Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fotograaf voor Seminar Foto's (9 mei, Utrecht)

Budget: € 50 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 7 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Fotograaf gezocht voor een opdracht op donderdag 9 mei in de middag in Utrecht. Het gaat om foto's van een seminar van ongeveer 30 personen. Ervaring met actie en interactie gewenst. Graag ontvangen wij jouw portfolio en uurtarief. We zien graag een reactie tegemoet.

Plankaart van Woonwijk Maken in AutoCAD

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 3 mei4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die in AutoCAD een plankaart van een woonwijk voor mij kan realiseren. Het plan is al helemaal uitgetekend en hoeft enkel nog in digitaal gemaakt te worden in AutoCAD. Daarnaast moet er een dwarsdoorsnede van een straat gemaakt worden. Ook deze is al getekend en moet gedigitaliseerd worden. Belangrijkste eis: Infrastructuur, groen, kavels, bebouwing etc…

Webdesign en Tekst Hulp

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 28 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers,   Ik ben op zoek naar een webdesigner die mij kan helpen met mijn website. Ik heb al een domein naam en een website via Wix. Ik heb moeite met het designen van mijn website en het bedenken van tekst. De website heb ik daarom dan ook nog niet gepubliceerd.  Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Toga voor Trouwambtenaar Ontwerpen

Budget: € 20 tot € 500Geplaatst: 24 mrtLaatst gewijzigd: 24 mrtgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een modeontwerper, ik ben druk bezig om een bedrijf op te zetten als zelfstandig trouwambtenaar. Hiervoor heb ik een op maat gemaakte Toga nodig maar die zijn online tussen de 500 en 1000 euro en ook niet echt mijn smaak. Ik ben nog vrij jong en wil een wat vrolijker/frisser exemplaar om de huwelijken in stijl te voltrekken. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Filmen op Hockeyclub Kampong Utrecht 22 Maart

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 22 mrtLaatst gewijzigd: 22 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben voor vanavond (22 maart) van 17.45 tot 18.45 op zoek naar iemand die videobeelden wil maken op Hockeyclub kampong (aantal korte interviews, beelden van materialen en beelden van training). Editen hoeft niet. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hardcopy Plankaart in Autocad en Sketch Up

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 21 mrtLaatst gewijzigd: 21 mrt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die voor mij een bestaande hardcopy plankaart kan namaken in autocad en deze daarna in 3D kan zetten in Sketch up. Graag wil ik dit ook voorzien van kleur en materiaal. Voor een ervaren autocad gebruiken is dit een kleine opdracht. Als je interesse hebt dan hoor ik het graag en kan ik je de plankaart toesturen.

Vormgeving Boek (DTP)

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 15 mrtLaatst gewijzigd: 20 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een vormgever die ervaring heeft met het opzetten van whitepapers / materiaal met infographics. Onze organisatie wil een boek opstellen wat onze opdrachtgevers meer inzicht geeft in onze visie op taalonderwijs. Het boek gaat in op onderwerpen zoals: online leren en interculturele verschillen in het onderwijs. Eindproduct: een vierkant boekje waarschijnlijk zo…

Prototype Hangzitje Maken (Utrecht)

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 3 mrtLaatst gewijzigd: 8 mrt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand in Utrecht die verstand heeft van ontwerpen, stoffen en naaien en daarbij ook nadenkt over de uiteindelijke kostprijs van het product (het moet uiteindelijk wel verkoopbaar zijn/ worden). Ik ben een hangzitje aan het maken en heb inmiddels twee prototypes zelf gemaakt. Ik wil nu een professioneel prototype laten maken met de juiste (lichte) stof die wellicht…

Mail Signature Maken (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 5 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die mooie en goed werkende email signaturen kan maken, dus ook echt met een afbeeldingen of ontwerp waarin telefoonnummers, email adressen etc clickable zijn. De mail signature moet goed responsive zijn en dus meeschalen met alle devices zonder dat de mail wordt opgeblazen waardoor een mail op je telefoon twee keer te breed is. Wij kijken uit naar jullie reactie.

Photoshop en MailChimp Expert

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 8 mrt9 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een persoon die MailChimp en Photoshop in zijn pakket heeft. Het gaat om 1 kleine opdracht per maand. Het plaatsen van linken en foto's in een bestaande template. Daarna de template plaatsen & plannen in Mailchimp. Waarschijnlijk 2 uur per maand. Wij zien graag een reactie tegemoet.