Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

  1. Alle opdrachten
  2. > Almere

Freelance opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Almere

Webdesigner Gezocht voor een Ecommerce Campagne

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 12 jul7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een e-commerce campagne ben ik op zoek naar een webdesigner die graag wil werken aan een paar webshops. Als er belangstelling is verneem ik graag hoeveel uren per week je aan de webshops wilt werken en wat het uurloon mag zijn. Mocht het werk te veel worden kan ik je t.z.t. versterking bieden. In zie jullie reacties graag tegemoet.

Illustrator Gezocht voor Relatietherapie Praktijk

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 25 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor het maken van een kleurentekening (posterformaat) voor in mijn relatietherapie praktijk. Ik heb het volgende in gedachten: Liefde is... SAMEN in relatietherapie Liefde is poppetjes (mannetje/vrouwtje), ieder zittend op een fauteuil, klein vierkant tafeltje er voor met een doos tissues er op, en derde stoel er tegenover, gezien vanaf de achterkant…

React Native Freelancer Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 15 junLaatst gewijzigd: 15 jun2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Gezocht: React Native freelancer Wij zijn een professionele studio voor communicatie, marketing, grafische vormgeving, webdesign, fotografie, video en artist impressions. We zijn op zoek naar een React Native freelancer die een module kan maken die koppelt met Mollie. Ben jij beschikbaar voor deze klus? Dan zien wij graag via Hoofdkraan.nl een reactie tegemoet.

Freelance Grafisch Ontwerper Gezocht voor Nieuw Platenlabel

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 7 junLaatst gewijzigd: 7 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij organiseren verschillende soorten evenementen en hebben een scala aan artiesten beschikbaar voor o.a. huwelijksfeest, jubileum, diner, festivals, volks carnaval én zomercarnaval, open podia, thema-avonden en feestavonden. Voor een nieuw te starten platenlabel zijn we nu op zoek naar een Grafisch ontwerper die met ons zou willen samenwerken en meegroeien. Voel…

Documentatie voor Oprichting Thuiszorg Organisatie

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 18 meiLaatst gewijzigd: 20 mei1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die alles weet over het ondernemen en oprichten van een thuiszorg organisatie. Iemand die samen met mij alle documenten in orde kan maken met alle normen volgens de eisen van HKZ/WTZI/ISO voor in de thuiszorg. De thuiszorgorganisatie biedt WMO/ZVW en WLZ aan cliënten. Het zal gevestigd zijn in Almere, waarvan de zorg aangeboden wordt…

List/Directory Plugin in WordPress Aanpassen (Spoed)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 12 meiLaatst gewijzigd: 21 mei6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance PHP/MySQL programmeur die op korte termijn een List/Directory plugin in WordPress kan aanpassen. Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Trouwfotograaf Gezocht in Almere (11 Augustus 2021)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10 meiLaatst gewijzigd: 10 mei4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance trouwfotograaf voor een kleine en simpele bruiloft. Het gaat om 2 tot 3 uur werk tijdens de ceremonie op het stadhuis en op een locatie buiten in Almere met familie en getuigen, dit zijn maximaal 11 personen. De bruiloft vindt plaats op 11 augustus 2021. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Freelance Fotograaf voor Modemerk in Almere

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 2 aprLaatst gewijzigd: 7 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuw modemerk zijn wij op zoek naar een fotograaf voor onze content op Social Media. De foto's zijn voornamelijk fashion shoots en ik zou het leuk vinden om daarmee ook buiten de kaders te denken. Het gaat om een maandelijkse opdracht. Ik wil graag een samenwerking aan gaan voor een langere periode. Ik zie je reactie graag tegemoet.

Instellen en Beheer Gezamenlijk Outlook Agenda

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 1 aprLaatst gewijzigd: 1 apr1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het instellen van onze outlook gezamenlijke agenda en het beheer ervan. Tot op heden hebben wij heel veel informatie op internet hierover verkregen maar helaas nog steeds niet kunnen uitvoeren. Wij werken met verschillende office pakketten die hierop moeten aansluiten. Wie o wie kan dit voor ons instellen? We kijken uit naar…

Ondernemersplan voor Thuiszorgorganisatie Almere

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 29 mrtLaatst gewijzigd: 1 apr4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag een ondernemersplan laten maken door een expert. Ik wil een thuiszorgorganisatie met de juiste kwaliteit op maat beginnen. Ieder mens is uniek! De thuiszorgorganisatie biedt WMO/ZVW en WLZ aan cliënten. Het zal gevestigd zijn in Almere, waarvan de zorg aangeboden wordt in Almere/Amsterdam. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.