Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Opmaken Ondernemersplan Duikindustrie

Budget: € 450 tot € 500Geplaatst: 1 julLaatst gewijzigd: 2 jul1 reactie (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een gedetailleerd ondernemersplan kan schrijven voor de duikindustrie. Dit ondernemingsplan moet een uitgebreid financieel plan omvatten ter behoeve van een financiering via crowdfunding. Wie zou ons hiermee op zeer korte termijn kunnen helpen? (Het liefst deze week nog) Wij zien graag een reactie tegemoet.

10 Weken Duitse Taalles voor Beginners (Nijmegen)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 26 jungeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die circa 3 uur per week gedurende 10 weken Duitse les kan geven bij ons op locatie in Nijmegen. De Duitse les is bedoeld voor 6 collega's op het niveau beginners. Ik hoop dat iemand binnen dit platform bereid is ons te helpen. Heb je interesse dan voorzie ik je graag van meer informatie.

Ondernemingsplan Beautybranche Opstellen

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 25 junLaatst gewijzigd: 25 jun2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een expert die een ondernemingsplan kan schrijven voor een bedrijf in de beautybranche. Doelstelling: Aantrekken van Investeerders. Deadline: Zo snel Mogelijk. Budget in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Schoenenwinkel

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 25 jun5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan maken. Mijn plan is om een schoenenwinkel te starten gericht op mensen met een eigen identiteit ,lekker vrolijk, beetje gekkig. Dan kunt u denken aan merken als ed hardy ,irregular choiche, iron fist maar ook wat gangbare merken. Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet  

Ervaren Docent/Kunstenaar Acrylverf

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 5 jul2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een docent / kunstenaar (m/v) acrylverf die buiten de lijntjes durft te kleuren en zin heeft om iets nieuws te proberen. Neem even contact met me op voor meer informatie. Gaat om een project van ergens tussen de 20 en 40 uur. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Afmaken en Controleren Ondernemingsplan (Spoed)

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 17 junLaatst gewijzigd: 18 jun7 reacties (gesloten)
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een freelancer voor het afmaken en controleren van een ondernemingsplan. Het liefst vandaag nog. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Bijles Geven in Basis Solidworks

Budget: € 30 tot € 45 p.u.Geplaatst: 14 junLaatst gewijzigd: 14 jun2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij bijles kan geven in de basis van solidworks. Rustig helpen met dingen maken. 20/30 euro per uur prima. 3/4 lesjes in totaal. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondenemingsplan Wasstraat

Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 9 junLaatst gewijzigd: 10 jun5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een bedrijfsplan voor onze wasstraat en was boxen Graag zou ik in het bedrijfsplan ook een marketingplan en een financieel plan terug willen zien. Ik heb het plan nodig voor een financieringsaanvraag, en zou het graag zo snel mogelijk gerealiseerd willen hebben. Ik zou graag iemand willen hebben die al iets…

Bedrijfsplan en Financieel Plan Opstellen (Entertainment)

Budget: € 250 tot € 600Geplaatst: 6 junLaatst gewijzigd: 12 jun5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een bedrijfsplan en een financieel plan. Het betreft een nieuwe onderneming in de entertainment branche. Met het bedrijfsplan en financieel plan wil ik graag investeerders zoeken.  Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Docent voor Spaanse Les

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 3 junLaatst gewijzigd: 3 jungeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Vanwege een reis naar Colombia en Colombiaanse roots, zijn wij op zoek naar iemand die ons minimaal 1 keer per week Spaanse les kan geven. Budget is in overleg en een vaste prijsafspraak is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.