Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Roemeen ivm OLX Advertentie Plaatsen

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 3 mrtLaatst gewijzigd: 3 mrt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Roemeen (met contacten in Roemenie), die mij kan helpen met het plaatsen van een advertentie op OLX, en de begincommunicatie kan opvangen. Voor een bepaald product is er een markt in Roemenie. Graag zou ik een advertentie willen plaatsen op OLX in Roemenie. Helaas is deze site enkel beschikbaar voor Roemenen. Het budget is in overleg. Ik zie graag ee reactie…

Herschrijven Algemene Voorwaarden (6 Pagina's)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 3 mrtLaatst gewijzigd: 6 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die zsm de algemene voorwaarden kan herschrijven. Wij hebben algemene voorwaarden gevonden die bij ons bedrijf passen en deze moeten wij laten herschrijven, omdat wij dit natuurlijk niet volledig kunnen overnemen.  Het gaat hierbij om 6 pagina's. Vaste prijsafspraak is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Korte Zakelijke Teksten tbv Offerte (Vandaag)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 11 mrt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van 3 korte zakelijke teksten (Installatie manier) ten behoeve van het opstellen van een offerte. Het budget is in overleg. Deadline: Vandaag met Spoed Ik zie graag een reactie tegemoet.

Tekst Controleren en Beter Formuleren

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 28 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen een tekst controle. Ik heb een probleem uitgeschreven en de tekst zou ik graag duidelijker geformuleerd willen hebben en daarnaast is het de bedoeling dat deze gecontroleerd wordt op spelfouten en grammatica. Het gaat om 400 woorden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website Teksten Vertalen (NED-PT)

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 1 mrt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die de volledige website kan vertalen. Ons bedrijf: Ons bedrijf is toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging. Tevens zijn wij één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Werkzaamheden: Het gaat om alle productteksten en alle website artikelen, vertalen van het Nederlands naar het Portugees. Productteksten:…

Website Teksten Vertalen (NED-IT)

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 7 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die de volledige website kan vertalen. Ons bedrijf: Ons bedrijf is toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging. Tevens zijn wij één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Werkzaamheden: Het gaat om alle productteksten en alle website artikelen, vertalen van het Nederlands naar het Italiaans. Productteksten:…

Website Teksten Vertalen (NED-SP)

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 7 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die de volledige website kan vertalen. Ons bedrijf: Ons bedrijf is toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging. Tevens zijn wij één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Werkzaamheden: Het gaat om alle productteksten en alle website artikelen, vertalen van het Nederlands naar het Spaans. Productteksten:…

Redacteur Gezocht Zakelijk Advies

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 1 mrt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor verschillende magazines en websites met (vak)informatie zijn wij op zoek naar een redacteur die korte artikelen kan schrijven met actueel zakelijk advies voor MKB ondernemers. Vaste prijs is gewenst. Kun jij ons hiermee van dienst zijn? Dan zien we graag je reactie tegemoet.

A4 Tekst Vertalen (NED-SP, IT,PL)

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 4 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een A4 tekst kan vertalen van het Nederlands naar een van de volgende talen:   Spaans, Italiaans Pools Wij zijn een onafhankelijke bureau met jarenlange ervaring in de Europese slachtvee- en vleesmarkt die haar klanten op de hoogte brengt van de actuele noteringen en vleesmutaties in binnen- en buitenland Wij zien graag een reactie tegemoet.

A4 Tekst Vertalen (NED-ENG, FR, DE)

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 3 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een A4 tekst kan vertalen van het Nederlands naar een van de volgende talen:   Engels, Frans Duits Wij zijn een onafhankelijke bureau met jarenlange ervaring in de Europese slachtvee- en vleesmarkt die haar klanten op de hoogte brengt van de actuele noteringen en vleesmutaties in binnen- en buitenland Wij zien graag een reactie tegemoet.