Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

2e Videograaf voor Bruiloft (Den Haag)

Budget: € 250 tot € 600Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een 2e videograaf voor het filmen van mijn bruiloft. De bruiloft vind plaats op 8 juni in Den Haag. Ik heb iemand nodig van in de middag tot laat in de avond. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Logo Ontwerp Oefentherapie en Thuiszorg

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt7 reacties (pauze)
Ik heb een voorbeeld van een logo voor mijn bedrijf in de zorg voor oefentherapie en thuiszorg. De naam van het bedrijf is AW zorg. Graag zou ik een ontwerp willen hebben. Groetjes!

Simpele Vector Illustraties

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 8 mrtLaatst gewijzigd: 8 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een illustrator die voor ons ±10 eenvoudige lijntekeningen kan maken. We maken een boekje dat gegeven wordt aan nieuwe huisbewoners; tips en advies voor je nieuwe huis. In het boekje zullen foto’s en illustraties geplaatst worden. De illustraties worden klein geplaatst in het boekje. De lijntekeningen zullen de tekst ondersteunen, het zijn eigenlijk…

Diverse Indesign Werkzaamheden

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 26 febLaatst gewijzigd: 6 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor ons aanpassingen kan maken in onze brochures, in Indesign. Het gaat om photo's toevoegen en layout aanpassen. Ik schat in een uur of 10. Deadline: zsm Budget: in overleg Ik zie graag een reactie tegemoet.

Illustrator voor Kindergedichten Bundel

Budget: € 400 tot € 450Geplaatst: 27 janLaatst gewijzigd: 12 feb10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn te bundelen gedichten voor kinderen. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde stijl, maar het liefst veelkleurig, met veel details. Telefonisch slecht bereikbaar, dus aanvankelijk graag contact via een bericht. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Kinder Bootcamp Informatie Filmpje Maken

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een duidelijk, aansprekend informatie filmpje kan maken voor mijn dienst van max. 5 min. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Architect voor Kantoor Verdiepingen tekenen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 janLaatst gewijzigd: 2 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een architect voor een kantoorpand waarbij wij 2 verdiepingen uitgetekend willen hebben en eventueel indien nodig het bestemmingsplan en/of splitsen/aanpassen. Het betreft inrichting van een kantoorruimte naar de wensen die wij hebben. Er is geen plattegrond aanwezig, echter wel de mogelijkheid het pand te bezichtigen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Productafbeeldingen Bewerken voor Webshop

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 29-12-2018Laatst gewijzigd: 3 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die product afbeeldingen kan bewerken via Photoshop Het is belangrijk dat het product in de afbeelding zo groot/scherp mogelijk wordt weergegeven. Het wit maken van achtergronden waardoor producten beter tot zijn recht komen. Foto 1: een foto van het gehele product(gemonteerd) Foto 2: een foto van zijkant 1 Foto 3: een foto van zijkant 2 Foto…

Grafisch Ontwerper voor Beautysalon Logo

Budget: € 25 tot € 75Geplaatst: 27-12-2018Laatst gewijzigd: 23 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een grafisch ontwerper die een logo zou kunnen ontwerpen voor mijn schoonheidssalon waar klanten terecht kunnen voor een of meerdere behandelingen. Het liefst een wat speelser logo. Er is voor deze opdracht een beperkt budget beschikbaar. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Bestand Omzetten tbv Lasersnijden

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14-12-2018Laatst gewijzigd: 17-12-20188 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij van de zittingen van onze picknickbank (Heineken 0.0 ) een step. dfx. of dwg. bestand kan maken. Ik heb van het Heineken 0.0 logo alleen een PDF bestand. Dit bestand is bedoeld voor lasersnijden. Bij interesse kan ik een afbeelding toesturen. Ik hoor graag wie mij hiermee kan helpen en wat de kosten zijn.