Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Den Haag

Freelance opdrachten:

Vrouwelijke Videograaf Gezocht in Den Haag

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13 mrt
Reacties: 4
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 25 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vrouwelijke videograaf die een filmpje van maximaal 3 minuten kan opnemen en eventueel editen. Locatie: Den Haag. Bij interesse hoor ik graag van je.

Product Fotograaf Gezocht in Den Haag

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10 mrt
Reacties: 6
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 22 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Graag zou ik voor zo'n 12 stuks producten uit mijn assortiment foto's laten maken. Het betreft voornamelijk sta-zakken en potjes. Als je in staat bent om voor een redelijk bedrag prima foto's te schieten zie ik graag je aanbod tegemoet.

Korte Video van Evenementenweek in Den Haag

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 6 mrt
Reacties: 2
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 9 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een korte video (2-3 minuten) van een feestweek. Betreft maken van beeldmateriaal tijdens verschillende dagen volgende week (minimaal 2 tussen 13 en 17 maart) op locatie in Den Haag. Inclusief editen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Junior Grafisch Designer Gezocht

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 27 feb
Reacties: 7
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 1 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Heb jij een passie voor het maken van mooie ontwerpen? Heb je interesse om je werk met anderen te delen? We zijn op zoek naar een junior grafisch ontwerper die in staat is om effectieve communicatie te creëren voor zowel B2C- als B2B-klanten en die ook verantwoordelijk is voor de sociale mediakanalen van onze klanten. Dit is een belangrijke rol, omdat we onze klanten innovatieve…

Freelance Logo Ontwerper Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 feb
Reacties: 15
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 3 feb
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben van plan een webshop te openen met Shopify (POD met o.a. printful). Ik heb mijn logo die nog verder ontworpen moet worden en zou daar graag hulp bij willen hebben. Wie o wie kan mij hierbij helpen?

Illustraties bij Brochure over Bereikbaarheidsproblemen

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 27-12-2022
Reacties: 7
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 13 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Graag zouden we persoonlijke verhalen rondom bereikbaarheidsarmoede willen laten illustreren met tekeningen van mensen. Bereikbaarheidsarmoede geldt voor mensen die niet kunnen komen waar ze willen komen om deel te nemen aan de maatschappij. Wij hebben voor het ministerie van infrastructuur en waterstaat onderzoek gedaan naar de barrières die mensen ervaren en de gevolgen…

Digital Designer Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 2 jan
Reacties: 15
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 6 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een digital designer/web designer voor het creëren van een volledige nieuwe bedrijfswebsite. Het is belangrijk dat je ook opties kan inbouwen zoals het aanvragen van offertes en afspraken inplannen. Graag alleen reactie van personen die dit kunnen en hier in ervaring in hebben.

Illustrator Gezocht voor Jeugdtheater School

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 5 jan
Reacties: 7
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 5 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Als jeugdtheater school willen wij een inhoudelijke en bedrijfsmatige transitie doormaken. Omdat verbeelding onze corebusiness is en beelden meer zeggen dan woorden zou ik de beweging die de school wil maken graag laten illustreren op 1 A4. De opdracht zou idealiter voor 15 januari af moeten zijn  Graag bij de offerte een verwijzing naar je portfolio.

Logo voor op LinkedIn en Facebook

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10-10-2022
Reacties: 8
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 30-10-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben ruim 20 jaar geleden als vluchteling vanuit Iran in Nederland komen wonen en ik heb altijd vrijwilligerswerk gedaan als dank voor hoe Nederland mij heeft opgevangen. Dit wil ik graag doorzetten maar dan via mijn Facebook pagina. Voor deze pagina zoek ik een logo die ik op LinkedIn en Facebook kan gebruiken. Ik zou de volgende elementen graag terug willen zien in de logo:…

Promovideo van Kansspel

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 08-09-2022
Reacties: 6
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 13-10-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij willen graag een korte (maximaal 1 a 2 minuten) promo video laten maken ter promotie van een door ons geregistreerd casino spel welke zal worden ontwikkeld door een derde partij. Wij hebben de teaser met de speluitleg welke we aan jullie kunnen toezenden. Graag zien wij voice-over, mooie afwerking, passende achtergrondmuziek etc. in de video. Jullie beheersen dat beter dan ons.…