Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Tekstschrijver voor Verschillende Onderwerpen (Regelmatig)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 2 janLaatst gewijzigd: 10 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een goede tekstschrijver welke op regelmatige basis teksten voor landingspagina's kan schrijven. De onderwerpen zijn uiteenlopend, omdat wij zeer verschillende klanten hebben. Wij zoeken dus een schrijver welke op basis van een onderwerp een tekst kan schrijven welke past bij een bestaande website in ons portfolio. Ook mag je onze klant bellen om bijvoorbeeld…

Schrijver voor Verhalenbundel (Bestaande Tekst)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 2 janLaatst gewijzigd: 20 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een 17-tal boeken geschreven met eigenlijk elke keer een mini dagboek. Ik zoek nu iemand die de details uit de stukken tekst kan vissen en daardoor de grote lijnen van mijn leven tot nu toe kan "vertalen" De boeken zijn allemaal van de Paperblanks familie. Ik heb allemaal verschillende, ziet er leuk uit. De inhoud zelf is veel interessanter dan de buitenkant. Ik…

Zakelijke Tekstschrijver voor Blogs en Artikelen

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 31-12-2019Laatst gewijzigd: 17 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die mij ondersteunt bij het schrijven van zakelijke blogs en artikelen. Het idee is dat we face-to-face of via internet een gesprek/interview hebben waarop jij een basistekst aanlevert, ik die waar nodig aanpast en jij hem definitief maakt. In het gesprek wil ik dat je me kritische vragen stelt over het doel, de doelgroep (lezers) en de inhoud.…

Spoed Vertaling Korte Tekst Engels naar Duits

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 30-12-2019Laatst gewijzigd: 30-12-20194 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben met grote spoed op zoek naar een vertaler die een tekst van 154 woorden kan vertalen van het Engels naar Duits. Lukt dat jou nog voor de jaarwisseling?  Neem dan even contact op! 

Vertaler Chinees of Japans voor Cartoons en Webteksten

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 30-12-2019Laatst gewijzigd: 5 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren vertaler Nederlands Chinees en/of Nederlands Japans die ook cartoons (grapjes/humor) kan vertalen. Het betreft website teksten en losse cartoons. Er is geen deadline, het heeft geen haast. Toezending van teksten komt na overleg. Heb jij prettige contactuele eigenschappen en gevoel voor humor? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.  

Folder Vertalen naar het Mandarijns

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 30-12-2019Laatst gewijzigd: 30-12-2019geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die zowel Chinees en Nederlands talig is en een folder eenmalig voor mij kan vertalen naar een tekst in het Mandarijns. Kan je mij hierbij helpen en heb je interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

A4 Tekst over Kunst in Nederland

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 27-12-2019Laatst gewijzigd: 13 jan4 reacties (match!)
Beste freelancers, Wie kan mijn helpen voor het schrijven over de kunst en antiek, over Veere en Middelburg? Waar denken mensen aan als ze het hebben over Nederlandse kunstcollecties? Rijksmuseum? Van Gogh Museum? Of zijn het hedendaagse kunstgalerijen? Deze geweldige musea en galerijen.. Ongeveer een A4. Wie kan mijn helpen? Prijs hoor ik graag.

Motivatiebrief Redigeren voor Marketing Vacature

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 24-12-2019Laatst gewijzigd: 27-12-20194 reacties (match!)
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het verbeteren van een motivatiebrief voor een online marketeer vacature? Het gaat om het verbeteren en redigeren van de brief. Ik heb zelf al een opzet gemaakt. Heb je interesse? Dan zie ik je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Engelse Tolk Gezocht in Rotterdam (28 Maart)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 24-12-2019Laatst gewijzigd: 14 jan3 reacties (match!)
Beste freelancers, Op 28 maart heb ik (een particulier) een tolk Engels- Nederlands nodig te Rotterdam. Graag kostenopgave per uur. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet en zal ik meer informatie toesturen.

Projectplan Redigeren en Corrigeren

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 23-12-2019Laatst gewijzigd: 23-12-201910 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een tekst (een projectplan) van 6 a 8 pagina's die geredigeerd en gecorrigeerd moet worden. Ik heb het deze week nog nodig, uiterlijk zaterdag 28 December.  Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.