Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Transcripts Interview Uitwerken

Budget: € 20 tot € 500Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 15 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn interviews woordelijk kan uitschrijven. Het betreft 9 á 10 interviews waarvan 5 interviews rond de 55 min zijn en de overige 4 á 5 interviews rond de 40 min. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boek Vertalen naar het Engels

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 18 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn boek kan vertalen naar het Engels. Het boek is het eerste deel van twee boeken (tweede deel komt eind dit jaar uit). Het zijn ca 88.000 woorden en mijn budget is klein. Ik woon zelf in Spanje maar ben regelmatig in Nederland. Ik zie graag een reactie tegemoet.

SEO Content Schrijver voor Persoonlijke website

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 18 apr6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren Nederlandse SEO content schrijver voor een website. Het gaat om een persoonlijke website, informatie over wie, wat, waar en wat men aanbiedt. De persoon die ik zoek schrijft foutloos Nederlands. Hij/zij moet creatief zijn en in staat zijn om structuur aan te brengen, mee te denken en samen moet er naar de juiste tone of voice worden gezocht. Ik zoek…

Tekstschrijver voor Motivatiebrief (EN)

Budget: € 40 tot € 100 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 17 apr5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance tekstschrijver (Engelse taal) die mij kan helpen met schrijven van een motivatiebrief voor een baan. De opzet heb ik zelf gemaakt, het gaat om een mooie woordkeuze en een foutloos geschreven brief. Het is een vrij korte klus, tarief ligt hoog. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Blog Schrijver (Categorie Huis en Wonen)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 15 apr10 reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een complete aantal blogs kan herschrijven zodat het weer een unieke blog word voor een andere website. Het gaat in totaal om 60 blogs. Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie en een totaalprijs per blog tegemoet.

Webtekstschrijver (Duurzame Huizen Bouwen)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 15 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn website zoek ik een tekstschrijver. Website gaat over duurzame huizen bouwen in een systeem. Ik kan teksten aanleveren alleen moet het netjes commercieel herschreven worden zodat er een opbouw in zit en de klant langer op de website blijft. Budget 150 a 250 euro Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boek over Historie van Bedrijf (70 Jaar)

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 15 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ons bedrijf gevestigd in Lochem bestaat volgend jaar 70 jaar en wil een boek uitgeven over de historie van het bedrijf. De geschiedenis van onze producten staat centraal. We denken aan 2 verschillende uitgaves; een interne uitgave om historische kennis te borgen voor toekomstige medewerkers en een boek voor het publiek en onze relaties. Er is een bronbestand met circa 100.000 woorden…

Tekstschrijver voor Beauty E-Book (PDF)

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 16 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die een professioneel E-Book (PDF) voor ons kan schrijven (liefst iemand die het later ook kan vertalen naar Engels). Het hoeft niet heel uitgebreid. We willen een mooi klein E-book met dit keer als thema beauty met foto's en iets wat er kort, krachtig en spetterend uitziet. Mocht de samenwerking goed verlopen kunnen we erna verder gaan,…

SEO Tekstschrijver Duits voor Reisbranche

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 11 apr2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever in de reisbranche ben ik op zoek naar een SEO tekstschrijver Duits met het liefst Duitse roots en uitstekende schrijfvaardigheden. Bij voorkeur ervaring met SEO en bloggen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Brief en CV Vertalen Nederlands - Mandarijn

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 10 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler voor het vertalen van een Introductie brief en CV voor een Chinese firma van het Nederlands naar Manderijn. Ik zie graag een reactie tegemoet.