Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Schrijver voor Luchtig Boek over Ondernemerschap

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 3 sepLaatst gewijzigd: 3 sep10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een business coach en ik wil een expert boek schrijven over passie en ondernemerschap. Ik wil 10 succesvolle ondernemers met meerdere bedrijven interviewen maar heb er niet de tijd voor. Alles staat klaar en zoek iemand die leuk, vlot en luchtig kan schrijven. Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.

Beedigd Tolk - Passeren van Koopwoning

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 28 junLaatst gewijzigd: 28 jungeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tolk (Nederlands - Engels) voor het passeren van een koopwoning bij de notaris in Den Haag. Passeer datum eind juli 2019. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Korte Biografie Schrijven voor Blog

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 25 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een schrijver die een korte biografie kan schrijven voor mijn blog. Het gaat om 1 korte pagina, ik heb zelf al een en ander op papier gezet. Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Copywriter voor Technische Artikelen

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 23 meiLaatst gewijzigd: 4 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een technische copywriter die voor ons +/- 2 artikelen per maand gaat schrijven. Op het moment schrijf ik zelf alle stukken. Omdat ik mijn focus ook op andere projecten wil gaan richten zoeken we iemand die onze stukken deels voor ons gaat schrijven. Onze artikelen gaan over informatieve technische onderwerpen binnen de Legionella branche. Zie https://ateca.nl/kennisbank/…

SLA Document Vertalen (NL-EN)

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 20 meiLaatst gewijzigd: 5 jun7 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij willen onze SLA (service level agreement) graag laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Het document bevat zo'n 2700 woorden en heeft een juridische grondslag. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Tekstschrijver voor Website Teksten (NL en ENG) Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14 mrtLaatst gewijzigd: 22 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor het herschrijven van een aantal korte website teksten. Ik ben een zelfstandige bedrijfsadviseur. Ik heb mijn teksten een aantal jaar geleden zelf geschreven, maar zoek iemand die het kritisch kan bekijken en (eventueel) kan verbeteren en herschrijven. Taal: zowel NL als EN. Er is een budget van €100 - €150 beschikbaar. Ik zie…

Technische Tekstschrijver (LED Verlichting)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 26 febLaatst gewijzigd: 4 mrt8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een (SEO) technische tekstschrijver (LED verlichting - reseller - leverancier) die mij kan ondersteunen met het vullen van een website met de juiste teksten. Eventueel in de toekomst blogs en andere SEO activiteiten. Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.  

Tolk voor Passeren van Koophuis (NED/CN)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 febLaatst gewijzigd: 15 febgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tolk (Nederland - Chinees tolk) voor het passeren van een koophuis bij de notaris in Den Haag. Passeer datum maart 2019 Ik zie graag een reactie tegemoet.

Copywriter voor Landingspagina Bloemenwinkel

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 29 jan8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, ik ben op zoek naar een copywriter voor een webtekst over een bloemenwinkel die wordt geopend in het centrum van Rotterdam. het is een voorbeeldopdracht. De tekst komt op de landingspagina.  de onderneming biedt van alles aan: losse bloemen, boeketten, workshops, bloemstukken op aanvraag. In de winkel of via bezorging aan huis. De website moet relevante bezoekers naar de website…

Tekst Hulp bij Sint Theater Productie 2019

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 16 janLaatst gewijzigd: 16 jan9 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de tekst voor een Sint theater productie. Ik(jerrel) en een vriend(lars) hebben onze eigen theater productie van start laten gaan maar we zitten een beetje in de knoop met de tekst. Er is al het een en ander geschreven, maar het is nog niet helemaal af en daar zoeken wij hulp voor. Is er iemand die ons hiermee wilt helpen dat zouden…