Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia

Fotograaf voor het maken van Baby Foto's (Steenwijkerwold)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 8 jan9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die in april foto’s kan maken van ons pasgeboren baby in Steenwijkerwold. Ik zie graag een reactie en portfolio tegemoet.  

Tekeningen voor Kort Kinderboek

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 8 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar die tekeningen kan maken voor een kort kinderboek. Het zal een boekje worden van +\- 15 pagina`s waarin “een” gezinssituatie wordt uitgelegd aan een kind. Opdracht moet op kort termijn uitgevoerd kunnen worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ontwikkelen Logo Identiteit Online Verzekeringen

Budget: € 500 tot € 2500Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 17 jan15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij verzorgen innovatieve IT-oplossingen achter collectieve verzekeringen voor beroepsorganisaties, tussenpersonen en verzekeraars. Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen en herzien van identiteit en logo van een aantal handelsnamen van gespecialiseerde online verzekeringen. Het gaat om het herdefinieren van de coporate identity en online presentatie. Denk daarbij…

Tekenaar voor Muziek Logo's Muur

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 16 jan4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar voor een muziekmuur die ik zou willen in mijn woonkamer (met logo's van bands op de muur). Het moet groter dan één A4 per band innemen. De muur is 145 bij 180 centimeter. Logo's van Guns 'n Roses, Meat Loaf, Queen, Foo Fighters, The Beatles, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Green Day et cetera. Of het met behulp van vinyl…

5 T-Shirt Designs voor Mannen/Vrouwen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 8 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een persoon, die 5 t-shirt designs voor mij kan maken. Uiteraard iemand met ervaring. Het gaat om t-shirt voor mannen/vrouwen. Ik heb bepaalde ideeen voor tekst en afbeeldingen voor de t-shirts. Ik zou hierover graag een vaste prijsafspraak willen maken. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Kinder Bootcamp Informatie Filmpje Maken

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een duidelijk, aansprekend informatie filmpje kan maken voor mijn dienst van max. 5 min. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Korte Video Maken voor Opening Feest

Budget: € 25 tot € 50 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 18 jan15 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een (korte) video kan maken. Het is voor een opening van een feest; ongeveer 3 minuten. We hebben al een duidelijk voorbeeld hoe we het ook zouden willen, welke we kunnen toesturen. Graag een reactie bij interesse.

Logo Ontwerpen voor Nieuw Online Programma

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 17 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuw online programma wil ik graag een logo laten ontwerpen die ik zowel op de website als voor social media kan gebruiken. O.b.v. drafts maak ik een keuze wie uiteindelijk het logo mag ontwerpen. Ook graag een vast kostenplaatsje vooraf. Verdere info stuur ik je persoonlijk als ik een reactie van je heb ontvangen. Het logo uiterlijk 15 februari gereed. Ik ben benieuwd…

Bedrijfslogo / Huisstijl vanuit Word Bestand

Budget: € 50 tot € 1000Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb zelf min of meer een ontwerp gemaakt voor een bedrijfslogo in word, deze zou ik graag in een bestand willen om te kunnen gebruiken voor o.a. visitekaartjes (deze zijn al klaar), website,flyers, facturen. Kort gezegd, ik zoek iemand die dit voor mij kan omzetten.  P.S. ik heb een tekstbestand en visitekaartje als voorbeeld beschikbaar. Graag een reactie bij interesse.

Ontwerp Gevraagd voor Productafbeelding Webshop

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 5 janLaatst gewijzigd: 16 jan5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn webshop in honden voeding en hond gerelateerde producten ben ik op zoek naar een ontwerp voor een product afbeelding. Het is de bedoeling dat er één ontwerp gemaakt wordt voor een zak hondenvoer. Die dan per soort de naam van het betreffende product zal dienen te krijgen. In totaal gaat het om zo'n 25 product afbeeldingen. Wellicht is het handig om hierover…