Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Manuscript Nakijken/Corrigeren

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 8 aprLaatst gewijzigd: 8 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een boek geschreven en een uitgeverij wil dit uitgeven. Het manuscript moet nog wel door een corrector worden nagekeken en worden gecorrigeerd. Daarom ben ik op zoek naar een aantoonbare en professionele corrector die mijn manuscript in foutloos Nederlands kan verbeteren. Het betreft 29.604 woorden. Een vaste prijs is gewenst en in overleg. Ik ontvang graag offertes en een…

Vertalen Productbeschrijvingen van Engels naar Nederlands

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 7 aprLaatst gewijzigd: 14 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij productbeschrijvingen kan vertalen van Engels naar Nederlands en ook verstand heeft van SEO. Het gaat ongeveer om 75 productbeschrijvingen van 500 a 1000 tekens. Ik wil graag een vaste prijs afspraak maken. Graag een reactie bij interesse.

Vertalen van een Technische Handleiding (NL-SP)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 aprLaatst gewijzigd: 4 apr2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler die een nederlands technische handleiding kan vertalen naar het spaans. Het bevat een aantal documenten met een totaal van ongeveer 42.000 worden. Een vaste prijs afspraak is gewenst. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Redigeren van Commerciele Teksten

Budget: € 45 tot € 55 p.u.Geplaatst: 3 aprLaatst gewijzigd: 15 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een klein, maar snel groeiend, tender advies bureau wordt een scherpe pen gezocht. Dit houdt in het tegen lezen, redigeren en grammaticaal verbeteren van commerciële teksten. Deze teksten zijn beantwoordingen van tendervragen of bijbehorende beleidsstukken. Veel voorkomende onderwerpen zijn Interieurontwerp, productdesign, MVO, circulariteit, logistieke processen en certificering.…

Webtekstschrijver voor Detacheringsbureau

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 aprLaatst gewijzigd: 3 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een een uitzend/detacheringsbureau en ik zou graag een (web)tekstschrijven willen inhuren om het kopje ''introductie'' en over ons te schrijven. Het moet wel iemand zijn die goed is met SEO dus zodat ik makkelijk vindbaar ben. Graag een reactie bij interesse.

Transcriberen Interviews (40 Min. Per Interview)

Budget: € 250 tot € 600Geplaatst: 1 aprLaatst gewijzigd: 8 apr9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die interviews wil transcriberen. Het betreft 8-10 interviews van circa 40 minuten per interview. Taal: Nederlands Soort: letterlijk transcriberen Duur: 320-400 minuten

Foldertekst en Begeleidende Brief Schrijven

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 28 mrtLaatst gewijzigd: 3 apr8 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een tekst voor een folder kan schrijven en daarnaast een begeleidende brief schrijven. Wij zijn een tapijtreinigingsbedrijf speciaal voor hotels in nederland en willen meer hotels benaderen. Wij zien graag een reactie tegemoet.  

Vertaler/Redacteur Engels Gezocht

Budget: € 50 tot € 5000Geplaatst: 28 mrtLaatst gewijzigd: 9 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler/redacteur Engels. Ik ben zelf ook vertaler (ENG-NED & NED-ENG) en redacteur (Engelse teksten) en vanwege soms een teveel aan opdrachten ben ik op zoek naar iemand die me af en toe wil helpen met klussen. Ik werk vooral met politieke en rechtsfilosofische teksten. Voor vertalingen betaal ik 8 cent per woord en voor redactiewerk 14 cent per 10…

Transcriptie van 4 Focusgesprekken

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 28 mrtLaatst gewijzigd: 29 mrt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor transcriptie van 4 focusgesprekken/interviews van elk ongeveer 30-40 min voor afstudeeronderzoek. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Creatieve Tekstschrijver voor Muziekcomposities

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 27 mrtLaatst gewijzigd: 28 mrt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben liedjes schrijver en op zoek naar een tekstschrijver die mij kan helpen met het schrijven van teksten voor composities.   Het liefst iemand die ervaring heeft met popmuziek teksten. Ik zie graag een reactie tegemoet.