Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Omzetten Website naar Andere Url

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 16:25Laatst gewijzigd: 16:25geen reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het overzetten van de website naar een nieuwe domeinnaam. (Oude alleen voor korte tijd laten omleiden en nieuwe website in benoemen) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen tbv Overname Cafe

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 14:25Laatst gewijzigd: 16:363 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan tbv het overnemen van een cafe. De doelstelling van het ondernemingsplan is het aanvragen van een lening bij de bank. Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Optimaliseren Tekst Website en Flyer

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 13:05Laatst gewijzigd: 16:069 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het optimaliseren van mijn website tekst en flyer. Ik zou graag de tekst van mijn website wat uitgebreider en pakkender maken met woorden uit mijn SEO rapportage. Budget 100 euro. Ook zou ik mijn bestaande flyer willen aanpassen met andere plaatjes en tekst overeenkomstig met de website. Budget 50 euro. Een link naar mijn website kan ik je…

SEO Hulp voor Webshop (Shoppagina)

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 09:25Laatst gewijzigd: 15:3710 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met SEO kennis. Ik heb hulp nodig met de invulling van mijn webshop die ik met shoppagina aan het maken ben. Ik heb vooral hulp nodig bij de seo in de webshop bij de product omschrijvingen etc. Het is niet veel wat er nog moet gebeuren. Er is een budget van 150 euro. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Schoenenwinkel

Budget: € 300 tot € 1000Geplaatst: 09:05Laatst gewijzigd: 16:316 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan maken. Mijn plan is om een schoenenwinkel te starten gericht op mensen met een eigen identiteit ,lekker vrolijk, beetje gekkig. Ik ben nog in het begin stadium en ben me nog flink aan het oriënteren hoe ik dit allemaal ga aanpakken. Ik zoek dus iemand die voor een scherpe prijs een ondernemingsplan kan…

Freelance Patroontekenaar Gezocht (Spoed)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 meiLaatst gewijzigd: 13:031 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Met spoed op zoek naar patroontekenaar die patronen kan aanpassen in Lectra - Gerber  en nieuwe patronen op papier uittekenen nav. original samples.  Klant is een klein merk / start up.  Per patroon zal er een prijs gemaakt moeten worden nav. complexiteit.  Twee keer per jaar is er soortgelijk werk, dus reageer ook voor komende projecten!  Graag een reactie…

SEO Specialist Gevraagd voor Vastgoedbedrijf

Budget: € 20 tot € 55 p.u.Geplaatst: 21 meiLaatst gewijzigd: 21 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een SEO specialist voor zoekmachine optimalisatie voor onze website in vastgoed. Budget: €250,- excl. btw per maand. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Upgraden van WooCommerce Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 meiLaatst gewijzigd: 15:4817 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het upgraden van onze WooCommerce website icm Sendcloud en marketplaces. Onze webshop is gebouwd in WooCommerce (Wordpress) en heeft een flinke upgrade nodig. De website moet commerciëler en organisch vriendelijker. We zijn op zoek naar iemand die een succes kan maken van deze site. Ervaring met Sendcloud en marketplaces is een pre.…

Marketeer voor Muziek, Kunst-en Cultuurmagazine

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 21 meiLaatst gewijzigd: 08:296 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance online marketeer voor het binnenhalen van adverteerders. Wij hebben een online magazine op gebied van muziek, kunst en cultuur. Een link van onze website kan ik u middels een bericht toesturen Naast het uur tarief kunnen wij u ook 30% per verworven opdracht aanbieden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Redigeren Website (Geestelijke Zorg)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 meiLaatst gewijzigd: 21 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijven voor het redigeren van onze website. Wij hebben een groepspraktijk voor geestelijke zorg / counseling. De text en opmaak van  website van mijn praktijk moet gecontroleerd en aangepast worden.  Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.