Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Freelance opdrachten:

Webshop inrichten

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 mrt
Reacties: 6
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 21:20
Status: Open
Hallo freelancers,  Voor mijn nog te ontwerpen webshop zoek ik een betaalbare maar deskundige freelancer om deze in te richten. Graag wil ik ook onderzoeken of een bestaande website te kopiëren is en aan te passen.  Zelf heb ik al een redelijk beeld hoe deze eruit zou moeten komen te zien. Echter laat ik mij graag informeren over de vereiste functionaliteit m.b.t. de online consumentenmarkt.…

Designer voor onze Mobile Apps (en mogelijk ook web apps)

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 20 mrt
Reacties: 5
Locatie: Nieuwegein
Laatst gewijzigd: 20:40
Status: Open
Beste freelancers, Vanwege plots vertrek van onze huidige designer zoeken we een vervanger voor paar aanpassingen aan onze App. De huidige App moet iets worden gestript, screens moeten op nieuwe Figma Page worden gezet en worden geupdate. App Designs zijn nu blocking voor de developers. Die kunnen pas starten als de designs klaar zijn en door plots vertrek staan zij onhold Onze App is eenvoudig, maar…

Tattoo Ontwerper of Tekenaar Gezocht.

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 mrt
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 19:08
Status: Open
Tattoo Ontwerper of Tekenaar Gezocht. Ik wil graag mijn bestaande tattoo op onderarm verder uitbreiden met zonnebloemen, vlinders en fresia. Meer info en foto’s op aanvraag.

Videograaf Bruiloft 22 september 2023

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 mrt
Reacties: 2
Locatie: Feestlocatie Nootdorp
Laatst gewijzigd: 18:06
Status: Open
Beste freelancers, Wij zoeken een videograaf voor onze bruiloft op 22 september in Nootdorp. We willen een videograaf die er de gehele dag is, 12 uur. Van circa 10 tot 22 uur. Graag ontvangen we het volgende: - Compilatie film van 1,5 uur - Compilatie film van circa 2 minuten - Ruwe beelden Budget is niet meer heel ruim maar we horen graag voorstellen.   

Professionele Illustraties voor Training

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13 mrt
Reacties: 13
Locatie: Leerdam
Laatst gewijzigd: 16:38
Status: Match!
Beste freelancers, Ik wil bij iedere les van mijn online training een professionele, zakelijke illustratie hebben. Het gaat om 29 lessen. De stijl aan afbeeldingen wil ik doortrekken naar de andere pagina's op de website. Het moet niet te stock'erig zijn. Met stockfoto bedoel ik de geykte plaatjes van Shutterstock als je zoekt op 'business person illustration' Het moet professioneel…

Jubileum Fotograferen in Amersfoort

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 6 mrt
Reacties: 2
Locatie: Amersfoort
Laatst gewijzigd: 14:47
Status: Open
Beste freelancers, We gaan een jubileum feest houden op 26 augustus in Amersfoort. We zoeken een fotograaf die tussen 15:30 en 17:00 verschillende foto's kan maken tussendoor van vrienden, familie en een groepsfoto. We hebben geen fotocamera dus graag zelf voorzien. Een beginnende fotograaf of hobby fotograaf geniet onze voorkeur.  Bij interesse horen we graag van je.

Freelance Fotograaf Gezocht in Rotterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 6 mrt
Reacties: 4
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 14:46
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor donderdag 9 maart tussen 16 en 19 uur op locatie (bijeenkomst hartje Rotterdam). Fotograferen van circa 20 man/vrouw tijdens het volgens van een webshop en de pauze. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Fotograaf voor Bruiloft (Last Minute)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 13 mrt
Reacties: 2
Locatie: Middelburg, s-Heerenhoek
Laatst gewijzigd: 14:44
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft foto's a.s. woensdag 15-03-2023. Budget te bepalen in overleg. Onze fotograaf heeft last minute gecanceld, we zoeken iemand die dit kan opvangen.  Bij interesse hoor ik graag van je.

Trouwfotograaf in Eindhoven

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 mrt
Reacties: 2
Locatie: Omgeving Eindhoven/Valkenswaard
Laatst gewijzigd: 14:41
Status: Open
Beste freelancers, Mijn vriend en ik gaan binnenkort trouwen (26-05-23) en wij zijn opzoek naar een fotograaf. Het zou gaan om 2-3 uur maximaal. Ik hoor graag van jullie!  

Fotograaf voor Gala 2024

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 16 mrt
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 14:39
Status: Open
Beste freelancers, Mijn dispuut in Amsterdam zal in november 2024 een groot gala houden. De locatie in n.t.b. Op dit moment zijn wij een begroting aan het opstellen en zoeken wij een fotograaf voor een maatschappelijke prijs. Heb jij nou een goed aanbod? Reageer dan op deze advertentie!