Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Zweedse Vertaler voor Teksten Bedden Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 4 mrt3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een zweedse vertaler voor het vertalen van diverse teksten op onze website. Website betreft waterbedden en boxsprings. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Technische Tekstschrijver (LED Verlichting)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 26 febLaatst gewijzigd: 4 mrt8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een (SEO) technische tekstschrijver (LED verlichting - reseller - leverancier) die mij kan ondersteunen met het vullen van een website met de juiste teksten. Eventueel in de toekomst blogs en andere SEO activiteiten. Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.  

SEO Teksten voor Duitse Schoenen Website

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 27 feb3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die SEO teksten kan plaatsen op onze Duitse website. Wij hebben een schoenen website in het Nederlands die als basis fungeert. (website url naar de Duiste website kunnen wij toesturen) De website rankt nog niet goed. In tegendeel. We moeten echt wat zoekwoorden en SEO teksten plaatsen op belangrijke termen voor ons zodat we ook in Duitsland meer…

Kort Turks Audiobestand Vertalen naar Nederlands

Budget: € 50 tot € 75Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 25 feb2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Het gaat om een bestand van ongeveer 9 minuten. Ik wil fragmenten uit het audiobestand gebruiken maar weet niet wat er gezegd wordt, dus het zou fijn zijn als eea in het Nederlands uitgeschreven wordt. Hoeft niet foutloos Nederlands te zijn, als ik maar weet wat er gezegd wordt.  Graag een reactie bij interesse.

Samenwerking Tekstschrijver (Copywriting en Vertalen)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 26 feb15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een online webbureau en probeer altijd een volledig pakket te bieden aan onze klanten. Zo nu en dan hebben we vertaal- en copywriting opdrachten. Tot op heden hebben wij altijd samengewerkt met een bureau, welke ons naar tevredenheid heeft voorziet met vertalingen en copywriting opdrachten. Nu is de beschikbaarheid bij deze bureau vermindert, waardoor wij weer op zoek zijn…

Webteksten voor Schoenen Website Schrijven

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 25 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die SEO teksten kan plaatsen op onze website. Wij hebben een schoenen website en hiervan kunnen wij de link toesturen. De website rankt nog niet goed. In tegendeel. We moeten echt wat zoekwoorden en SEO teksten plaatsen op belangrijke termen voor ons. Een vaste prijs is gewenst. Wie zou ons hierbij kunnen helpen?

Herschrijven van een Bestaande Overeenkomst

Budget: € 20 tot € 350Geplaatst: 21 febLaatst gewijzigd: 22 feb7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor het herschrijven van een overeenkomst. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het herschrijven van een bestaand contract. Het betreft een contract van een ander bedrijf dat inhoudelijk perfect is en ik zou het graag anders verwoord willen hebben om het auteursrecht niet te breken. De overeenkomst telt op dit moment ongeveer 5000…

Tekst Dienstverlening Vertalen (NED-DE)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 21 feb3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een web tekst betreffende dienstverlening vanuit het Nederlands naar het Duits kan vertalen. Het gaat om een web tekst van pakweg 400 woorden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Transcriberen Interviews (113 minuten)

Budget: € 20 tot € 115Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 6 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die 3 interviews kan uittypen voor mijn scriptie. Het gaat om circa 113 minuten in totaal aan woordelijke transcriptie. Ik ben op zoek naar iemand die accuraat werkt en ervaring heeft met het uittypen van audiobestanden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

SEO Tekstschrijver voor Advies en Informatieteksten

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 28 feb15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver voor nederlandse (seo) content. De teksten mogen ook gewoon gespinned worden van al bestaande content, wat het een stuk makkelijker maakt. Het moet wel unieke content zijn uiteindelijk. De teksten hebben een word count van ongeveer 1000 woorden per tekst. (afhankelijk) Het gaat om advies- en informatieteksten (kruiden supplementen voor huisdieren)…