Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Vertaler voor Voetbal/Motivatie Boekje (Diverse Talen)

Budget: € 250 tot € 300Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 10 jan8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een aankomend boekje over voetbal/motivatie/inspiratie zoek ik een vertaler met sportaffiniteit/voetbalaffiniteit. Het boekje bestaat ongeveer uit +4500 woorden. Ik zou dit boekje graag vertaald willen hebben in Engels UK, Engels USA, Spaans, Catalaans, Japans, Chinees, Portuguese. Als je een vertaler bent, die een van deze talen goed zou kunnen verzorgen, dan verneem ik dit…

Woordelijk Uittypen van een Coachgesprek

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 9 jan9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het woordelijk uittypen van een coachgesprek. De totale duur van gesprek is 1 uur en 46 min. Ik wil in de uitgetypte tekst graag het onderscheid tussen coach en cliënt terugzien. Wie kan mij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Herschrijven van Functie Omschrijvingen en Advertenties

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 8 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij willen onze functie omschrijvingen (en advertenties) voor personeelswerving laten herschrijven. Op een frisse en leuke manier, het tegendeel van stoffig graag. Ik wil er met een beginnen en dan zal het een doorlopend project zijn tot alle functies herschreven zijn. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Vertalen van Statuten Nederlandse BV (NL-FR)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 14 jan4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler voor de statuten van een Nederlandse BV uit het Nederlands naar het Frans. Het hoeft niet beedigd vertaalwerk te zijn. Het gaat om 15 pagina's. Een vaste prijs is wenselijk. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Tekstschrijver voor Kinder Entertainment Bedrijf

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 10 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een nieuwe tekstschrijver voor mijn bedrijf. In eerste instantie gaat het om een specifieke opdracht, ik ben echter op zoek naar iemand die vaker voor mij kan gaan schrijven. Mijn bedrijf verzorgt kinder entertainment voor kinderen van 6-13 jaar. Omdat ik iemand zoek die weet wat ouders van kinderen in deze leeftijdscategorie willen lezen zoek ik een vader/moeder…

Vertalen Email met Intro van Engels naar Spaans (Vandaag)

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jan4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb iemand nodig die een email met bijbehorende intro (bij elkaar max 500 woorden) van het Engels naar Spaans ( liefst Catalaans) kan vertalen. Dit moet vandaag gebeuren. Geen moeilijke tekst, maar de ontvanger spreekt, schrijft en leest alleen Spaans en ik niet. Budget in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Tekstschrijver voor Innovatie Customer Service Blogs

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 14 jan9 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancers voor het schrijven van een blog of meerdere blogs over innovatie binnen CX. Denk aan hoe artificial intelligence de customer experience beïnvloed of kan beïnvloeden. Technologiën en innovaties op het gebied van customer support en klantenservice. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Engelstalige Content Schrijver voor Duurzaamheid Platform

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 16 jan8 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor ons internationale duurzaamheid platform zijn wij op zoek naar een content schrijver. Artikelen over: Tiny houses, energy (wind, solar), transport (electrisch, hybride, waterstof, klimaatsverandering, voeding (vegan) en afval (recycling, circular economy) mogelijk andere onderwerpen over duurzaamheid. Teksten in het Engels. 2 tot 4 artikelen per maand. 10 cent per woord. Meeste…

Tekstschrijver voor Truck Onderdelen Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 10 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor het schrijven van teksten voor de website. Betreft een bedrijf die in truck en trailer onderdelen doet, en dan vooral export. Een vaste prijsafspraak is wenselijk. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Tekstschrijver voor oa Nieuwsbrieven en Website Tekst

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 10 jan14 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een nederlandse tekstschrijver die bekend is in de wereld van ict/software ontwikkeling. Wij ontwikkelen en ontwerpen oa websites en webshops en kunnen overweg met diverse programmeertalen. Het werkt bestaat oa uit het opmaken van enkele nieuwsbrieven en tekst voor onze nieuwe website. Voorbeelden zijn een pre. Wij zien graag een reactie tegemoet.