Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies

Freelance opdrachten:

Privacy Officer

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 15 jun
Reacties: 0
Locatie: Wijk bij Duurstede
Laatst gewijzigd: 15 jun
Status: Gesloten
Privacy Officer GGZ Een specialist op het gebied van AVG en met een goede kennis en ervaring binnen de GGZ. We denken aan een langdurige samenwerking op basis van ca. 4-5 uur per week.

Ondernemingsplan voor Kapsalon

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 jun
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een ondernemingsplan. Ik wil een eigen kapsalon gaan openen. Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag. Doel van het plan is het aantrekken van investeerders. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Businessplan voor Horeca in Den Haag

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10 jun
Reacties: 2
Locatie: Den Haag en omgeving
Laatst gewijzigd: 10 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een businessplan kan opstellen voor een horecagelegenheid in Den Haag, door middel van een gesprek met mij aan te gaan en mijn beschrijving op de financieel juiste manier op papier zetten. Ik zie jullie offertes met een totaalprijs graag tegemoet.

Sterk Ondernemingsplan Opstellen

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 21 apr
Reacties: 6
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 6 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een sterk ondernemingsplan kan schrijven met een goed beeld van mijn visie. Die tevens de tijd neemt om mijn wensen en dromen te integreren in mijn plan. Ik werk met mensen en niet met een product, dus duidelijkheid is de key.  Essentieel is een duidelijk beeld van de financiering en de uitvoering van mijn visie, graag kom ik langs voor een…

Ondernemingsplan voor Woonzorghuis met Begeleiding

Budget: € 500 tot € 700
Geplaatst: 15-02-2019
Reacties: 5
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 4 jun
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Ik wil een woonzorghuis met begeleiding starten. Voor de doelgroep mensen die ik wil ondersteunen en begeleiden bestaat nog geen opvang. Het wordt een onderneming onmisbaar voor onze maatschappij, er zal een constante aanloop van cliënten zijn door het hele jaar heen. Een plek waar mensen…

Bedrijfsplan voor Coffeeshop (Spoed)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 27 mei
Reacties: 2
Locatie: Lelystad
Laatst gewijzigd: 3 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een bedrijfsplan voor een coffeeshop nodig. Aanvraag gedoogd vergunning. Voorkeur een freelancer die eerder een plan (aantoonbaar) heeft geschreven voor een coffeeshop. Budget bespreekbaar. Enige haast voor invulling opdracht. Bij interesse hoor ik graag van je.

Trainer voor Workshop Krachtig Netwerken

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 30 mei
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 30 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn voor een opdracht in juni op zoek naar een ervaren en energieke trainer. Het gaat om de volgende sessie: Workshop Krachtig netwerken Datum: 22-06 van 10:00 tot 12:00; Online via MS Teams; Groep van max. 15 deelnemers. Voor deze training is het handig als jij de inhoud al hebt ontwikkelt of dit eenvoudig kan doen. Wij zijn voor dit thema op zoek naar een nieuwe trainer.…

Ondernemingsplan voor Starterskrediet en BBZ Aanvraag

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 22-12-2021
Reacties: 5
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 30 mei
Status: Gesloten
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een bedrijfsplan met financieel plan kan opzetten voor een startende nationaal & internationaal express koeriersbedrijf. Ik wil een starterskrediet en BBZ bij de gemeente aanvragen.  Kan jij mij helpen met een goed ondernemingsplan, dan zie ik je reactie met scherpe aanbieding graag tegemoet!

Wekelijks Nederlandse Les in Bergen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30 mei
Reacties: 0
Locatie: Bergen
Laatst gewijzigd: 30 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wie is er goed in de Nederlandse taal en kan dit goed overbrengen? Ik ben op zoek naar een freelancer die 2 uur in de week Nederlandse les kan geven. Huidige taal is Oekraïens. Liefst op locatie. Online is ook mogelijk maar voorkeur gaat uit naar op locatie in Bergen, Noord-Holland. Bij interesse hoor ik graag van je.  

Ondernemingsplan voor Hoveniersbedrijf

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 mei
Reacties: 6
Locatie: Sluis
Laatst gewijzigd: 27 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een hoveniersbedrijf. Het ondernemingsplan is nodig voor een aanvraag zakelijk krediet en aankoop machines. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.