Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia

Freelance opdrachten:

Logo Ontwerper Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29 nov
Reacties: 15
Locatie: Capelle aan den IJssel
Laatst gewijzigd: 5 dec
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben dringend opzoek naar een goede logo ontwerper voor mijn uitzendbureau. Ik zoek iemand met ervaring of een student in opleiding. 1) Ik wens dat het logo 10 december klaar is. 2) Er kan afstand gewerkt worden. 3) Logo is nodig voor onze nieuwe website. Interesse? Dan zie ik je offerte met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Visboot 3D Tekening

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 nov
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 4 dec
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een snij tekening kan maken voor een visboot met een 3D tekening, eventueel kan ik via de mail een voorbeeld sturen van het soort boot. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Technisch Tekenaar voor Aluminium Profielen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 nov
Reacties: 3
Locatie: -
Laatst gewijzigd: 3 dec
Status: Open
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever op Curaçao zoek ik een freelance tekenaar voor ontwerptekeningen en het maken van profieltekeningen voor aluminium profielen. Opdrachtgever gaat gebruikmaken van software dat gebruikmaakt van Autocad en dit moet verder ingericht worden. Ik zoek iemand die verstand heeft van autocad en het liefst op het gebied van ramen en deuren en die kan helpen met…

Illustrator voor Auto Theorie Verkeersituaties

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 28 nov
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 2 dec
Status: Open
Beste freelancers, Wij zoeken een 2D/3D-tekenaar die verkeerssituaties kan tekenen voor onze online theorie cursus. Je krijgt van ons referentieafbeeldingen die je in jouw eigen stijl kan tekenen. Ons doel is om onze studenten op een leuke en leerzame manier zich voorbereiden op het CBR examen. Ons budget: 750-1500 euro gebaseerd op vaardigheid en aantal graphics. Duur samenwerking: 12 weken. Lijkt…

Kerstkaart Animeren in Scherpenzeel

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 1 dec
Reacties: 6
Locatie: Scherpenzeel
Laatst gewijzigd: 2 dec
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij hebben een kerstkaart voor een klant ontworpen en gedrukt. Nu zou de klant hiervan graag ook een animatie laten maken voor gebruik op social media. Kaart is opgemaakt in illustrator. Ik heb al een idee hoe het moet worden, het moet alleen worden verwerkt. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Steampunk Illustraties voor Project

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30 okt
Reacties: 5
Locatie: Schiedam
Laatst gewijzigd: 1 dec
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die voor mij enkele illustraties kan maken die ik kan gebruiken voor een persoonlijk project. In het kort: - Stijl/setting: Steampunk-wereld/lichte fictie - Illustraties van enkele props/apparaten - Illustraties van enkele karakters (waarschijnlijk vanaf borsthoogte t/m gezicht) - Liefst illustraties die niet helemaal 'plat' zijn; graag (suggestie)…

Freelancer Gezocht voor Audio Nabewerking

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 nov
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 1 dec
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mijn luisterboeken de audio nabewerking kan doen.  Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Emoticon Ontwerpen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15 nov
Reacties: 9
Locatie: Bovensmilde
Laatst gewijzigd: 29 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een graphic designer voor het maken van een emoticon. Kan jij mij daarbij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Fotograaf Gezocht in Amsterdam

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28 nov
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 29 nov
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf. Hieronder de opdracht in het Engels: I am an artist who lives in Amsterdam lately. I am looking for someone to take portrait and photos for my digital accounts. Interesse? Dan zie ik je reactie graag in het Engels tegemoet.

Nieuwe Icons Ontwerpen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24 nov
Reacties: 18
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 27 nov
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn zoekende naar een designer met minimaal 2 jaar ervaring die voor ons nieuwe icons/plaatjes/"poppetjes" kan maken. Tevens zal er in de games een verbeterde huisstijl moeten komen. De huidige zijn verouderd en we willen deze vernieuwen en ook hiermee in de tijd mee gaan. Buiten nieuwe icons is er veel en veel meer werk in de toekomst om te vernieuwen. Middels deze…