Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Freelance opdrachten:

Design huisstijl startup

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06:05
Reacties: 4
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 21:31
Status: Open
Hallo, ben jij creatief en heb jij ervaring met ontwerpen van huisstijlen? Dan zoek ik jou. Voor mijn startup heb ik op basis van AI websites de basis voor mijn bedrijfslogo ontworpen. Ik zou dit nu graag door een professional verder uitgewerkt willen krijgen in een huisstijl tegen een vast tarief (circa EUR100-250). Wat ik in de huisstijl wil hebben is: visite kaartje (incl. QR code om gegevens direct…

Logo voor Recruitment Coöperatie

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 apr
Reacties: 3
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 17:21
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor een Logo ontwerp voor gebruik in website, op social media en jobsites.  Meer informatie over ons en wat we willen: *** (+ pay off/slogan als iets van Stronger Together), (Label van **** en Powered by Arbeidsmakelaars)  Werving & Selectie van MBO+/HBO/WO Professionals in meeste branches zoals techniek, industrie, finance, business support, IT,…

Gebarentaal kaartjes

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 23 apr
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 16:57
Status: Open
Beste, Ik ben op zoek naar iemand die gebarentaal kaartjes zou kunnen maken in een korte periode. gebarenkaartjes waar de schoolgebaren op staan zoals, Stil, fluisteren, meer, minder, evenveel, rekenen. op een leuke en interessante manier. 

Pakkende tekst voor waxsalon

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 apr
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 16:45
Status: Open
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Logo verbeteren

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22 apr
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 16:34
Status: Open
Beste, Ik heb een laag resolutie logo en dat wil ik graag laten verbeteren zodat het ook groot afgedrukt kan worden , op mijn bedrijfsauto. Graag prijsopgave.

Illustratie gezocht voor voorkant geboortekaartje

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 18 apr
Reacties: 7
Locatie: Leidschendam
Laatst gewijzigd: 16:27
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een illustratie kan maken voor het geboortekaartje van onze toekomstige zoon, enigszins in lijn met de illustraties op het kaartje van onze eerste 2 kinderen. Zie illustraties van de eerdere geboortekaartjes in de bijlagen.  

Fine line illustratie voor geboortekaartje

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 11 apr
Reacties: 11
Locatie: Zoetermeer
Laatst gewijzigd: 16:26
Status: Open
We willen graag een illustratie laten maken om op het geboortekaartje van ons eerste kindje te laten zetten. We hebben een idee in ons hoofd en we zoeken iemand die dat goed op papier kan zetten. Het gaat om een eenvoudige en abstracte fineline / single line tekening van onze hond die naast een wiegje of een kleine baby zit/ligt. Budget is in overleg, ik heb ook geen idee wat gebruikelijk is voor…

3D filmpje maken van keuken en woonkamer

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20 apr
Reacties: 2
Locatie: Sint-Oedenrode
Laatst gewijzigd: 16:19
Status: Open
Beste freelancers, Wij willen een keuken overnemen van vrienden en willen daarom een 3d filmpje laten maken hoe dat er dan komt uit te zien en of het ook past. En we willen de woonkamer ook veranderen.

Creatieve designer babymerk

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 apr
Reacties: 4
Locatie: Gorinchem
Laatst gewijzigd: 15:41
Status: Open
Beste freelancers, Voor een nieuw babymerk zijn wij op zoek naar een designer die onze ideeën op papier kan zetten en er tech packs van kan maken. De eerste collectie zal bestaan uit vijf artikelen.

Logo vernieuwen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 apr
Reacties: 11
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15:21
Status: Open
Beste freelancers, Voor mijn bedrijf wil ik graag het logo vernieuwen. Ik heb hier redelijk concrete ideeën over hoe het moet worden en twee 'schetsen'. Het lukt me niet om daar een geheel van te maken. Het is me duidelijk dat ik hierbij hulp van een professional nodig heb. Wie o wie kan mij helpen?