Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan voor Bedrijfsovername

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 17 mrt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij wil helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Doelstelling van het plan is een bedrijfsovername, hiervoor heb ik dus een hoge financiering nodig. Alle jaarcijfers en prijs is aan bezig van het bedrijf en een eigen plan waar u wat kunt uithalen. Kan jij me helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Inzicht in Data om Organisatie Mee te Sturen

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 11 mrt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, We zoeken een financieel/data specialist die de volgende zaken in ons bedrijf (te Amsterdam) inzichtelijk wil maken: Onderhanden werk positie calculatie naar toekomst Positie offertes vorig jaar/dit jaar (groei en verwachting wat goedgekeurd wordt) Op basis van gegevens kunnen we kijken naar personeelsplanning Productiviteit in inzichtelijk maken Welke tools zijn hiervoor Een volledig…

Ondernemersplan Elektrotechniek

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een ondernemingsplan nodig voor een goedkeuring bij het UWV. Ik werk in de installatie techniek en heb een kort maar duidelijk plan nodig. Ik heb een lang curriculum vitae en veel werkervaring. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zou ik op prijs stellen. Ben je geïnteresseerd en kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Hondenuitlaatservice

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 9 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor een hondenuitlaatservice voor mij kan schrijven. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Bedrijfsplan Schrijven voor Bejaardenhuis

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 9 mrtLaatst gewijzigd: 10 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn van plan om een bejaardenhuis te starten en hiervoor zijn wij nu op zoek naar een freelancer die een goed en waterdicht op maat gemaakte bedrijfsplan voor ons wil schrijven. Het betreft een stichting die we willen opzetten in de omgeving Amsterdam. Het zou fijn zijn als we bij ons op locatie kunnen afspreken. Kan jij ons hiermee helpen, dan komen we graag in contact om…

Ondernemersplan voor Transportbedrijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 5 mrtLaatst gewijzigd: 10 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Het gaat om een bedrijf in de transport met grote containers, expeditie werkzaamheden. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zou ik op prijs stellen, maar is niet per se nodig. Ik woon in Ridderkerk. Heb je interesse en kan je mij helpen? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Restaurant Roosendaal

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 4 mrtLaatst gewijzigd: 10 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die onze ideeën kan verwerken in een ondernemingsplan. Middels dit plan willen wij ook de financiering aanvragen. Graag iemand met verstand van zaken met betrekking tot het starten van een horecaonderneming. Vooraf een persoonlijk gesprek zodat we de situatie en ideeën goed toe kunnen lichten, wij wonen in Roosendaal. We zouden het fijn vinden…

Ondernemingsplan voor Huidkliniek

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 4 mrtLaatst gewijzigd: 4 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Binnenkort open ik een huidkliniek. Hiervoor wil ik graag een ondernemingsplan laten maken. Ik ben zelf al begonnen alleen het financiële gedeelte vind ik nog wel lastig. Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.  Kan je mij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.  

Optimaliseren van Rapportages in Excel en Word

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 4 mrt14 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Rapporten t.b.v. woninginspectie worden gemaakt in Word en deels in Excel. Is het mogelijk om handelingen eenvoudiger aan te brengen die steeds weer terugkeren? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Ondernemingsplan voor Startup (Advertentieverkoop)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 28 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die me kan helpen zodat ik het maken van een ondernemersplan kan laten uitbesteden. Het betreft een bedrijf die advertenties van adverteerders zal plaatsen/weergeven op diverse locaties. Er moet ook een financieel plan worden opgesteld. Budget in overleg. Doel van het ondernemingsplan is het gebruiken voor een beginnende start-up en gebruik voor presenteren aan potentiële…