Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Audio

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia Audio

Stappenplan voor Bewerken Diverse Audiofiles

Budget: € 20 tot € 40Geplaatst: 27 augLaatst gewijzigd: 27 aug1 reactie (gesloten)
Beste freelancers,  Ik heb een wav file, welke komt van een avi video van 10 seconden. Als ik deze zelf bewerk in Audacity, goldwave of nu laatst in Audition, dan kom ik steeds verder, daarmee bedoel ik dat er behoorlijk wat geluiden en stemmen te horen zijn. Maar het is volgens mij mono. Hoe kan ik deze geluiden toch tevoorschijn halen? Ik ben er achter dat er op verschillende frequenties dingen…

Zakelijke Stem voor Voice Over van Promotiefilm

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 11 julLaatst gewijzigd: 12 jul5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een voice-over voor een promotiefilm. Ik zoek iemand met een goede zakelijke stem die een voice-over kan zijn voor een promotiefilmpje van 3 minuten dat ik laat maken. Ik zou ook graag een sample horen om de juiste stem bij ons financiële product te kiezen.

Audiokwaliteit Verbeteren 10 Kleine Files

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 2 mei4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand voor het verbeteren van audio - WAV files. Er zit veel ruis in en er zijn te veel stemmen op de achtergrond. Ongeveer 10 files van max 200 kb. Inhoud is vertrouwelijk. Spoed. Vergoeding in overleg want voor een ervaren iemand is dit niet zo veel werk. Ik hoor graag wat er mogelijk is.

Optimaliseren Audio Ingesproken Tekst en Mengen met Muziektrack

Budget: € 35 tot € 65 p.u.Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 26 mrt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, In Audacity maakte ik een eerste ruwe versie van een geleide meditatie. Ik zoek nu een freelancer om de juiste stembewerkingshandelingen toe te passen en om een muziekje onder mijn stem te zetten. Op te leveren als MP3. Totale duur van de meditatie rond de 75 minuten. Voor de juiste professional is het 1 uur/max 1,5 uur werk. Ik hoor het graag.

Enthousiast Bruidspaar Zoekt Energieke Muzikant

Budget: € 20 tot € 150Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 26 feb2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een muzikant die tijdens de ceremonie van ons huwelijk op 22 juni as 3 a 4 nummers wil zingen. Plaats van de ceremonie is in de omgeving van Meppel (Drenthe). Het gaat oa om de nummers Better Place - Rachel Platten en This wil be - Nathalie Cole. De overige nummers zijn nog niet bekend maar wel zal het qua stijl hierbij moeten passen. Nummers willen we graag zelf bepalen…

Medische Instructievideo Inspreken

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 07-12-2017Laatst gewijzigd: 21-12-20176 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een medische instructievideo professioneel zou kunnen inspreken. Heb je ervaring met dit type werkzaamheden? Dan kom ik graag met je in contact.

Voice-over Gezocht (Promotiefilms voor Campings)

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 30-06-2017Laatst gewijzigd: 14-07-20179 reacties (match!)
Beste freelancers, Voice-over (M/V) Gezocht Voor een nieuw bedrijf dat promotiefilms voor campings maakt zijn we op zoek naar 4 verschillende voice-over stemmen.. Zowel man als vrouw. Een warme, vriendelijke stem. Moet geheel zelfstandig kunnen werken. Het is de bedoeling om deze zomer tientallen promotiefilms te maken. We horen het graag.

CD-Single Cover Ontwerpen

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 12-05-2017Laatst gewijzigd: 22-05-20176 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor de opdruk van mijn single en cd ben ik op zoek naar een ontwerper/DTP'er die dit vorm kan geven. Het betreft de design voor mijn aankomende, nieuwe single. Zowel de voor-, als achterkant moeten bewerkt worden. Basic lay-out. Voorkant: Foto met naam en titel nummer. Achterkant: Algemene, korte informatie zoals componist, tekstschrijver enz.  Plus klein detail te vermelden.…

Voice-over en Montage onder Bedrijfsfilmpje

Budget: € 30 tot € 60 p.u.Geplaatst: 18-04-2017Laatst gewijzigd: 25-04-20179 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelancer die zowel de voice-over als de montage hiervan kan verzorgen onder een bedrijfsfilmpje. De tekst ligt al klaar. Het gaat om 2 tot 3 minuten film, waarbij ongeveer 20 regels tekst ingesproken dient te worden. De tekst dient op het juiste moment in het filmpje geplaatst te worden, waarbij eventueel een Engelstalig voorbeeld beschikbaar is. …

Achtergrond Muziek voor Promotiefilmpje

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 17-03-2017Laatst gewijzigd: 17-03-20173 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil voor mij promotie filmpje een eigen achtergrond muziekje laten maken. Het filmpje is voor een sweaterlijn. Ik ben op zoek naar iemand die echt weet hoe je met muziek in combinatie met mode je klanten kan raken ze meenemen in het verhaal. Graag iemand die up-to-date is in deze tijd van mode aub. Met vriendelijke groet en ik hoor graag van u.