Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Tekening op basis van Foto (Cartoon Stijl)

Budget: € 20 tot € 200Geplaatst: 12 julLaatst gewijzigd: 15 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die van een foto van mijn vriendin en m'n kind een tekening kan maken. Ik zou de tekening graag willen hebben met een cartoon tintje. Voor een voorbeeld zie bijlage. Wie kan mij hiermee helpen?

Kort Filmpje Maken o.b.v. Foto's

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 16 jul9 reacties (pauze)
Beste freelancers, Opdracht: kort filmpje laten maken (van foto's) ter gelegeneheid van een feest van een vriendin. Wij hebben al een Powerpoint gemaakt met de foto's en tekst erbij. Heel graag hier een filmpje van maken in vorm van een sprookje. Wij sturen u hier een voorbeeld van, van een idee of het mogelijk is dat het hier op gaat lijken. De deadline voor deze opdracht is 24 juli. Ons…

Tekenaar voor Cover Boek en Enkele Tekeningen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 2 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die tekeningen kan maken voor: 1. De cover van een boek (beetje speels, strip achtige voorkant); 2. Enkele zwart/wit tekeningen voor in een boek, tussen de 5 en de 10 in totaal. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Teachable Vormgeving

Budget: € 40 tot € 50 p.u.Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 25 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance grafisch vormgever. Wij hebben een online cursus in de maak, maar vinden het vormgeven erg lastig. Graag een dagdeel hulp daarbij. Budget is in overleg, een vaste prijs is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Foto’s t.b.v. Airbnb (Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 24 jun7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die vrijdag 28 juni foto’s kan maken van ons appartement in Amsterdam (Baarsjes). Woonkamer incl. keuken, 2 slaapkamers en een tuin. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Afmaken van Flyer Spoed (Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 75 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 20 jun6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een flyer designer die mij vandaag ter plekke kan helpen. Ik heb 90 procent van de design al af. Iemand die me dus snel met de finishing touches kan helpen. Ik hoor graag of er iemand beschikbaar is. De flyer moet vandaag of morgen nog af zijn. Ik woon in Amsterdam. Dus ben je beschikbaar en in de buurt. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Opmaak Brochure (20 Paginas)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 21 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er voor het opmaken van een brochure/boekje van 20 pagina's. Het betreft een eenmalige opdracht. Het design is er al in PowerPoint, het gaat alleen om het opmaken en druk klaar maken voor een vouw/niet boekje. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Fotograaf voor Airbnb Advertentie (Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 junLaatst gewijzigd: 12 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het maken van professionele foto's van een loft voor Airbnb. Locatie is Amsterdam, tijd is zsm. Budget is €70 euro. Wie is professioneel fotograaf en kan ons helpen? Wij zien graag een reactie tegemoet.

Logo Ontwerpen en Digitaal Teksten Plaatsen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 6 junLaatst gewijzigd: 14 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance ontwerper voor het digitaal plaatsen van teksten op T-shirts en het ontwerpen van een logo. Ik start binnenkort namelijk met een eigen kledinglijn. Het budget is in overleg. Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.  

Patroontekenaar voor Mode Kledinglijn

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 28 meiLaatst gewijzigd: 29 mei5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe kledinglijn zoek ik een freelance patroontekenaar die mij op weg kan helpen met mijn ideeën en inspiratie kan vertalen in schetsen. Locatie: Amsterdam. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.