Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Nijmegen

Freelance opdrachten:

Badpakken voor Synchroonzwemmen Maken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 mei
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 2 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn 2 badpakken op maat voor 2 meisjes kan maken die op synchroonzwemmen zitten. Ongeveer maat 140. Steentjes et cetera doen wij zelf, het gaat puur om de badpakken zelf. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.   

Productafbeeldingen Omzetten in onze Huisstijl

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31 jan
Reacties: 10
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 4 feb
Status: Gesloten
Beste freelancer, Wij zoeken per direct iemand die handig is met fotobewerking voor producten op onze webshop in miniatuur modelbouw materialen. Bestaande en nieuwe producten moeten nog een plaatje krijgen die in onze huisstijl past. Ben jij professioneel, ga je wat zoekwerk niet uit de weg, werk je zelfstandig, ben je accuraat en vind je het heerlijk om even wat productiewerk te doen, dan ben jij…

Tekst Filmpje Maken en op Youtube Publiceren

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13-10-2021
Reacties: 9
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 14-10-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een korte tekst document bestaande uit ca. 10 A-4 tjes en hiervan wil ik graag een filmpje laten maken en op YouTube laten plaatsen. Het betreft een Nederlandstalige tekst, bestaande uit 10 pagina's, het filmpje zou ca. 5 tot 10 minuten moeten duren. Ik zou graag willen dat de tekst ook voorgelezen wordt op het filmpje, dus behalve het filmpje wil ik ook graag werken…

PDF Flyer Maken voor Social Enterprise

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 07-10-2021
Reacties: 10
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 19-10-2021
Status: Match!
Beste freelancer, Voor een Social Enterprise die zich gaat inzetten voor kansarmen en weeskinderen ben ik op zoek naar iemand die een goed uitziend PDF document kan maken. Zelf heb ik de tekst al af, het betreft een paar afbeeldingen die op de achtergrond verwerkt moeten worden. Het zou super zijn als je het ook interactief kunt maken. Wie kan mij helpen?

Interieurontwerp van Benedenverdieping in 3D

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 03-05-2021
Reacties: 5
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 03-05-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik wil een plattegrond van een benedenverdieping van een woonhuis laten omzetten naar 3D, inclusief interieur. Wie kan mij daarmee helpen? Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Ontwerp Bedrukking van Trainingspakken voor Sponsor

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29-10-2020
Reacties: 5
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 02-11-2020
Status: Match!
Beste freelancers, Voor de bedrukking van de achterkant van de trainingspakken voor ons voetbalelftal ben ik op zoek naar een designer die een eenvoudige tekst kan omvormen tot een aansprekend en professioneel ogend geheel. In de bijlage vind je een voorbeeld terug van het pak en de te gebruiken tekst. Wie kan ons helpen aan een strak ontwerp?

Design voor Doosje van Saturatiemeter

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 26-08-2020
Reacties: 10
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 28-08-2020
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een design voor het doosje van mijn saturatiemeter kan ontwerpen. Mijn budget is €300. Wie kan mij hierbij verder helpen? Ik zie graag een offerte tegemoet.

Ontwerper voor Dames Wielerkleding Gezocht

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 23-05-2020
Reacties: 5
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 26-05-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een nieuw op te zetten wielerkledinglijn voor dames ben ik op zoek naar een (sportkleding) designer. In hoofdlijnen weet ik wat ik wil, maar ik heb de hulp van een creatieveling nodig. Iemand die mij wil helpen met het ontwerpen en opzetten van een collectie en die dit kan vertalen in technische tekeningen voor de fabriek. Een leerzame en uitdagende opdracht. Budget nader te…

3D Script Design voor RPG Game

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 09-04-2020
Reacties: 3
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 21-04-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een RPG game zijn wij op zoek naar iemand om het script beetje bij beetje te voorzien van 3D scripts. Je dient de scripts te kunnen maken en integreren op de site en/of een contact kunnen leveren uit je netwerk om ze te kunnen plaatsen. We willen beginnen met casino opties 3D te maken. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Word Specialist / Grafisch Vormgever Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20-02-2020
Reacties: 2
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 23-02-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Word-kanjer/grafisch vormgever die ons verder kan helpen met een leuk project. Het gaat om een template dat is ontwikkeld in Microsoft Word, waarbij het grootste gedeelte al is gedaan. De volgende zaken moeten echter nog gedaan worden:   Invoegen van een (te ontwikkelen) huisstijl voor de uniformiteit van het document; Straktrekken van de lay-out;…