Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan voor Sport Product Verhuur

Budget: € 350 tot € 450Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 23 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven, voor een nieuw startend ondernemend bedrijf. Het is de bedoeling om een sportproduct te verhuren aan sportscholen en op evenementen. Doel van het plan is het aantrekken van investeerders. Deadline:Zsm. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet. zsm

Data Analyseren met SPSS

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 1 apr1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer (in Amsterdam en omstreken) die mij kan helpen met mijn data-verwerking voor mijn scriptie. Het gaat hierbij om een kwantitatief onderzoek, dus SPSS moet hiervoor worden gebruikt. Ik heb mijn data al in een SPSS bestand verwerkt maar ik loop vast met een aantal zaken. Zo weet ik niet hoe ik een vraag waar meerdere antwoorden mogelijk zijn,…

Ondernemingsplan voor Klussenbedrijf Opstellen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 29 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Ik ben voornemens een klussenbedrijf te openen(via BBZ). Doelstelling plan: Lening Aanvraag. Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Horeca Vergunning Aanvraag

Budget: € 250 tot € 750Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 29 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan. Ik wil een horeca-exploitatievergunning aanvragen en heb een ondernemingsplan nodig. Wie kan mij hier helpen? Het liefst wil ik het voor 10 april gereed hebben. Ik zoek voornamelijk iemand met veel ervaring. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Financieelplan Opstellen voor Snackbar

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 29 mrt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een financieel plan kan opstellen. Met hierin een Investeringsbegroting, financieringsbegroting, exploitatiebegroting en een liquiditeitsbegroting. Aanvang kan per direct en het liefst zo snel mogelijk klaar.  Het plan is bedoelt voor de aanvraag van een financiering. Het betreft een plan voor een snackbar. Cijfers heb ik vanaf…

Ondernemingsplan voor Complete Schoonheidsalon

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 21 mrtLaatst gewijzigd: 22 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan schrijven voor mijn toekomstige Schoonheidsalon. Doelstelling van het plan is het aanvragen van een lening. Deadline: Binnen 3 maanden gereed. Budget: Is in overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Kookstudio/BBQ Winkel

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 2 apr8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Het bedrijf dat ik wil starten betreft een kookstudio/bbq-winkel. Doelstelling van het plan is het aanvragen van een lening. Ik heb geen specifieke deadline. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.  

Ondernemingsplan voor Kinderdagverblijf Opstellen

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 21 mrt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een ondernemingsplan voor een kinderdagverblijf van A tot Z  zou kunnen opstellen. Doelstelling van dit plan: Het aantrekken van investeerders, het aanvragen van een lening en het aanvragen van een vergunning. Deadline: Twee weken tot een maand. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Maatschappelijke Stichting

Budget: € 350 tot € 450Geplaatst: 18 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan voor  mijn maatschappelijke stichting. Ondernemingsplan is nodig voor de gemeente (vergunning), investeerders en bank (leningaanvraag) Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Coffee & More Formule

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 23 apr8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan op kan stellen voor een "coffee & more" formule. Het moet gaan om een kleine horeca onderneming die zich bezighoudt met voornamelijk koffie, verse sappen en smoothies. daarbij serveren wij ook ontbijt en lunch. in de ochtend zal onze focus op de koffie to go liggen en het ontbijt. middags op de de…