Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Allround Grafisch Designer Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 26 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een veelzijdige grafische ontwerper die binnen het vakgebied design verschillende taken kan oppakken door uitval. Het werk zal het volgende omvatten: maken van advertenties, social media uitingen, promotiematerialen, ontwerpen van flyers / brochures, logo’s en kleine animaties. Waarbij gebruik gemaakt wordt van de adobe programma’s.…

Business Case Schrijven voor Zorgorganisatie (Nijmegen)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij een business case wil schrijven met betrekking van uitbreiding van een zorgorganisatie. Uitbreiding van intramuraal naar extramuraal. Onze organisatie is gevestigd in Nijmegen. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Inrichten Drip Email Marketing Software

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Voor de overgang van Mailchimp naar Drip als e-mail marketing software tool, zoeken we iemand die ons kan helpen met het opstarten van ons account. We zijn op zoek naar een freelancer met ruime ervaring met Drip en het instellen van workflows en rules.  Ben jij degene die ons hierbij kan helpen? Dan zien we je bericht graag tegemoet.

Opstellen van Booklet voor Financieel Bedrijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Graag willen we een tweeledige booklet opdracht uitzetten namens een bedrijf actief in de financiële sector welke groeit door middel van o.a. overnames. We willen graag een booklet vormgeven voor interne doeleinden (10-20 pagina's met daarin een stappenplan welke zaken af te wikkelen nadat een bedrijf is overgenomen) en een booklet voor externe doeleinden (bedrijfsbeschrijving,…

Hulp bij Herstarten van Boekhouding

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 26 mrt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen mijn boekhouding zelf te herstarten. mijn boekhouder is er mee gestopt en ik wil het zelf doen en kunnen maar zit nu met een valse start. wie kan mij helpen om een en ander uit te leggen en logisch in te richten. Ik verwacht max 4 uur werk.  Ik zie graag een reactie tegemoet.

API Webservice Ontwikkelen (EDSN)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 28 mrt9 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met de API/webservice van EDSN. Het is de bedoeling om een (php)-script te maken waarmee gegevens van slimme meters worden uitgelezen. De werkzaamheden hoeven niet bij ons op locatie, maar bij voorkeur wel deze week worden uitgevoerd. Kan jij ons helpen, dan zien wij je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Ontwerp voor Slimme Dispenser Dop

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 24 mrtLaatst gewijzigd: 10:064 reacties (pauze)
Beste freelancer, Wij ontwikkelen en verkopen Aziatische levensmiddelen. In ons productassortiment hebben wij een productgroep sauzen, waarin het product sojasaus een belangrijke rol speelt. Wij verpakken onze sojasauzen op diverse manieren. Een van de producten wordt verpakt in een z.g.n. schenkfles of dispenser bottle. Een representatieve fles die zowel tijdens het koken als ook tijdens het eten…

Belgisch Franse Vertaler voor Duurzaam Vismerk

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 24 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons duurzame vismerk zijn we op zoek naar een Belgisch-Franse vertaler. Met ons duurzame vismerk zullen we België binnen treden en voor onze communicatie op bijvoorbeeld verpakkingen hebben we daarom een copywriter/vertaler nodig. Graag tarief per woord vermelden in je offerte. We hopen zo snel mogelijk van je te horen.  

Architectuurfotografie in Amsterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 24 mrtLaatst gewijzigd: 30 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf. Het gaat om het maken van nachtfoto's van gebouwen in en om Amsterdam (geen interieurfoto's) en het nabewerken in verband met perspectiefverloop. Als de samenwerking naar tevredenheid verloopt, zijn er ook gebouwen in andere steden die gefotografeerd moeten worden. De eerste opdracht is voor 8 uur en de volgende is voor 32 uur. Als het…

Ondernemersplan voor Hydrauliek Bedrijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 24 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in Hydraulische aandrijftechniek vanuit de omgeving Nijmegen. Hiervoor zoek ik een freelancer die een ondernemingplan kan opstellen dat ik kan gebruiken voor de bank. Mijn voorkeur heeft iemand uit de omgeving Nijmegen. Kan jij mij hiermee helpen? dan zie ik je reactie graag tegemoet.