Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan voor Bewindvoerderskantoor

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 24 apr5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ga samen met iemand een bewindvoerderskantoor starten en wij hebben een ondernemersplan nodig. We zoeken iemand die deze voor ons kan maken. Graag hoor ik wat het gaat kosten.

Ondernemingsplan voor Hoveniersbedrijf

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 11 mei4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een volledig ondernemingsplan wil en kan opstellen. Ik ga een hoveniers/klusbedrijf opstarten voor het ontwerpen, het aanleggen en het onderhouden van tuinen. Plus reparatie, onderhoud of een aanbouw plaatsen bij huizen en/of kantoorgebouwen. Ik kan een BBZ-lening krijgen van de gemeente maar dan moet ik wel een perfect en duidelijk ondernemingsplan tonen om die…

Nakijken van Businessplan (Resort)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 24 apr3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een business plan geschreven voor de financiering van een kleinschalig resort in Kaapverdië. Ben op zoek naar een professional die dit plan kan nakijken en verbeteren waar nodig. Bij interesse zie ik graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Schoenenwinkel Venlo

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 13 apr5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan schrijven. Ik wil graag in Venlo een winkel starten met schoenen en kleding van bekende merken die niet heel toegankelijk zijn in Nederland maar die wel iedereen kent. Bijvoorbeeld Ed Hardy, Irregulair Choice et cetera. Ook zou ik graag klappers willen verkopen die het altijd goed doen zoals Uggs en Vans. Ik zou dit…

Ondernemingsplan voor Begeleid Wonen Project

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 8 aprLaatst gewijzigd: 8 apr4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een uitgebreid ondernemingsplan met een financiële onderbouwing kan schrijven. Het gaat om een startend begeleid wonen project voor (ex) gedetineerden en daarnaast ambulante zorg voor (ex) gedetineerden. Het gaat hierbij om 8 tot maximaal 16 personen. Er zijn op dit moment twee panden waar onze interesse naar uit gaat. Een van de panden moet nog…

Ondernemingsplan voor Rotterdamse Kunst Webshop

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 7 aprLaatst gewijzigd: 7 apr4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben kunstschilder en designer. Ik ben nu bezig met het opzetten van een Rotterdamse webshop waarmee ik Rotterdamse Internationale Trots wil aanbieden met mijn design op allerdaagse kwaliteitsproducten. Ik ben op zoek naar iemand die mij kan begeleiden om mijn bedrijfsplan verder op te stellen, iemand die mij hierin kan ondersteunen en het plan volledig in korte tijd kan afmaken.…

Bedrijfsplan voor Horeca Onderneming Rotterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 29 mrtLaatst gewijzigd: 30 mrt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Het zal gaan om een onderneming in de horeca, denk hierbij aan een afhaal/bezorg restaurant. Graag zou ik de offertes (met totaalprijs) hiervan willen ontvangen.

Ondernemingsplan voor Horeca Uitzendbureau

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag een ondernemingsplan laten maken voor een horeca uitzendbureau in Amsterdam. Ons budget is ongeveer €500,-. De meeste informatie hebben we al, graag gaan we met jou in overleg hierover. Ik hoor graag van je.

Ondernemersplan voor Hydrauliek Bedrijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 24 mrtLaatst gewijzigd: 14 apr5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in Hydraulische aandrijftechniek vanuit de omgeving Nijmegen. Hiervoor zoek ik een freelancer die een ondernemingplan kan opstellen dat ik kan gebruiken voor de bank. Mijn voorkeur heeft iemand uit de omgeving Nijmegen. Kan jij mij hiermee helpen? dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Modemerk

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 17 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor een modemerk voor mij kan schrijven. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag tegemoet.