Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling

Freelance opdrachten:

Storyteller voor Recruitment Bedrijf

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 okt
Reacties: 5
Locatie: Capelle aan den IJssel
Laatst gewijzigd: 2 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een bestaand bedrijf in de recruitment ben ik op zoek naar een creatieve tekstschrijver. Een tekstschrijver die de lezer volledig meeneemt in het verhaal en een beleving weet te creëren. Een echte storyteller. De lezer moet het verhaal volledig ervaren en hierin worden meegenomen. Mijn voorkeur gaat uit naar een freelancer, niet naar een bedrijf.

Tekstschrijvers voor Grootste Autoforum

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 3
Locatie: Siddeburen
Laatst gewijzigd: 2 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Voor ons platform zijn wij op zoek naar tekstschrijvers met een passie voor auto's/auto-techniek. Wij zijn al ruim 20 jaar het grootste autoforum van Nederland en België. Met maandelijks ruim 300.000 bezoekers bereik je een groot publiek. Naast het forum willen we nog meer informatie verschaffen aan onze bezoekers middels interessante (technische) blogs. We hebben grote…

Teksten voor Folder Huurdersorganisatie

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 23 sep
Reacties: 13
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 1 nov
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een tekstschrijver die een goede redactieslag doet op korte tekstjes. Het moeten korte pakkende tekstjes worden. Het gaat om een folder van een huurdersorganisaties die breed verspreid wordt onder huurders om hen te laten inzien dat ze meer rechten hebben dan ze denken. De belangrijkste doelgroep die bereikt moet worden zijn: laagletterden of mensen met van origine een andere…

Freelance Vertaler Spaans Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 1 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Spaanse vertaler die een kvk uittreksel kan vertalen van het Nederlands naar het Spaans. Ik hoor graag van jullie.

Copywriter (SEO) voor Bekend Skincare Merk

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10 okt
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 31 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance copywriter met SEO skills. Jij onderhoudt en optimaliseert, samen met/onder leiding van de Head of Content, de adviespagina's en blogs op de website. SEO is leading, je zorgt dat we online goed te vinden zijn en dat de pagina’s de juiste informatie bevatten. Daarbij kijk je hoe je ons nog beter kunt laten ranken en wordt er geluisterd…

Webteksten voor Personal Trainer

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 10 okt
Reacties: 15
Locatie: Bloemendaal
Laatst gewijzigd: 29 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van bondige en aantrekkelijke teksten voor een personal trainer. Website staat klaar, nu de juiste tekst nog. In samenwerking met eigenaar. Belangrijk is dat tekstschrijver goed aanvoelt wat de bedoeling is. Interesse? Reageer direct!

Kerstblogs Schrijver Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 okt
Reacties: 13
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 28 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor mijn website in het hogere segment home accessoires zoek ik iemand die voor mij een paar leuke blogs kan schrijven over de kerstdagen die eraan komen, top 10 cadeau tips en nog een paar gerelateerde onderwerpen. Vind je het leuk om hiervoor te schrijven, dan hoor ik graag van je.

CBD Blogger met Kennis van SEO

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 19 sep
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 25 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste blogger voor onze website. We hebben de volgende wensen:   Je schrijft leuk, begrijpend en SEO Technisch Je schrijft over onderwerpen die mede meer verkoop van onze producten (cbd) genereren Nederlands en of Engels (voor het vertalen van je eigen originele blog bieden we 0.07 ct) Kan jij ons hiermee helpen en heb je enige kennis van onze…

Tekst Correctie voor Website

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 sep
Reacties: 15
Locatie: Katwijk
Laatst gewijzigd: 25 okt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die teksten kan verbeteren met betrekking tot taalfouten en hiaten voor een website. Graag hoor ik wat je tarief is per woord/uur of project.

Japanse Tolk Gezocht in Ede

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 21 okt
Reacties: 0
Locatie: Ede
Laatst gewijzigd: 21 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tolk Japans - Nederlands voor een vertaling van een lezing op 30 november 2022 in Ede. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.