Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Amsterdam

Freelance opdrachten:

Boekontwerper voor Internationaal Project

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 jun
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 8 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een grafisch ontwerper met ervaring in het ontwerpen van 'koffietafel / kook' boeken. Het betreft een groot internationaal project waarbij je veel zelfstandig, op basis van aangeleverde content, zal moeten werken. Het betreft een project dat uniek is in zijn soort en dat op geen CV misstaat. Graag ontvang ik je reactie, ervaring in deze en je prijsopgave.

Freelancer Designer Gezocht tbv Website, Drukwerk, Huisstijl

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 09-12-2021
Reacties: 14
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 7 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Onze organisatie is een zelfstandige verloskundigenpraktijk in Amsterdam. De praktijk is eigendom van 3 maten, ze worden ondersteund door 2-3 flexibele krachten en 2 assistenten. Het werkgebied is Amsterdam Centrum en Oost, gezamenlijk zo’n 80% van het gebied binnen de ring A10. Huidige Situatie Per jaar ondersteunen wij 350-400 vrouwen, van het moment van zwangerschap…

Logo en Huisstijl voor Trainingscentrum

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 26 mei
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 6 jun
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een logo en huisstijl voor een trainingscentrum. Er is rond de 300 euro beschikbaar om deze elementen uit te werken. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Ontwerper voor Corrigerende Kleding

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 6 jun
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 6 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Graag kom ik in contact met een freelancer die ervaring heeft met het tekenen van patronen voor corrigerende kleding/shapewear of in ieder geval met patronen waar sprake is van specifieke compressie zones. Uurtarief in overleg. Ik hoor graag van jullie.

Promofilm voor Studentenvereniging Amsterdam

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 20 mei
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 25 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben lid van een studentenvereniging in Amsterdam. Namens mijn dispuut ben ik op zoek naar een filmregisseur die een promofilmpje in elkaar kan zetten van gemiddeld 2 minuten. Een streven is dat er gefilmd en gemonteerd kan worden. Het draaiboek is opgesteld namens ons. Voor deze korte film hebben wij een bedrag van zo’n €500 begroot op dit idee. De einddatum waarin…

Logo van Correspondentie Vernieuwen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10 mei
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 25 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij hebben jarenlang een certificaat gehad, wat we nu niet meer hebben. Echter staat het logo van dit certificaat in alle mogelijke correspondentie. Denk hierbij aan briefpapier, handtekeningen van e-mails, facturen etc. Wij zijn opzoek naar iemand die dit allemaal voor ons kan vervangen aangezien het nu allemaal in de afbeelding staat. Over ons Wij ondersteunen gemeenten, woningcorporaties,…

Fotograaf voor Verjaardag op 5 Juni (Amsterdam)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 16 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die op zondag 5 juni tussen 15.30 en 17.30 foto's kan maken op een verjaardagsfeestje van een 2 jarige in Amsterdam. Eventueel ook filmen. Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!

Technisch Tekenaar voor Luxe Tassenmerk

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 6 mei
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 10 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben bezig met het opzetten van een luxe tassenmerk. Ik heb al prototypes laten maken bij een atelier, die hebben gewerkt vanuit een simpele schets met de hand. Ik zou nu graag de stap zetten de tassen te laten produceren bij een fabrikant in Italië. Alleen heb ik hiervoor gedetailleerde technische tekeningen nodig. Daarom ben ik opzoek naar iemand die deze voor mij kan vervaardigen.…

Templates Maken met Eigen Branding

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 2 mei
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 3 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn Office- en Google Docs-documenten (en die van mijn compagnon) van een vast template kan voorzien. We hebben een huisstijl en ik zou het liefste willen dat we alleen nog maar voor onze eigen branding kunnen kiezen als we nieuwe documenten maken. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Kledingstukken Fotograferen in Amsterdam

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 8 apr
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 8 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf voor het maken van foto's van sjaals, hoofddoeken en jurken. Nabewerking van foto's is vereist. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.