Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Rotterdam

Freelance opdrachten:

Webdesigner gezocht

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 7 mrt
Reacties: 15
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 13 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een webdesigner die voor ons het ontwerp van onze bestaande website kan vernieuwen. Daarna zal een andere partij dit vertalen naar een thema. Er moeten 6 pagina's ontworpen worden o.b.v. onze wensen en eisen. Technische mogelijkheden van webdesign en sterk grafisch talent zijn belangrijk voor ons.

Fotograaf Huwelijk savonds Familieshoot

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 26 feb
Reacties: 2
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 28 feb
Status: Gesloten
Hej Wij trouwen klein op maandag 11 maart 2024 om 19.00 savonds in Rotterdam. We zoeken nog iemand wil fotos wil maken voor een leuke prijs.

Logo maken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 14 feb
Reacties: 15
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 27 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij het ontwerpen van een logo voor een kleine ondernemer (schildersbedrijf). Logo is destijds via een online website gemaakt , helemaal naar wens echter loop ik er tegenaan dat de resolutie niet voldoende is. Het beste is om een logo te hebben die gemaakt is in adobe illustrator of andere bewerkprogramma's. Het logo is nodig voor het borduren/bedrukken van…

Bakwagen belettering

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 27 jan
Reacties: 4
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 13 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een simpel, modern bestickering voor onze bakwagen kan maken.

Kledingstuk maken

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 1 feb
Reacties: 1
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 5 feb
Status: Gesloten
Voor collectie gevraagd, het maken van 3 sample hoodies unisex ( M L XL ) met voorgeprinte stof. Liefst iemand die al patronen heeft. Uurtarief.

Illustrator voor kinderboek voor kinderen van 7 tot 10 jaar

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 27-12-2023
Reacties: 9
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 16 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Illustrator gezocht voor kinderboek voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Het gaat om een boek van max 20 pagina's. We zijn op zoek naar iemand die verschillende dieren kan tekenen en daarnaast een vriendengroep van 7 kinderen. Het gaat om de omslag van het boek en ongeveer 10 losse illustraties om het verhaal te ondersteunen. Werkwijze digitaal heeft de voorkeur.

Op zoek naar een creatieve allround-designer

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 13-10-2023
Reacties: 15
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Gesloten
Hey daar, allround-designer! Wij zijn op zoek naar een designer met de volgende kwalificaties: - Snelle levering van producten - Ervaring met sign (must) - Mocht je DTP ervaring hebben, dat is dit een enorm pluspunt (niet verplicht) - In je skillset zit onder andere, Adobe Photoshop, Indesign, CorelDRAW - Uitstekende communicatie (het liefst vloeiend Nederlands) - Ruimtelijk inzicht bevatten - Zelf…

Filmen kerstvoorstelling

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 16-12-2023
Reacties: 1
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 16-12-2023
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zoeken iemand die een kerstvoorstelling op een middelbare school in Rotterdam zou kunnen filmen. op dinsdag 19 december starttijd 16.00. uiterlijk 20.00 klaar.  

Ontwerp baby jasje en onesie

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 08-11-2023
Reacties: 5
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 08-12-2023
Status: Match!
Hallo, Ik ben opzoek naar een freelancer die mijn idee voor een babyjasje en onesie kan uitwerken, dmv een digitaal ontwerp met alle verdere informatie die nodig is voor een fabrikant. Uiteraard sta ik ook open voor de creatieve ideeën van de ontwerper! Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet! Met vriendelijke groet, Jessica

3D modelleren van verkeerssituaties

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 05-09-2023
Reacties: 3
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 12-09-2023
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken een 3D-tekenaar die verkeerssituaties kan tekenen voor de online theorie examens, vergelijkbaar met die uit het CBR theorie examen. De tekeningen moeten de kwaliteit hebben van een CBR theorie examen voor de auto, motor en bromfiets. Wij hebben momenteel geen site dus alles moet vanaf nul gebouwd moeten worden . Graag horen wij in welke termijn dit af kan zijn. En welke…