Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling Utrecht

Eigenwijze Webteksten Herschrijven (Utrecht)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 12 novLaatst gewijzigd: 12 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die een tekst voor op onze website kan herschrijven. Het is de pagina die informatie over het bedrijf en de dienst weergeeft. Momenteel heb ik zelf een eerste opzet geschreven, deze tekst is alleen niet zo ‘’catchy’’ als ik hem zou willen. Het gaat dus echt om het goed leesbaar maken van een tekst. De wens hierbij is…

Vertaling Huurcontact NL - Eng (Beëdigd Vertaler)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 13 oktLaatst gewijzigd: 15 okt3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een beëdigd vertaler NL - Engels voor de vertaling van een huurcontract. Ik heb dit nodig in verband met mijn visum aanvraag. Het betreft slechts 2 pagina's en weinig tekst. Echter het document moet wel de officiële gegevens/stempel en ondertekening bevatten van de beëdigde vertaler. Kan jij me helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Vertaling Koopovereenkomst Nederlands - Engels (Spoed)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 25 sepLaatst gewijzigd: 28 sep3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen graag 1 A4 van het Nederlands naar het Engels vertalen, het betreft een officiele koopovereenkomst en dus willen we graag een beëdigde vertaler.  Wij hebben de vertaling nodig binnen 5 werkdagen. Kan jij ons helpen en ben je beëdigd vertaler, dan zien wij je reactie graag tegemoet.  

Vacature Teksten Herschrijven

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 4 sepLaatst gewijzigd: 24 sep11 reacties (match!)
Beste freelancers, Als IT Recruitment organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Vacature schrijver. Wij zullen al bestaande vacature teksten opleveren, deze zullen moeten worden herschreven. Het gaat om IT vacatures, dus een klein beetje verstand van technische termen zal je enorm helpen.  Ben jij een beetje vlot in het herschrijven van teksten, heb je ervaring met vacatures en weet…

Schrijven, Redigeren, Vertalen van Spaanse Teksten

Budget: € 20 tot € 35 p.u.Geplaatst: 12 augLaatst gewijzigd: 13 aug1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven en redigeren van Spaanse teksten en zeer bedreven is in het vertalen van Nederlands naar Spaans. Het gaat om een aantal korte teksten per maand. - Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. - Oplevering binnen 5 werkdagen gewenst. - Graag tarief per woord vermelden in de offerte. Ik zie graag een reactie…

Cultuurtraject Beschrijven

Budget: € 250 tot € 500Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 9 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die heel verhalend en wervend kan schrijven om een cultuurtraject te beschrijven. De basistekst ligt er, maar er moet 1 verhaal met 1 tone of voice van gemaakt worden waarbij de lezer meegenomen en geënthousiasmeerd wordt. Het gaat om een pagina of 30 exclusief de beelden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Vertalen Productbeschrijvingen van Engels naar Nederlands

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 7 aprLaatst gewijzigd: 14 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij productbeschrijvingen kan vertalen van Engels naar Nederlands en ook verstand heeft van SEO. Het gaat ongeveer om 75 productbeschrijvingen van 500 a 1000 tekens. Ik wil graag een vaste prijs afspraak maken. Graag een reactie bij interesse.

Tekstschrijver voor Maken van Relevante Content

Budget: € 25 tot € 75Geplaatst: 21 janLaatst gewijzigd: 21 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn online platform ben ik op zoek naar een tekstschrijver die op oproepbasis kan helpen met het creëren van relevante content. De onderwerpen en eventuele bronnen worden door mij aangegeven. Eigen inbreng wordt ook zeker gewaardeerd. Budget is in overleg.

Engelstalige Content Schrijver voor Duurzaamheid Platform

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 16 jan8 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor ons internationale duurzaamheid platform zijn wij op zoek naar een content schrijver. Artikelen over: Tiny houses, energy (wind, solar), transport (electrisch, hybride, waterstof, klimaatsverandering, voeding (vegan) en afval (recycling, circular economy) mogelijk andere onderwerpen over duurzaamheid. Teksten in het Engels. 2 tot 4 artikelen per maand. 10 cent per woord. Meeste…

Engels Boek Nakijken, Corrigeren en Verbeteren

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 3 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een boek in het engels geschreven van 60 pagina's. Deze wil ik graag laten nakijken en corrigeren en verbeteren. Ik heb geen idee wat dit zou kunnen kosten. Ik zie graag een reactie en prijs indicatie tegemoet.