Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Almere

Freelance opdrachten:

Fotograaf met Eigen Studio Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31 mei
Reacties: 3
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 1 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf (inclusief eigen studio) voor onze kledingstukken. De shoot zal plaatsvinden in een studio met model. Het zal om ongeveer 6 producten gaan. We denken aan 18 foto's op een lichte achtergrond. Deze foto's worden gebruikt voor een online shop. Als het ons bevalt dan zullen er meer foto's volgen uiteraard. We zoeken een fotograaf voor de langere…

Fotograaf voor Verjaardagfeestje in Almere

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10 mrt
Reacties: 1
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 22 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Fotograaf in Almere gezocht voor 1 uur op 19 maart om 14:00 uur. Het gaat om een verjaardagsfeestje waarbij een baby 2 jaar wordt! Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. Ben je beschikbaar op 19 maart, dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Webdesigner Gezocht voor een Ecommerce Campagne

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 09-07-2021
Reacties: 7
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 22 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een e-commerce campagne ben ik op zoek naar een webdesigner die graag wil werken aan een paar webshops. Als er belangstelling is verneem ik graag hoeveel uren per week je aan de webshops wilt werken en wat het uurloon mag zijn. Mocht het werk te veel worden kan ik je t.z.t. versterking bieden. In zie jullie reacties graag tegemoet.

Persoonlijke Foto voor op CV van Acteur

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29-11-2021
Reacties: 5
Locatie: almere
Laatst gewijzigd: 05-12-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik wil graag een foto met een neutrale achtergrond die ik op mijn CV kan zetten voor het acteren. Het formaat van de foto moet 8 bij 10 zijn. Nabewerking van foto’s is vereist. Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. Graag op locatie in Almere. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelancer Gezocht voor het Ontwerpen van een Flyer

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22-11-2021
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 27-11-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een professionele actie flyer kan ontwerpen. Het liefst op korte termijn. Ook wil ik mijn bestaande logo vergroten, zodat deze bruikbaar is voor de website die wij aan het maken zijn. Ik wil hiervoor graag een vaste prijs afspreken. Kan jij mij helpen? Dan kom ik graag in contact en kan ik je voorzien van meer informatie

Constructietekening van Dakopbouw Tekenen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29-10-2021
Reacties: 1
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 01-11-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze verbouwing hebben wij een constructietekening van onze woning nodig (het gaat om een dakopbouw). Een bouwtekening hebben we al. Is er iemand die ons hierbij kan helpen? Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Freelance Website Designer voor Wordpress Site (Redesign)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 14-10-2021
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 22-10-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, wij zoeken een webdesinger voor onze huidige website waarop we een tool aanbieden waarmee klanten online reviews kunnen vragen. De website is reeds opgebouwd uit Wordpress (Divi theme), en dat willen we ook zo graag houden. Maar we willen dat de website wel een nieuwe trendy layout krijgt. De website bestaat uit een one page. dus geen verschillende pagina's. Dit…

Flyers Ontwerpen voor Vloeren Bedrijf

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 16-08-2021
Reacties: 15
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 08-10-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij met spoed / op korte termijn kan helpen met een eenzijdige flyer. Ik ben een zzp’er en zou met de flyer meer opdrachten naar binnen willen halen. Het moet een duidelijke en aanspreekbare flyer worden. Graag een totaalprijs. Kan jij ons helpen? Reageer direct!

Freelance Productfotograaf voor Kledingstukken (Almere)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-10-2021
Reacties: 6
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 07-10-2021
Status: Gesloten
Hallo freelancers, Ik zoek een productfotograaf met eigen fotostudio voor onze kledingstukken. Het zal om ongeveer 5 producten gaan, dus niet heel veel. Maar als het ons bevalt dan zullen er zeker meer foto`s volgen.  We zoeken het liefst iemand in de buurt van Almere en omgeving en die zo spoedig mogelijk kan beginnen.  Ik ontvang graag je reactie incl. alle kosten (nabewerking etc).…

Aircraft van 2D in 3D Ontwerp Maken

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 27-09-2021
Reacties: 7
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 28-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen om een 2D vliegtuig tekening in 3D om te zetten. Het gaat om de buiten kant om een wind tunnel model te maken. Het vliegtuig zelf is een eenvoudige tekening met weinig details. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en kom graag in contact met iemand die mij kan helpen.