Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Freelance opdrachten:

Fotograaf voor Vrouwelijke Streamer in Groningen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 18 aug
Reacties: 5
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 16:03
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben 1 van de snelst groeiende vrouwelijke Twitch streamers op dit moment. Voor mijn branding zou ik graag professionele foto's laten maken in een bepaalde stijl. Ik heb foto's als voorbeeld toegevoegd. Ik ben zelf woonachtig in Groningen.   Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.  

Creatief Dtper uit Omgeving Amsterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 aug
Reacties: 6
Locatie: hoofdkantoor te Diemen
Laatst gewijzigd: 16:01
Status: Open
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een ervaren freelance creatief dtp'er voor diverse opdrachten. Magazines, advertenties, flyers, productie etcetera. Kandidaten liefst rondom Amsterdam. Ook af en toe op locatie kunnen/ willen werken. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Fashion Designer voor Outdoor Wintersport Merk

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 12 aug
Reacties: 1
Locatie: Maarssen
Laatst gewijzigd: 15:00
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een freelance designer/mode ontwerp(st)er voor een bestaand outdoor/wintersport merk. Het betreft zowel het uitbreiden van de huidige collectie als het opzetten van een nieuwe collectie. Ervaring met outdoor sportkleding/materialen en het maken van digitale (3D) tekeningen, Tech packs, patronen is gewenst. Ben jij "de" designer met een grote affiniteit…

Artikelen Schrijven over Zonnige Bestemmingen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15 aug
Reacties: 12
Locatie: Oosthuizen
Laatst gewijzigd: 12:20
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zitten te denken om een tekstschrijver 5 artikelen (400-600 woorden per artikel) te laten schrijven over mooie zonnige bestemmingen. Heb je hierin interesse, laat het mij weten.

Fotoshopper voor Afbeeldingen van Trappen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12 aug
Reacties: 9
Locatie: Gouda
Laatst gewijzigd: 11:04
Status: In afwachting van gekozen freelancer
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelancer die verschillende content voor ons kan creëren (voor/na beeldmateriaal) van ongeveer 15 tot 25 afbeeldingen van trappen, bekleed (gefotoshopt) met verschillende soorten van onze materialen, om zodoende sfeerimpressies te creëren voor onze klanten. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Creatieve Web Tekstschrijver Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12 aug
Reacties: 9
Locatie: CH21
Laatst gewijzigd: 09:35
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een creatieve tekstschrijver. Wij hebben meerdere websites klaar staan, waarbij er meerdere pagina's moeten worden ingevuld. Het gaat hierbij om een homepage, een stukje "over ons" in de footer, een pagina met een stramien & wellicht nog wat pagina's. In het totaal kan dit voor 30 websites gedaan worden in verschillende niches. Je moet…

Freelance Social Media Specialist in Utrecht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17 aug
Reacties: 3
Locatie: Interdijk Mijdrecht
Laatst gewijzigd: 08:55
Status: Open
Beste freelancers, Wij zoeken voor onze magazines, gidsen en websites een social media specialist voor 8-16 uur per week. 1e periode september-oktober. Werkzaamheden:   SEO writing blogs en landingpages. Posts+marketing(campagnes) TikTok, Facebook, Instagram. Daarnaast ook werkzaamheden SEA (GoogleAds). Heb jij gerichte ervaring en ben jij de juiste aanvulling voor ons ? Dan zien wij graag een…

Freelance Zapier Specialist Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 2 aug
Reacties: 1
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 08:49
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn een marketing agency en zijn bezig met het optimaliseren van onze processen. Nu weet ik van het bestaan van Zapier en de mogelijkheden ervan maar ik ben niet bekend met welke processen we hier zoal mee zouden kunnen optimaliseren zodat het werk sneller gaat. Is er een specialist die ons een aantal van dit soort processen kan voordragen zodat we sneller en beter kunnen werken?…

Arbeidsovereenkomst Vertalen NL ENG

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 aug
Reacties: 4
Locatie: Zoetermeer
Laatst gewijzigd: 18 aug
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een Nederlandse arbeidsovereenkomst kan vertalen naar het Engels. Interesse? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Discourse Forum op WordPress Site Installeren

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17 aug
Reacties: 4
Locatie: Culemborg
Laatst gewijzigd: 18 aug
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek iemand die ervaring heeft met het installeren van Discourse op een WordPress website en ons kan helpen met het inrichten van een forum. Werkzaamheden mogen op afstand of op locatie. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.