Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Controlling/accountancy

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Hulp met STATA Gezocht (Accountancy)

Budget: € 40 tot € 60 p.u.Geplaatst: 9 meiLaatst gewijzigd: 9 meigeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn Engelse masterthesis (accounting) moet ik statische werkzaamheden verrichten in Stata. Mijn kennis van Stata is echter onvoldoende, dus ik ik ben op zoek naar iemand die me hierbij kan helpen. Ik heb hulp nodig bij het voorbereiden van mijn dataset (o.a samenvoegen en ordenen), regressies draaien in STATA en deze vervolgens op de juiste manier interpreteren. Mijn deadline…

Accountant Gezocht tbv Opstelling Prognose Eenmanszaak

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 30 aprLaatst gewijzigd: 2 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een geregistreerd accountant die voor mij een prognose kan opstellen voor mijn eenmanszaak. Ik heb deze nodig voor een hypotheekaanvraag (aangezien ik nog geen 3 volledige jaren ZZP’er ben). Ik heb een overzichtelijke administratie, met weinig overhead en complexiteit. Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.

Belastingadviseur / Boekhouder Gezocht

Budget: € 30 tot € 70 p.u.Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 4 apr5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn kleine administratie kantoor ben ik op zoek met spoed naar een ervaren belastingadviseur/boekhouder bij het afsluiten van 2017 en mogelijk verder in ondersteunt en leiding geef bij salarisadministratie, BTW afgifte, jaarrekening en belastingzaken. Mijn bedrijf ervaart momenteel een sterke groei, waardoor ik het team aan het uitbreiden ben. Ik wens graag een langetermijnrelatie…

Belastingadviseur Gezocht voor Belastingaangifte 2017

Budget: € 75 tot € 125Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt5 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn eenmanszaak ben ik op zoek naar een belastingadviseur die eenmalig mijn inkomstenbelasting 2017 kan afhandelen. Ik maak gebruik van E-Boekhouden en alles is al ingevoerd. Winst / Verlies & balans zijn kloppend. Heb je interesse dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Accountant Gezocht (ZZP'er, Hypotheek)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 05-10-2017Laatst gewijzigd: 05-10-20172 reacties (gesloten)
Beste freelaners, Ik ben een ZZP'er en zoek een accountant die op korte termijn mijn cijfers voor 2017 en 2018 kan nalopen ten behoeve van een hypotheek aanvraag. Verdere informatie kan ik u bij interesse toesturen. Ik hoor graag van u.

Accountant voor Prognoseverklaring Huurwoning

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 22-09-2017Laatst gewijzigd: 22-09-2017geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zit in een relatiebreuk en zoek met spoed een huurhuis in Amsterdam. 1 van de voorwaarden die de meeste huurders stellen voor mij als zzp'er is een ib opgave van laatste 2 jaar en/of een accountant die een prognose verklaring doet over het lopende en/of volgende jaar. Ik ben 8 jaar zelfstandig, waarvan de eerste 5 (sinds 2009), een goede omzet laten zien. De laatste 3 jaar…

Freelancer Gezocht (Exact, Handel)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18-09-2017Laatst gewijzigd: 26-09-20172 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met ruime kennis van Exact voor Handel. Het gaat om iemand die mij kan adviseren en uiteindelijk eventueel controle, aangiftes et cetera ook kan doen. Kennis van het handelspakket van Exact is echt een vereiste. Haarlem en omgeving voor de korte lijnen. Ik hoor graag van u.

Accountant Gezocht voor Opstellen DGA Verklaring

Budget: € 40 tot € 70 p.u.Geplaatst: 14-08-2017Laatst gewijzigd: 14-08-2017geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Gezocht: een Accountant welke voor mij een DGA-verklaring kan opstellen voor het overdragen van pensioengelden. Voor verdere informatie a.u.b. contact opnemen.

Accountantsverklaring RA Gezocht

Budget: € 40 tot € 70 p.u.Geplaatst: 27-07-2017Laatst gewijzigd: 27-07-2017geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een verklaring nodig van een RA. De verklaring dient ervoor om aan te geven dat ik als DGA op treedt namens mijn BV om daarmee pensioengelden over te hevelen naar een andere geblokkeerde spaarrekening. Ik hoor het graag.

Accountant Gevraagd (Controleren Subsidies)

Budget: € 100 tot € 125 p.u.Geplaatst: 06-07-2017Laatst gewijzigd: 06-07-2017geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een accountant die ervaring heeft controleren van subsidies. Meer informatie kunnen we u bij interesse toesturen. Bent u diegene die wij zoeken? Dan hoor ik graag van u.