Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Korte film Maken voor Foto Expositie

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 20 mei10 reacties (pauze)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een korte film kan maken met een voice-over en ondertiteling. De film (documentaire) zal in eerste instantie worden gebruikt voor een foto expositie. Ik kan u foto's, videomateriaal en de in te spreken tekst aanleveren. Het budget is in overleg, een vaste prijs is gewenst. wie kan mij helpen? Meer informatie na contact. Ik zie…

Logo Designer voor Kledingbedrijf (Rotterdam)

Budget: € 40 tot € 100 p.u.Geplaatst: 25 aprLaatst gewijzigd: 7 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Logo designer die voor ons een logo kan helpen ontwerpen voor ons kledingbedrijf (dames- en herenkleding). Het liefst in Rotterdam, niet online. Wij willen er graag bij zijn met het ontwerpen van de logo. Als je dit kan neem dan even contact met ons op. Deadline: Voor eind mei gereed. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Ontwerper voor Spandoek

Budget: € 100 tot € 350Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 7 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professionele ontwerper die ons spandoek kan ontwerpen voor aan de gevel. Ook zoeken wij iemand die banners, en bedrijfswagens kan ontwerpen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Professionele Bedrijfsvideo tbv Sales

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 9 mei20 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het maken van een professionele bedrijfsvideo. Graag willen we een professionele bedrijfsvideo laten maken die gebruikt kan worden voor presentaties naar klanten toe en op beurzen als achtergrond video. deze video mag maximaal een paar minuten duren en zal een korte impressie moeten geven van de producten die wij ontwerpen, produceren en…

Muurbeschildering voor een Restaurant

Budget: € 200 tot € 750Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 17 apr4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar/schilder/illustrator om een muur te beschilderen in een restaurant. Het gaat om een grote muur van 3 bij 14 meter. Wil er een soort van bergen op laten tekenen. Heb daar een voorbeeld van(zie bijlage). De tekening moet rond 5 augustus geplaatst worden. Ik zie graag een reactie, portfolio, planning en offerte tegemoet.  

Advies voor het Starten van een Youtube Kanaal

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 30 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij advies kan geven omtrent het opstarten van mijn eigen Youtube kanaal. Ik weet niet zoveel van videos bewerken en wat wel mag en wat niet. Ik zou graag jou advies willen erover. Het liefst een uurtarief onder de 50 euro. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Videograaf voor Woensdag (10 April) Den Haag

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 5 aprLaatst gewijzigd: 9 apr9 reacties (gesloten)
Beste Freelancer, Ik ben op zoek naar een videograaf om a.s. woensdag 10 april op een evenement in Den Haag te komen filmen. Het evenement is van een bekend radiostation en ik ga daar spreken. Dit wil ik graag op een pakkende manier vastgelegd hebben in een filmpje van ongeveer ander halve minuut. Graag korte shots bijelkaar om er 1 filmpje van te maken.  Wie ohh wie heeft interesse? Het is ook…

Grafische Freelancer die 3D Renders kan Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 4 aprLaatst gewijzigd: 16 apr13 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij ontwerpen, produceren en verkopen remsystemen voor verschillende toepassingen zoals havenkranen, windturbines, bewegende zonnepanelen etc.  Voor onze website en brochures willen wij hoge kwaliteit renders laten maken van onze producten. Wij hebben onze ontwerpen in .step files ontworpen. Wij zijn nu op zoek naar iemand die voor ons deze renders kan maken zodat al onze product…

Grafische Vormgever voor Hospitality Branche

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 aprLaatst gewijzigd: 2 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een grafische vormgever voor het maken van banners en headers. Wij zijn een hospitality bedrijf en hebben banners en headers nodig voor onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. Het budget is in overleg. Wij zien graag een reactie en portfolio tegemoet.  

Logo en Visitekaartje Maken

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 aprLaatst gewijzigd: 2 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een logo kan maken voor mijn nieuwe bedrijf in Cryptocurrency / Online business. Ik wil het logo graag kunnen gebruiken voor o.a. op mijn website. Daarnaast heb ik ook een nieuw visitekaartje nodig waar het logo ook voor gebruikt moet worden. Kan jij mij hiermee helpen, dan zie ik je reactie voorzien van portfolio graag tegemoet.