Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Rotterdam

Freelance opdrachten:

Graphic Designer voor PowerPoint Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 25 mei
Reacties: 6
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 25 mei
Status: Gesloten
Beste freelancer, Ik ben met spoed op zoek naar een freelancer die kan ondersteunen bij creëren van strakke PowerPoint slides. Het verhaal staat al, maar het gaat met name om de visualisaties. Na deze initiële klus zijn we ook op zoek naar een freelancer die een PowerPoint template kan creëren. Interesse? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelancer Gezocht die met Solid Works 3D Modelleert

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20 mei
Reacties: 2
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 20 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die van het volgende voor mij kan modelleren: een systeemplafondplaat die werkt als een klimaatplafond (ventilatie, verkoeling, verwarming). Er zit best spoed achter en 50 euro per uur is het budget. U kunt mij de hele weekend bellen.

Filmen van Verjaardagsfeestje (21 mei, Rotterdam)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 mei
Reacties: 2
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 19 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die aanstaande zaterdag, 21 mei 2022 beschikbaar is. Het gaat om een verjaardagsfeestje in Rotterdam, voor filmen vanaf 18:00 uur. Interesse en beschikbaar? Graag prijs doorgeven.

Vereenvoudigde Tekeningen van Sprookjesfiguren

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 15 mrt
Reacties: 10
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 18 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance illustrator die een gedetailleerde tekening van sprookjesfiguren kan omzetten in een globale tekening. Voorbeeld: kan je een tekening van sneeuwwitje omzetten door (gechargeerd gezegd) een paar lijntjes te tekenen, maar een persoon het alsnog kan herkennen als sneeuwwitje? Dan ben ik op zoek naar jou! Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden…

Design & Bouw Recruitment Webpagina (Werkenbij)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 9 mrt
Reacties: 10
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 13 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Opdracht bestaat uit design & bouw van recruitment website werkenbij.***.nl. Daarnaast verzoek om enkele marketing materialen in lijn met design website op te leveren t.b.v. online banners, flyers, posters in bushokjes. Tijdslijnen: indien mogelijk oplevering binnen 2-3 weken 1. Design van relatief simpele website. Huidige website is ***.nl. Nieuwe recruitment website is vergelijkbaar…

Webdesigner voor Loodgietersbedrijf Gezocht

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 14 feb
Reacties: 10
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 24 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een loodgietersbedrijf ben ik op zoek naar een freelance webdesigner. Kun je web designen? Of ken je iemand die geïnteresseerd is? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet. Alvast een productieve dag toegewenst.

Design van Logo en Flyer voor Bootcamps

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 feb
Reacties: 0
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 21 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ga binnenkort beginnen met het geven van bootcamps, ik heb hier zelf een logo voor gemaakt maar graag zou ik iemand willen vinden die dit misschien was scherper kan maken en die misschien een mooi spetterend design kan maken voor een flyer. Interesse in deze opdracht? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Webdesign voor Nagelstudio o.b.v. Huisstijl (in WordPress)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 1 feb
Reacties: 10
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 7 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een bestaande nagelsalon zou ik graag een nieuwe format willen hebben van de website (in lijn met de bestaande flyler/prijslijst). Verder inhoudelijk aanpassingen aan de huidige prijslijst + visite kaart. Prijs is onderhandelbaar. Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.

Ervaren Fotograaf Gezocht voor Schoolfotografie

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 3 feb
Reacties: 3
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 3 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren fotograaf die ons kan helpen met het maken van groepsfoto’s op basisscholen. Het gaat om basisscholen in de omgeving Rotterdam, wij verwachten dat je zelf actief aan de slag gaat en weet hoe je de kinderen leuk en goed op de foto kan krijgen. Kan jij ons helpen, stuur ons dan je reactie met portfolio van ervaring bij scholen.

Illustrator voor Prentenboek over 3 Kinderziektes

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 18 jan
Reacties: 10
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 19 jan
Status: Gesloten
Beste Illustrators, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn prentenboeken. Het gaat in totaal om 3 prentenboeken die als thema 3 kinderziektes hebben. Door mijn werk als kinderarts heb ik hier veel kennis over en wil ik dit graag overbrengen op kinderen. Ik zou graag een kostenplaatje willen hebben van de kosten die je als illustrator hiervoor maakt. Denk hierbij aan een uurloon en de tijd die…