Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Vertaler voor Vertalen en Herschrijven van Artikelen (EN-NL)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 2 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een vertaler die Engelse artikelen kan vertalen in Nederlandse artikelen. De Engelse artikelen zullen wij aanleveren. Het gaat er om dat de artikelen herschreven worden op een leuke creatieve manier, passend bij onze huisstijl. Maandelijks gaat het om ongeveer 4 artikelen. Lijkt het je leuk om deze opdracht uit te voeren? Dan hoor ik graag van je!

Native Engelse Ghostwriter Gezocht

Budget: € 50 tot € 120 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 1 mei3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een native Engelse ghostwriter voor ons bedrijf (een grote multinational). Hieronder is de Engelstalige opdrachtomschrijving terug te vinden: Need an english native-level ghostwriter for a long-term project for our multinational company. We need a series of long-form articles (on different subjects). Content to be created by interviewing the experts and writing…

Webshop Tekst Vertalen (NL-EN)

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 29 aprLaatst gewijzigd: 6 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen onze webshop vertalen naar het Engels. Bij voorkeur door een ''native speaker''. We leveren een script aan die zal ongeveer 100.000 woorden bevatten. Wij zien graag een reactie, prijs en tijdsindicatie voor de opdracht tegemoet.

Webshop Vertalen (NL-DU)

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 29 aprLaatst gewijzigd: 30 apr8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het vertalen van onze webshop. Wij willen onze webshop vertalen naar het Duits. Bij voorkeur door een ''native speaker''. We leveren een script aan die zal ongeveer 100.000 woorden bevatten. Wij zien graag een reactie, prijs en tijdsindicatie voor de opdracht tegemoet.

Autobiografie (Actie/Thriller Vorm)

Budget: € 500 tot € 10000Geplaatst: 29 aprLaatst gewijzigd: 1 mei9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een biography zou kunnen schrijven in actie/thriller vorm. Ik heb nog geen globale beschrijving, ik denk zelf aan een boek van ongeveer 400 pagina's. Het is een persoonlijk verhaal dus tijdens het proces is discretie gewenst. Meer over het verhaal en de onderwerpen na contact.  Het budget is in overleg.  

Interviewer voor Personeelsmagazine (Engels)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 aprLaatst gewijzigd: 7 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Engelstalige Interviewer  voor ons personeelsmagazine.  Het gaat om twee interviews die daarna tevens zullen moeten worden uitgewerkt tot een duidelijk artikel voor ons magazine. Belangrijke informatie:   Categorie: interviews (per stuk +/- 1000 woorden) Thema: Zakelijk, financiele bedrijf, visie, richting, introducties) Locatie: nvt, waarschijnlijk…

Kinderverhaal Herschrijven voor Kinderboek

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 28 aprLaatst gewijzigd: 29 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kinderverhaal zou kunnen herschrijvenvoor een kinderboek. Toen ik 11 en 12 jaar was, moest ik van mijn meester veel verhaaltjes schrijven. Gelukkig heb ik nog een paar verhaaltjes in een doos liggen. Het is 35 jaar geleden dat ik dat geschreven heb. Ik wil graag er een kinderboekje van maken. Een kinderboekje met een waargebeurd verhaal. Beetje de stijl van…

Transcribenten voor Interviews Gezocht (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 aprLaatst gewijzigd: 25 apr8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Met spoed ben ik op zoek naar een of twee zeer ervaren transcribenten. Ik heb een grote hoeveelheid interviews liggen die zeer nauwgezet uitgewerkt dienen te worden. Deadline binnen een maand! Heb jij ervaring, werk je nauwkeurig en heb je zin in deze klus, laat het me dan zo snel mogelijk weten!

Bouwgerelateerde Artikelen Vertalen (NL-ENG/DU)

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 25 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het vertalen van diverse, bouwgerelateerde technische artikelen vanuit het Nederlands naar Engels en Duits. Voor nu gaat het om 3 a 4 A4 pagina's, bij een goede samenwerking zal het gaan om twee artikelen per maand. Het budget is in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Blogger voor Opbouwen van Content

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 25 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Naam naam is Sander en ben op zoek naar een blogger voor de opbouw van content. Ik geloof in een ontspannen leven voor iedereen, dus ook voor de Nederlandse hoteleigenaar wereldwijd. Mijn kracht is het begeleiden van ondernemers in deze hectische tak van sport en niet in het schrijven van blogs. Ik help hen met (online) marketing, coaching op locatie en mystery visits. Om deze reden…