Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Illustrator voor Meisjes Kledingmerk

Budget: € 20 tot € 65 p.u.Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 23 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn voor ons meisjes kinderkleding merk op zoek naar een afbeelding van een meisje. Zij zal het gezicht worden van het merk als hangtag etc. Heb je interesse dan horen wij dit graag en sturen wij je extra informatie toe.  

Verhuizen Magento Website naar Nieuwe Provider

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 23 nov5 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren freelancer die een backup mijn magento website kan maken en weer op het pakket van mijn nieuwe domein/webhosting provider kan plaatsen. Ik krijg binnenkort mijn pakket van mijn nieuwe hostingprovider ter beschikking. Wie kan mij helpen?

Illustrator Gezocht voor Digitale Tekeningen

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 23 nov8 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator die mij kan helpen bij het maken van een digitale vogel in verschillende posities. Indien je interesse hebt dan ontvang ik graag een offerte met een portfolio inclusief een uurtarief. Ik zal je dan voorzien van meer specifieke informatie.  

Hulp bij Opzetten Wordpress Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 23 nov8 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar iemand met ervaring in WordPress. Wij moeten samen binnen 4-5 dagen de website up and running hebben. Er is al een WordPress thema beschikbaar. Het is een vrij eenvoudige website en ik heb alle teksten en foto's al. Er hoeft niet op locatie gewerkt te worden. Mijn budget ligt rond de €150,00. Wie zou mij kunnen helpen?

Resultaatgerichte SEO Specialist voor Muurdecoratie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 23 nov8 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren SEO/SEA specialist, die zeer resultaat gericht kan werken. Kort over de opdracht: ik heb een webshop in de segment muurdecoratie, het is nogal zeer concurrerende niche, het doel is om dan goed te positioneren in Google. Wat verwacht ik: Uitgebreide keyword onderzoek, ik spreek nu niet van gewone keyword zoals: 'muurdecoratie', 'wanddecoratie'…

Grafisch Vormgever voor Biteable Filmpjes

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 23 nov5 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zoeken een grafische vormgever die 15 Biteable filmpjes van elk pakweg 30 sec voor ons kan maken. Font en huisstijlkleuren worden aangeleverd. Heb je interesse dan sturen wij je graag meer informatie toe. Vergoeding graag in overleg.

Begeleiding Gezocht bij Studie Rechten

Budget: € 20 tot € 60Geplaatst: 22 novLaatst gewijzigd: 22 nov2 reacties
Beste freelancers, Ik studeer rechten op de Universiteit en krijg op korte termijn een opdracht voor het vak Geschiedenis voor het Europees privaatrecht. Wie heeft ook rechten gestudeerd en kan mij ook een beetje helpen met vragen betreffende de inhoud en ook taalkundig nakijken? Graag een reactie.

Uitdagende Puzzel Game Designer Gezocht

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 22 novLaatst gewijzigd: 23 nov2 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die affiniteit heeft met puzzel / game design, IT en techniek; Ben jij diegene die kan meedenken met en het realiseren van puzzels op gebied van techniek  zoals sensors, sloten, motorgestuurde spellen, licht, geluid effecten, hout bewerking etc. Laat me het dan weten, ik heb een uitdagend project. Het werk is deels op locatie (Emmeloord) deels thuis. 

SEO Specialist voor Bestaande Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 22 novLaatst gewijzigd: 22 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op dit moment op zoek naar een SEO specialist voor onze website. We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van website. Nu zoeken wij iemand die ons kan helpen om onze bestaande website hoger te ranken in Google. Wie kan ons hiermee helpen?

Ontwerp van een Certificaat voor Eye Lashes

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 22 novLaatst gewijzigd: 23 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij geven cursussen in het plaatsen van wimpers. Als men de cursus goed doorlopen heeft ontvangt men een certificaat. Wij zoeken iemand die voor ons een mooi certificaat kan ontwerpen die wij uiteindelijk kunnen meegeven aan onze studenten. Een voorbeeld zoals we het ongeveer willen hebben is: https://www.google.nl/search?q=certificaat+lashes&num=100&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiS5tDf49HXAhVH46QKHRV1DyEQ_AUICigB&biw=1536&bih=855#imgrc=CQzrew3pVXe76M:…