Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Modeontwerper voor het Tekenen van Schoenen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 10 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een modeontwerper  die mij kan helpen met het tekenen van mijn schoenen. Budget tussen de 100 en 200 euro. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Logo Inclusief Huisstijl voor Sloopbedrijf

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 13 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij hebben een sloopbedrijf in de bouwsector en willen hiervoor een nieuw logo laten maken. We willen ons nieuwe logo graag compleet met huisstijl voor visitekaartjes, brieven, etc.   Kan je ons hiermee helpen dan zie ik graag je reactie met voorbeeld logo's tegemoet.  

Realistische Tattoo Laten Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 febLaatst gewijzigd: 14 feb4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zou graag een realistische tattoo (alleen zwarte inkt) willen op de binnenkant van mijn onderarm van een donkere fee (ik heb zelf al een donkere huid) met twee afroknotjes, en negroïde gelaatstrekken (niet karikaturaal) vrouwelijk, sterk, tikkeltje sexy (niet erotisch). Deze fee komt aan de onderkant boven de pols ivm horloge/armband en blaast de naam Norah-Faye (sierlijke…

Brochure voor de Tuinbranche Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 febLaatst gewijzigd: 4 feb15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een brochure kan maken. Het gaat enkel om een brochure van mijn eigen assortiment, deze zal uit ongeveer 10 tot 15 pagina's bestaan. Ik wil graag een luxe uitstraling creëren met onze brochure. Wij werken in de tuinbranche en verkopen luxe tuinhuizen en gastenverblijven. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Bestaand Logo Aanpassen of Opnieuw Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 31 janLaatst gewijzigd: 4 feb10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar designer die bestaand logo kan aanpassen (is in jpg) of opnieuw maken en daarbij nog 2 bijpassende logo's maken. Wij zijn bedrijf in Almere en reeds in het bezit van een bedrijfslogo.Er zijn veranderingen gaande en daarom op zoek naar een designer. Wij zien graag een reactie tegemoet.

3D Tekeningen Tuinhuizen/Paviljoens en Schuttingen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 janLaatst gewijzigd: 28 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een grafisch designer voor het maken van 3D tekeningen. Ik verkoop luxe tuinpaviljoens, tuinhuizen en schuttingen. Hierbij kunnen er projecten op maat worden aangevraagd, deze kan ik uittekenen en constructief onderbouwen echter kan ik deze niet tot leven brengen in een 3D tekening. Ik ben sinds kort met Sketchup aan de slag gegaan, prima programma maar het moet…

Tekenen van een Senseo apparaat

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 janLaatst gewijzigd: 21 jan8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil een handschets tekening van een senseo apparaat. Er moet worden gebruik gemaakt van markers zodat de matrialen zichtbaar zijn. Deadline: liefst zsm deze week Ik zie graag een reactie tegemoet.

AutoCAD/Sketchup Tekenaar voor Woningbranche

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 17 jan11 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die kennis heeft van AutoCAD en/of Sketchup. Tekeningen de gemaakt moeten worden zijn bijvoorbeeld een woning, trap of badkamer indeling. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Modeontwerper voor Nieuwe Kledinglijn

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15-12-2018Laatst gewijzigd: 18-12-20187 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie durft er met ons een nieuw avontuur aan? Wij zijn voor een nieuw te starten lijn/product op zoek naar een (mode)ontwerper/patroontekenaar die 'out of the box' kan denken, creatief is en ideeën om kan zetten in bruikbare schetsen. Bij deze lijn moet je denken aan kinderkleding. Wij zoeken dus iemand die: -niet bang is om een uitdaging aan te gaan -(mijn) ideeën…

Film Intro voor Bedrijfsvlog

Budget: € 20 tot € 150Geplaatst: 21-11-2018Laatst gewijzigd: 04-12-20186 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een super vlog intro kan maken voor onze wekelijkse bedrijfsvlog. Wellicht zit er ook een samenwerking in voor het editten van de vlog maar dit is sterk afhankelijk van de kosten. Ik zie graag een reactie tegemoet.