Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling Almere

Tekst Controleren en Beter Formuleren

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 28 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen een tekst controle. Ik heb een probleem uitgeschreven en de tekst zou ik graag duidelijker geformuleerd willen hebben en daarnaast is het de bedoeling dat deze gecontroleerd wordt op spelfouten en grammatica. Het gaat om 400 woorden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website Teksten Vertalen (NED-PT)

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 1 mrt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die de volledige website kan vertalen. Ons bedrijf: Ons bedrijf is toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging. Tevens zijn wij één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Werkzaamheden: Het gaat om alle productteksten en alle website artikelen, vertalen van het Nederlands naar het Portugees. Productteksten:…

Website Teksten Vertalen (NED-IT)

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 7 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die de volledige website kan vertalen. Ons bedrijf: Ons bedrijf is toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging. Tevens zijn wij één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Werkzaamheden: Het gaat om alle productteksten en alle website artikelen, vertalen van het Nederlands naar het Italiaans. Productteksten:…

Website Teksten Vertalen (NED-SP)

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 7 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die de volledige website kan vertalen. Ons bedrijf: Ons bedrijf is toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging. Tevens zijn wij één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Werkzaamheden: Het gaat om alle productteksten en alle website artikelen, vertalen van het Nederlands naar het Spaans. Productteksten:…

Spelling en Grammatica Controleren Blogs (Lange Termijn)

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 25 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik schrijf met grote regelmaat blogs, maar ik wil deze blogs graag laten controleren op spelling en grammatica.  Ik zoek iemand waarmee ik vaste afspraken kan maken voor de controle alsmede een vaste prijsafspraak. Ik denk hierbij aan een vaste prijsafspraak per blog. Wie beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kan mij helpen? Bij interesse kan ik je een voorbeeld blog toesturen.

Vertalen Email met Intro van Engels naar Spaans (Vandaag)

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jan4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb iemand nodig die een email met bijbehorende intro (bij elkaar max 500 woorden) van het Engels naar Spaans ( liefst Catalaans) kan vertalen. Dit moet vandaag gebeuren. Geen moeilijke tekst, maar de ontvanger spreekt, schrijft en leest alleen Spaans en ik niet. Budget in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Afstudeerscriptie Nakijken op Spelling (Spoed)

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 20-08-2018Laatst gewijzigd: 20-08-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Vandaag, 20-08-18 moet ik mijn afstudeerscriptie inleveren, ik zoek iemand met spoed die deze wil nakijken op spelling. Betaling per woord/per uur in overleg. Ik doe de opleiding HBO commerciële economie, mijn afstudeerscriptie is in opdracht van een kinderopvang in Almere en is gericht op online marketing. Graag een reactie.

Nakijken van een Recensie (4000 Woorden)

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 13-02-2018Laatst gewijzigd: 13-02-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers,   De opdracht: Het nakijken van een recensie van 4000 woorden voor 20 februari. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Schrijver Gezocht voor Webteksten Start-ups

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 16-01-2018Laatst gewijzigd: 24-01-201810 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn 2 nieuwe start-ups ben ik op zoek naar schrijvers die webteksten kunnen verzorgen voor de websites. Het gaan om een website voor manner-accesoirres en een website over kaarsen. Graag voor langere termijn samenwerking. Indien we tevreden zijn over de samenwerking zijn er ook opdrachten voor andere teksten. Graag ontvang ik reacties en prijzen.  

Webteksten voor Evenementenbureau (Langdurige Samenwerking)

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 09-01-2018Laatst gewijzigd: 09-01-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een organisatiebureau voor festivals en evenementen. Wij organiseren evenementen gericht op families en festivals gericht op jongeren. Voor onze evenementen willen wij, op onze website, teksten hebben die aantrekkelijk en seo vriendelijk zijn opgesteld. We hebben reeds een ruwe tekst voor ons eerstvolgende evenement, we willen graag dat de tekst wordt herschreven…