Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Freelancer voor Eenvoudige Website

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 19 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een websitebouwer. Het gaat om een eenvoudige site. Homepages, met vier andere pagina's, een contactformulier en een eventuele webshop. Deadline: zo snel mogelijk Budget: In overleg Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.

Onderhandelaar voor Project in Afrika (Omg. Amsterdam)

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 17 apr1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren zakelijke onderhandelaar (Engelstalig) voor een groot project in Afrika. Graag iemand die mij hierin eventueel ook juridisch kan ondersteunen en het liefst woonachtig in de omgeving van Amsterdam. De reiskosten naar Afrika worden vergoed. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Kinderboek Striptekenaar Gezocht

Budget: € 500 tot € 2500Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 19 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een striptekenaar voor een kinderboek. Het gaat om een strip van 32 pagina's, een cover en achterkant. Deadline: zo snel mogelijk Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.

Website voor Mindfulness Coach

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 18 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een website kan bouwen en kan zorgen voor een goede vindbaarheid van de website. In mijn woonplaats en in de omgeving daarvan bied ik mindfulness trainingen aan. Om echt onder de aandacht komen van mijn potentiële klanten heb ik een goede website nodig die goed vindbaar is in de hele regio. Ik laat mij graag adviseren. Het budget…

Tekstschrijver voor Motivatiebrief (EN)

Budget: € 40 tot € 100 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 17 apr5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance tekstschrijver (Engelse taal) die mij kan helpen met schrijven van een motivatiebrief voor een baan. De opzet heb ik zelf gemaakt, het gaat om een mooie woordkeuze en een foutloos geschreven brief. Het is een vrij korte klus, tarief ligt hoog. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Addendum voor Arbeidsovereenkomst

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 17 apr1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een addendum (in een A4) kan maken ter aanvulling van een arbeidsovereenkomst. Ik ben een eigenaar van tankstations. Sinds 1 januari 2016 is een wet opgetreden. (Het gaat hierbij om het vullen van gasflessen met LPG wat verboden is. Documenten omtrent de wet en voorbeelden hiervan en een personeelshandboek en verdere informatie kan ik je toesturen.…

Videograaf Bruiloft (28 Juni 2019)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 17 apr10 reacties (pauze)
Beste Freelancers, Wij zijn voor onze bruiloft op 28 juni 2019 op zoek naar een videograaf die onze dag wil filmen vanaf het moment van de first look(ca 10:00) tot het eind van de ceremonie(ca 16:00). Naast het filmen zouden we graag ook een video edit van de dag willen. Onze bruiloft vindt plaats in Rotterdam en omgeving. Ons budget is in overleg. Ook videografen die in opleiding zijn of die hun…

Webdesign en Tekst Hulp

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 17 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers,   Ik ben op zoek naar een webdesigner die mij kan helpen met mijn website. Ik heb al een domein naam en een website via Wix. Ik heb moeite met het designen van mijn website en het bedenken van tekst. De website heb ik daarom dan ook nog niet gepubliceerd.  Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.  

WordPress Foutmelding Oplossen en Aanpassen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 19 apr10 reacties (gesloten)
Beste Freelancer, Voor mijn website ben ik op zoek naar een specialist met WordPress ervaring. Volgens de webbouwer treedt er een foutmelding op waarvoor wellicht een specialist/programmeur aan te pas dient te komen. Voorts wil ik enkele kleine aanpassingen aan de website laten uitvoeren. Graag even aangeven hoeveel wat het uurtarief ex btw is  en aantal uren dat het in beslag zal nemen.…

3D / CAD Tekenaar voor Diverse Objecten

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 18 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken per direct een 3D / CAD tekenaar die voor ons met eigen creativiteit een aantal objecten kan maken in 3D. Deze moeten later geprint kunnen worden. Belangrijk is dat er met kleur gewerkt moet worden. Graag zien wij een reactie tegemoet en ontvangen wij een offerte wat dit per tekening kost.