Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia

Freelance opdrachten:

Fotograaf Gezocht voor Jubileumfeest

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 14 nov
Reacties: 4
Locatie: Velserbroek
Laatst gewijzigd: 26 nov
Status: Match!
Beste freelancers, We zoeken een fotograaf op 5 juni vanaf 19 uur, die ons jubileumfeest kan vastleggen. We vieren nu het feest groot (100 man), omdat we destijds geen huwelijksfeest hebben gegeven. De borrel zal starten om 19 uur om vervolgens over te gaan in een (dans)feest tot middernacht. Dus de look en feel van een huwelijk, maar dan met nadruk op de viering. We zijn op zoek naar een fotograaf…

Branding Portretfotograaf in Rotterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 nov
Reacties: 5
Locatie: Capelle aan den IJssel
Laatst gewijzigd: 26 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf in Rotterdam die een aantal portretfoto's van mij kan maken. Voor mijn website en al het grafische werk heb ik wat eigen branding- en beeldmateriaal nodig. Het krachtig positioneren van mezelf op foto. Zelf vind ik buitenlicht altijd het mooiste, maar achtergrond daarvoor is moeilijk. Binnen is ook prima, maar wel afhankelijk van het licht en…

Food Fotograaf Gezocht in Almere

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 7 nov
Reacties: 2
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 25 nov
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een fotograaf die gespecialiseerd is in het fotograferen van eten. Het gaat voornamelijk om ontbijt. De setting is er al, maar ideeën zijn altijd welkom. Het gaat om 40 foto's. Dat varieert van een flesje sap tot aan een ontbijtmenu. Budget is €500,- voor een dagdeel fotografie. Locatie is Almere-poort en alle foto's worden in huis genomen. …

Videograaf Gezocht voor Korte Videovacatures

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22 nov
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24 nov
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een videograaf (partner) op het gebied van korte videovacatures (sfeerimpressies van 30-50 seconden). Wij zijn een recruitmentbureau in het bemiddelen van marketeers & digitals en willen video vacatures toevoegen aan onze dienstverlening. Ik ben op zoek naar een videograaf die:   snel kan schakelen en binnen 2-4 dagen een video kan opleveren bereid is…

Freelance Digital Vormgever Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 nov
Reacties: 15
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 24 nov
Status: Match!
Beste freelancers, We zoeken iemand die verschillende marketing gerelateerde opdrachten kan uitvoeren. Banners, brochures, leaflets, white papers, volgens een bestaand stramien. We zien jullie reacties graag tegemoet.

Magento 2 Specialist Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14 nov
Reacties: 3
Locatie: Nijkerk
Laatst gewijzigd: 24 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn Magento2 webshops kan beheren. Ik zoek dus iemand die qua design dingen kan aanpassen. Ook heeft deze persoon kennis nodig van Excel. Onze huidige beheerder stopt met zijn werkzaamheden en daarom zoeken wij iemand die onze shops kan gaan beheren. Denk hierbij aan zaken veranderen aan het design et cetera. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Affiliate Website Designer Gezocht

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 10 nov
Reacties: 15
Locatie: Harkema
Laatst gewijzigd: 24 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij hebben een nieuw affiliate project op papier en willen die graag op een website krijgen. Wij zoeken iemand die een super clean webdesign voor ons kan maken.  Ben jij degene die ons hierbij kan helpen? Dan horen we graag van je.  

Assistent Fotografie Gezocht in Heemstede

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 12 sep
Reacties: 2
Locatie: Heemstede
Laatst gewijzigd: 23 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben portretfotografe en ben op zoek naar een assistent(e). Liefst iemand in de buurt van Heemstede/Haarlem en omgeving. Met name ervaring met studioverlichting is belangrijk voor mij. Vermeld in je reactie graag je uurtarief en eerdere ervaring.  

Logo Ontwerpen voor Art Event

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 21 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een grafisch ontwerper die voor mij een logo kan maken. Wij zijn een nieuw project waarbij we calligraphy en Shibari combineren in een show die wordt gehouden tijdens kunst en club events. Het logo moet sexy aan voelen en passen bij het concept 'a fetish for art'. Laat je eigen creativiteit er op los. Ik ben benieuwd naar jullie schetsen!

Ontwerpers Gezocht voor Jubileumboeken

Budget: > € 2000
Geplaatst: 10 nov
Reacties: 20
Locatie: 's-Gravenmoer
Laatst gewijzigd: 21 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar nieuwe en vooral creatieve ontwerpers voor onze jubileumboeken. Gaat om prima betaalde opdrachten. Zie jubileumboeken.nl / portfolio. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.