Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling Utrecht

Cultuurtraject Beschrijven

Budget: € 250 tot € 500Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 9 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die heel verhalend en wervend kan schrijven om een cultuurtraject te beschrijven. De basistekst ligt er, maar er moet 1 verhaal met 1 tone of voice van gemaakt worden waarbij de lezer meegenomen en geënthousiasmeerd wordt. Het gaat om een pagina of 30 exclusief de beelden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Vertalen Productbeschrijvingen van Engels naar Nederlands

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 7 aprLaatst gewijzigd: 14 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij productbeschrijvingen kan vertalen van Engels naar Nederlands en ook verstand heeft van SEO. Het gaat ongeveer om 75 productbeschrijvingen van 500 a 1000 tekens. Ik wil graag een vaste prijs afspraak maken. Graag een reactie bij interesse.

Tekstschrijver voor Maken van Relevante Content

Budget: € 25 tot € 75Geplaatst: 21 janLaatst gewijzigd: 21 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn online platform ben ik op zoek naar een tekstschrijver die op oproepbasis kan helpen met het creëren van relevante content. De onderwerpen en eventuele bronnen worden door mij aangegeven. Eigen inbreng wordt ook zeker gewaardeerd. Budget is in overleg.

Engelstalige Content Schrijver voor Duurzaamheid Platform

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 16 jan8 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor ons internationale duurzaamheid platform zijn wij op zoek naar een content schrijver. Artikelen over: Tiny houses, energy (wind, solar), transport (electrisch, hybride, waterstof, klimaatsverandering, voeding (vegan) en afval (recycling, circular economy) mogelijk andere onderwerpen over duurzaamheid. Teksten in het Engels. 2 tot 4 artikelen per maand. 10 cent per woord. Meeste…

Engels Boek Nakijken, Corrigeren en Verbeteren

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 3 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een boek in het engels geschreven van 60 pagina's. Deze wil ik graag laten nakijken en corrigeren en verbeteren. Ik heb geen idee wat dit zou kunnen kosten. Ik zie graag een reactie en prijs indicatie tegemoet.

Copywriter voor Diverse Projecten (Utrecht e.o.)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 23-12-2018Laatst gewijzigd: 31 jan15 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een copywriter die mij kan helpen met diverse teksten voor wat verschillende projecten. Het zal gaan om: teksten voor de webshops (product informatie), bestaande teksten op taal verbeteren. Focus is drukwerk/reclame/communicatie en drukwerk gerelateerde producten. Overall een aantrekkelijk tekst voor een website kan schrijven. Een homepage met een pakkende tekst…

Tekstschrijver voor Cosmetica Website

Budget: € 40 tot € 60Geplaatst: 26-11-2018Laatst gewijzigd: 05-12-201810 reacties (match!)
Beste freelancers, Graag kom ik in contact met een tekstschrijver. Voor onze nieuwe website (1 huidanalyse product) hebben we reeds (voorbeeld) teksten die samengevoegd moet worden tot een goede tekst (bestaande uit deelteksten). Wie wil dit voor een vriendelijk bedrag voor ons doen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Transcribenten voor Uitschrijven van Audio Gesprekken

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 13-11-2018Laatst gewijzigd: 15-11-201810 reacties (match!)
Beste freelancers, De komende weken hebben wij transcribenten nodig om een grote hoeveelheid audio te transcriberen. Mijn vraag is of jij de komende 12 dagen beschikbaar bent om te transcriberen. Omdat we een grote hoeveelheid werk hebben gaat de voorkeur uit naar mensen die minimaal 10 uur beschikbaar zijn de komende 12 dagen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Verslaggever met Kennis van Aanbestedingen

Budget: € 150 tot € 300Geplaatst: 07-11-2018Laatst gewijzigd: 07-11-2018geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een schrijver met kennis van aanbestedingen. Ben jij dinsdag 13 november in de middag en avond beschikbaar om een verslag van max. 1000 woorden te schrijven over een evenement? En kun jij in je reactie uitleggen wat het verschil is tussen EMVI en BVP? Dan zie ik je reactie met veel plezier tegemoet en hoor ik graag van je wat jij voor deze klus zou vragen.

Vertaler Medische Documenten Georgisch/NE-EN

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 30-10-2018Laatst gewijzigd: 30-10-2018geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Onze kleindochter heeft op vakantie in Georgië neus-en keelamandel operatie moeten ondergaan. Papieren van arts aldaar zijn in Georgisch, zorgverzekeraar wil vertaling in Nederlands of Engels door erkende vertaler. Gaat om bij elkaar hooguit 2 A4 pagina's. Wij zien graag een reactie tegemoet.