Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Amsterdam

Freelance opdrachten:

Fotograaf Gezocht in Amsterdam

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28 nov
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 29 nov
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf. Hieronder de opdracht in het Engels: I am an artist who lives in Amsterdam lately. I am looking for someone to take portrait and photos for my digital accounts. Interesse? Dan zie ik je reactie graag in het Engels tegemoet.

Illustrator voor Auto Theorie Verkeersituaties

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 28 nov
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 29 nov
Status: Open
Beste freelancers, Wij zoeken een 2D/3D-tekenaar die verkeerssituaties kan tekenen voor onze online theorie cursus. Je krijgt van ons referentieafbeeldingen die je in jouw eigen stijl kan tekenen. Ons doel is om onze studenten op een leuke en leerzame manier zich voorbereiden op het CBR examen. Ons budget: 750-1500 euro gebaseerd op vaardigheid en aantal graphics. Duur samenwerking: 12 weken. Lijkt…

Logo Ontwerpen voor Art Event

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 21 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een grafisch ontwerper die voor mij een logo kan maken. Wij zijn een nieuw project waarbij we calligraphy en Shibari combineren in een show die wordt gehouden tijdens kunst en club events. Het logo moet sexy aan voelen en passen bij het concept 'a fetish for art'. Laat je eigen creativiteit er op los. Ik ben benieuwd naar jullie schetsen!

Tekst Vervangen in Kinderboek

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10 nov
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 14 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een eigen kinderboek, volledig opgemaakt in PDF. Het is een Nederlandse versie en nu wil ik graag de tekst laten vervangen door Engelse tekst. Er hoeft aan de opmaak verder niets veranderd te worden, alleen de Nederlandse tekst vervangen door de Engelse. De Engelse tekst heb ik al, deze moet er dus alleen in geplaatst worden met de nodige (opmaak) aanpassingen. Ik hoor…

Instagram Shoot in Amsterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11 nov
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 11 nov
Status: Open
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die professionele foto’s kan maken van mij en een vriendin voor onze Instagram. Mogelijk op meerdere locaties in de binnenstad van Amsterdam.  Interesse? Dan zien we je reactie met portfolio graag tegemoet.  

Logo Ontwerp voor Speciaalbier Merk

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 7 nov
Reacties: 20
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 8 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Voor mijn nieuw op te zetten speciaalbier merk ben ik op zoek naar een designer die een logo kan ontwerpen. Als die samenwerking bevalt wil ik ook het etiket en huisstijl door jou laten ontwerpen. Voorbeelden van eerder werk wordt gewaardeerd. Geen idee wat zoiets moet kosten, dus zie jullie voorstel graag tegemoet.

Indesign Template Ontwerpen voor Architecten

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12 aug
Reacties: 14
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 18 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor ons vastgoedbedrijf in Amsterdam zoek ik een freelance grafisch vormgever die een Indesign template maakt in onze visuele identiteit. Het is een kleine opdracht, maar ik zie dit ook als kennismaking met een grafisch vormgever die toekomstige opdrachten voor ons kan oppakken. Deze template (ongeveer 7-8 type pagina's; lees voorblad, inhoudsopgave, etc.) zal gebruikt worden…

Videograaf voor Verjaardag in Amsterdam

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25 jul
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 25 jul
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een videograaf voor mijn 40e verjaardag. Het feest is op zaterdag 3 september en is van 18 uur tot 0.00 uur in Amsterdam. Met een inloop/buffet, live band, taart en proostmoment. Graag zou ik dit ter herinnering willen vastleggen met een video en foto's. Inclusief nabewerking. Beperkt budget van ongeveer 300 euro. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Klein Photoshop Klusje

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 jul
Reacties: 12
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 8 jul
Status: Match!
Beste freelancers, Ik heb een heel klein klusje in de aanbieding, wat ik niet zelf voor elkaar krijg met Paint. Waarschijnlijk 10 minuten werk, budget is 20 euro. Hoor het graag als iemand daar vandaag tijd voor heeft.

Party Videograaf in Amsterdam

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 27 jun
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 28 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een ervaren videograaf voor een verrassing birthday party. Het is op een leuke locatie in Amsterdam met ongeveer 100 personen en band/dj. Met een verrassingsact. We willen de avond graag vastleggen met mooie foto's en een video als herinnering. Het is op zondag 10 juli vanaf 21.00 uur. Interesse? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.