Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling Utrecht

Vacature Teksten Herschrijven

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 4 sepLaatst gewijzigd: 11 sep10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Als IT Recruitment organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Vacature schrijver. Wij zullen al bestaande vacature teksten opleveren, deze zullen moeten worden herschreven. Het gaat om IT vacatures, dus een klein beetje verstand van technische termen zal je enorm helpen.  Ben jij een beetje vlot in het herschrijven van teksten, heb je ervaring met vacatures en weet…

Schrijven, Redigeren, Vertalen van Spaanse Teksten

Budget: € 20 tot € 35 p.u.Geplaatst: 12 augLaatst gewijzigd: 13 aug1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven en redigeren van Spaanse teksten en zeer bedreven is in het vertalen van Nederlands naar Spaans. Het gaat om een aantal korte teksten per maand. - Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. - Oplevering binnen 5 werkdagen gewenst. - Graag tarief per woord vermelden in de offerte. Ik zie graag een reactie…

Cultuurtraject Beschrijven

Budget: € 250 tot € 500Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 9 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die heel verhalend en wervend kan schrijven om een cultuurtraject te beschrijven. De basistekst ligt er, maar er moet 1 verhaal met 1 tone of voice van gemaakt worden waarbij de lezer meegenomen en geënthousiasmeerd wordt. Het gaat om een pagina of 30 exclusief de beelden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Vertalen Productbeschrijvingen van Engels naar Nederlands

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 7 aprLaatst gewijzigd: 14 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij productbeschrijvingen kan vertalen van Engels naar Nederlands en ook verstand heeft van SEO. Het gaat ongeveer om 75 productbeschrijvingen van 500 a 1000 tekens. Ik wil graag een vaste prijs afspraak maken. Graag een reactie bij interesse.

Tekstschrijver voor Maken van Relevante Content

Budget: € 25 tot € 75Geplaatst: 21 janLaatst gewijzigd: 21 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn online platform ben ik op zoek naar een tekstschrijver die op oproepbasis kan helpen met het creëren van relevante content. De onderwerpen en eventuele bronnen worden door mij aangegeven. Eigen inbreng wordt ook zeker gewaardeerd. Budget is in overleg.

Engelstalige Content Schrijver voor Duurzaamheid Platform

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 16 jan8 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor ons internationale duurzaamheid platform zijn wij op zoek naar een content schrijver. Artikelen over: Tiny houses, energy (wind, solar), transport (electrisch, hybride, waterstof, klimaatsverandering, voeding (vegan) en afval (recycling, circular economy) mogelijk andere onderwerpen over duurzaamheid. Teksten in het Engels. 2 tot 4 artikelen per maand. 10 cent per woord. Meeste…

Engels Boek Nakijken, Corrigeren en Verbeteren

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 3 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een boek in het engels geschreven van 60 pagina's. Deze wil ik graag laten nakijken en corrigeren en verbeteren. Ik heb geen idee wat dit zou kunnen kosten. Ik zie graag een reactie en prijs indicatie tegemoet.

Copywriter voor Diverse Projecten (Utrecht e.o.)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 23-12-2018Laatst gewijzigd: 31 jan15 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een copywriter die mij kan helpen met diverse teksten voor wat verschillende projecten. Het zal gaan om: teksten voor de webshops (product informatie), bestaande teksten op taal verbeteren. Focus is drukwerk/reclame/communicatie en drukwerk gerelateerde producten. Overall een aantrekkelijk tekst voor een website kan schrijven. Een homepage met een pakkende tekst…

Tekstschrijver voor Cosmetica Website

Budget: € 40 tot € 60Geplaatst: 26-11-2018Laatst gewijzigd: 05-12-201810 reacties (match!)
Beste freelancers, Graag kom ik in contact met een tekstschrijver. Voor onze nieuwe website (1 huidanalyse product) hebben we reeds (voorbeeld) teksten die samengevoegd moet worden tot een goede tekst (bestaande uit deelteksten). Wie wil dit voor een vriendelijk bedrag voor ons doen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Transcribenten voor Uitschrijven van Audio Gesprekken

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 13-11-2018Laatst gewijzigd: 15-11-201810 reacties (match!)
Beste freelancers, De komende weken hebben wij transcribenten nodig om een grote hoeveelheid audio te transcriberen. Mijn vraag is of jij de komende 12 dagen beschikbaar bent om te transcriberen. Omdat we een grote hoeveelheid werk hebben gaat de voorkeur uit naar mensen die minimaal 10 uur beschikbaar zijn de komende 12 dagen. Wij zien graag een reactie tegemoet.