Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia

Productfotograaf voor Kleding en Merchandise

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 29 augLaatst gewijzigd: 10 sep10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een productfotograaf die kleding en merchandise kan fotograferen voor een webshop. Nabewerking van foto’s is vereist. Budget: bespreekbaar Meer informatie kunnen wij bij interesse toesturen.

3D Tekening van Matrijs in CAD en STL

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 29 augLaatst gewijzigd: 29 aug4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, 3D tekenaar gezocht voor het maken van een tekening voor een matrijs (mal) in CAD en STL bestand. Het betreft een combinatie tekening maken van onderdelen die al bestaan. Deze onderdelen kan ik je toesturen, wellicht ben je in het bezit van een 3D scanner. Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.

Freelance Grafisch Ontwerper (Digitale Media)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 29 augLaatst gewijzigd: 5 sep15 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance grafisch vormgever (digitale media) voor veel kleine losse opdrachtjes, zoals banners, social media advertenties, afbeeldingen etc. Hoeveelheid werk kan verschillen per week. Wij zijn een website welke voorziet in informatie op het gebied van gezonde voeding/leefstijl en afvallen. Wij maken voedingsplannen (bestaande uit e-boeken met receptenboeken)…

Filmmaker voor Promotiefilmpje (Regio Amsterdam)

Budget: € 1000 tot 2000Geplaatst: 28 augLaatst gewijzigd: 28 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een cameraman/-vrouw die ook kan editen. Het gaat om een semiprofessioneel promotiefilmpje waarbij zowel shots van optredens worden gemaakt, als closeups van een interview. Dit alles moet gefilmd worden op 14 september as., gedurende de hele middag op locatie in Amsterdam. Wij willen na het filmen graag ook de nabewerking en montage laten uitvoeren. Kan…

Modeontwerper Gezocht voor Kleding

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 28 augLaatst gewijzigd: 16 sep4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een ontwerper nodig die de kleding, wat ik als idee heb, op papier kan zetten en tekenen/schetsen. Mijn voorkeur is iemand die hier ook een 3D tekening van kan maken. Indien dit niet mogelijk is, dan is een tekening voorlopig voldoende. Mochten er interesse voor de opdracht zijn, graag een link toevoegen van een eventuele website of portfolio.

Tekenaar AutoCAD/3D voor Ontwerp van een Boot

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 27 augLaatst gewijzigd: 28 aug6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, In de bijlage zit een Idee/Ontwerp van een 7 meter boot, dit wil ik graag laten uitwerken in autocad/3D tekening voor een snijpakket. Wie kan mij hiermee helpen?

Illustrator Gezocht voor Project met Zorginstantie

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 27 augLaatst gewijzigd: 27 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een onderzoek- en ontwerpbureau in Rotterdam en werken aan een project met een zorginstelling. Hiervoor ontwikkelen wij een tool die de zorgverlener helpt verschillende aspecten van gezondheid uit te leggen aan de patiënt. Voor dit project zijn een aantal gedetailleerde illustraties nodig waarbij gezichtsuitdrukkingen duidelijk en realistisch weergegeven…

Ontwerpen voor Spandoek (2x)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 27 augLaatst gewijzigd: 27 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Een spandoek met 30 jarig bestaan van een shop met een groenteboer, slager, bakker, kaas/noten en bloemenmand. Deze ingrediënten verwerken tot iets moois. Spoedopdracht (oplevering binnen 5 werkdagen).

Design Prototype Adobe XD

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 26 augLaatst gewijzigd: 31 aug2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die ervaring heeft met -Adobe XD -Design Ik heb een klikbaar prototype gemaakt in Adobe XD en ik zoek iemand die dit samen met mij wil aanpassen en verbeteren. Locatie: Purmerend. Context: het is een prototype van een mobile web-app, die nog ontwikkeld moet worden. Kan jij me helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Webdesigner Gezocht voor Startende Beautysalon

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 26 augLaatst gewijzigd: 30 aug10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een webdesigner die al eens eerder een website voor een beautysalon heeft vormgegeven. Die graag meedenkt en voor een startende onderneemster budgetvriendelijk is. Tevens ook de prijslijst en logo meepakt. Benieuwd wie mij kan helpen. Ik zie graag een offerte tegemoet.