Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Almere

Modeontwerper voor Nieuwe Kledinglijn

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 decLaatst gewijzigd: 14:304 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wie durft er met ons een nieuw avontuur aan? Wij zijn voor een nieuw te starten lijn/product op zoek naar een (mode)ontwerper/patroontekenaar die 'out of the box' kan denken, creatief is en ideeën om kan zetten in bruikbare schetsen. Bij deze lijn moet je denken aan kinderkleding. Wij zoeken dus iemand die: -niet bang is om een uitdaging aan te gaan -(mijn) ideeën…

iOS en Android App voor Visualisatie Google Spreadsheet Data

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 decLaatst gewijzigd: 14 dec3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een developer die ons kan helpen een app te maken voor zowel iOS als Android. Het betreft het ontsluiten van data opgeslagen in Google Docs spreadsheets. De data is afkomstig uit systemen die niet toegankelijk zijn via het internet. Via email en scripting wordt de data in de Google spreadsheets gezet. Toegang tot de app zal op basis van Google OAuth moeten…

SEO Tekstschrijver voor Langdurige Samenwerking

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 6 decLaatst gewijzigd: 11 dec10 reacties
Beste freelancers, Voor mijn online marketing bureau ben ik op zoek naar een freelance SEO tekstschrijver voor een fijne samenwerking. Momenteel ben ik zelf nog verantwoordelijk voor de diensten die ik aanbied, welke onder andere bestaan uit SEO copywriting, SEA, zoekmachineoptimalisatie en content marketing. Er komen steeds vaker periodes voor waarin er meer werk is dan dat ik aan kan nemen. Vooral…

Boekhouder voor Prognose Belasting 2019

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26 novLaatst gewijzigd: 27 nov8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn eenmanszaak (app design & ontwikkeling) zoek ik iemand die binnen 48 uur een prognose voor 2019 op kan stellen. Ik heb de voorlopige aanslag 2018, en offertes voor projecten die in 2019 van start gaan. De prognose heb ik nodig om naast mijn voorlopige aanslag 2018 in te leveren bij de aanvraag van een nieuwe woning. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Film Intro voor Bedrijfsvlog

Budget: € 20 tot € 150Geplaatst: 21 novLaatst gewijzigd: 4 dec6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een super vlog intro kan maken voor onze wekelijkse bedrijfsvlog. Wellicht zit er ook een samenwerking in voor het editten van de vlog maar dit is sterk afhankelijk van de kosten. Ik zie graag een reactie tegemoet.

PHP Domeinnaam Aanmaken

Budget: € 20 tot € 200Geplaatst: 7 novLaatst gewijzigd: 8 nov5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie kan er een PHP domeinnaam Grabber voor mij maken met behulp van de Versio API. Link wordt toegestuurd bij interesse Graag zie ik je reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Vakantiepark en Paardenfokkerij

Budget: € 20 tot € 2000Geplaatst: 7 novLaatst gewijzigd: 21 nov8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die samen met ons een ondernemingsplan wil schrijven voor ons kleinschalige vakantiepark en paardenfokkerij in Portugal. Doelstelling is aanvraag van financiering. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Patroontekenaar voor Hoodielijn (Mode)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 5 novLaatst gewijzigd: 15 nov2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar jou! Voor het opstarten van een eigentijdse net even anders hoodielijn ben ik op zoek naar een goede patroontekenaar. Ik wil een kwalitatief goede lijn neer zetten die niet is gebaseerd op snelle verkoop maar op kwaliteit. Ik heb de ideeen in mijn hoofd en op papier maar heb niet de skills om ze om te zetten naar een patroon. Wie kan en wil mij daarbij helpen?…

Financieel Administratief Medewerker (Spoed)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 25 oktLaatst gewijzigd: 29 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een  (tijdelijke) collega om te assisteren op de financiële administratie. Wij zijn een online marketing organisatie en werken vanuit de omgeving Almere. Heb jij kennis van boekhouden, werk jij zéér nauwkeurig en ben jij per direct beschikbaar? Neem dan contact met mij op. Het aantal uren is in overleg.

Promoter voor Luister Boek en Ebook

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 23 oktLaatst gewijzigd: 31 okt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een promoter voor mijn boek, luister boek en Ebook. Het boek is sinds 2012 overal te verkrijgen ook in de bibliotheken. het Ebook en luister boek is eind november klaar. Het budget is low. Ik zie graag een reactie tegemoet.