Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Familiewapen Tekenen op A4 Formaat

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag aan de hand van een paar foto's een mooi familiewapen laten teken. Het moet A4 formaat zijn. Ben jij creatief en kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Analoge Foto's Maken in Tilburg

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 22 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons lustrum zijn we op zoek naar een fotograaf die analoog foto's kan schieten voor onze Almanak. De datum is 9 mei en het budget voor de hele klus is €550. De foto's moeten gemaakt worden in Tilburg en nabewerking van foto's is vereist.  Ben je geïnteresseerd? Ik zie je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Junior Camjo (Content Creator)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 16 mrtLaatst gewijzigd: 16 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor de productie van verscheidene video's voor een passievol bedrijf (Q&A's, interviews, impressievideos) zijn wij op zoek naar een junior content creator. Voor ons is het belangrijk dat jij ervaring hebt als camjo. Dus niet alleen camerawerk, maar het hele pakket aan competenties wordt hieronder verstaan. Kortom, het kunnen maken van een audiovisueel verhaal van begin…

Goede en Creatieve Fotograaf voor Zakelijke Reportage

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 9 febLaatst gewijzigd: 15 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Opdracht: een fotoreportage maken van ons kantoor en mezelf ten behoeve van marketing doeleinde. Wij zijn een uitzendorganisatie gevestigd in Tilburg. - Nabewerking van foto’s is vereist. - Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. - Er moet op meerdere locaties gefotografeerd worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

AutoCAD Projectmanager voor Aanpassen DWG Schetsen

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 28 janLaatst gewijzigd: 8 feb5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een projectmanager met kennis van AutoCAD voor het bewerken en aanpassen van DWG schetsen van autowasstraten. Indicatie is dat wij 1 tot 2 dagen per week voor een langere periode iemand zoeken bij ons op locatie in de buurt van Tilburg. Het is voor een periode van ca. 6 maanden. Kan jij ons helpen, dan voorzien wij je graag van meer informatie.

Illustraties voor Bedrukking op Kleding

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 13-09-2019Laatst gewijzigd: 25-09-201910 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die foto’s/tekeningen in illustratie kan maken op A4 formaat met als doel om dit  uiteindelijk op kleding te laten bedrukken. Als bijlage heb ik een voorbeeld meegestuurd van de stijl die ik zou willen. Ik zou graag meerdere illustraties willen hebben als de samenwerking goed bevalt. Kan jij me helpen, dan zie ik je reactie voorzien van portfolio…

Animatie Video met Productuitleg

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 19-07-2019Laatst gewijzigd: 23-07-20199 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die een animatie video kan maken van ongeveer 60 seconden voor op een nieuwe site waarin we het volgende willen uitleggen: Probleem: auto moet omhoog (voor service of omhoog in een trailer) Fail: het gaat mis met blokken hout (schuiven weg), aluminium platen (zwaar en beschadigen de vloer), plastic ramps (geen grip) en een krik (beschadigd de auto en…

Logo Ontwerpen voor Website en Visitekaart

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 27-12-2018Laatst gewijzigd: 01-02-201910 reacties (match!)
Beste freelancers, Ben een nieuw startende ondernemer en ben op zoek naar iemand die mijn logo kan ontwerpen voor mijn website, visitekaartje etc. Mijn budget is momenteel niet erg hoog, maar mocht er toch iemand zijn die voor weinig mijn logo wil ontwerpen dan zijn er in de toekomst meer mogelijkheden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Familie Illustratie voor Website

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 10-12-2018Laatst gewijzigd: 13-01-20199 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustratie van een familie; opa en oma met een dochter en schoonzoon met 2 kinderen en een alleenstaande zoon. Deze moeten als een familie getoond worden maar ook apart: Opa en oma samen, gezin van dochter en alleenstaande zoon (getekend met kleurpotlood of als aquarel). Deze Illustratie moet dienen om levensfases weer te geven op een website. Ik zie graag…

Tekenaar voor Graffiti Logo

Budget: € 25 tot € 100Geplaatst: 09-12-2018Laatst gewijzigd: 09-12-20184 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik start met een eigen onderneming, dat staat in de kinderschoenen. Ik heb een bedrijfsnaam en zoek een graffiti liefhebber en tekenaar om een logo met mij te creëren. Ik heb één woord dat ik in graffiti wil zien.  Ik zie graag een reactie tegemoet.