Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Begin Bedrijfsplan Foodtruck

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 28 feb5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil zelf een bedrijfsplan maken voor een foodtruck die verschillende soorten crêpes verkoopt. Ik heb wel een idee hoe het te beginnen, maar ik heb liever dat ik verder pak vanuit een basis die al staat. Budget: maximaal € 500,-. (i.v.m. met mijn huidige opdracht ben ik alleen per mail bereikbaar.) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Zorginstelling LVB Jongeren

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 26 febLaatst gewijzigd: 27 feb2 reacties (match!)
Beste freelancers, Graag uitgebreid ondernemingsplan laten schrijven voor een zorginstelling die zich richt op jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB). Het doel van het plan is: aanvraag huisvesting LVB jongeren (Gemeente Den Haag) Budget: maximaal 500 euro. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Financiering Aanvragen voor een Autogarage

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 26 febLaatst gewijzigd: 27 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, ik heb een ondernemingsplan en zou graag willen dat hier iemand even kritisch naar kijkt voordat ik deze naar de bank stuur. Om een financiering aan te vragen. Hoop iemand te vinden hiervoor het gaat om de autobranche (autogarage) Hoop jullie voldoende te hebben geïnformeerd.

Ondernemingsplan (Verkoop van Computers)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 26 feb3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het opstarten van een bedrijf. Hiervoor heb ik een ondernemingsplan nodig. Ik wil een bedrijf starten wat zich richt op de verkoop van computers op een online platform. Ik wil 30.000 euro lenen, om te investeren in het bedrijf. Wie kan mij helpen met het ondernemingsplan en het verkrijgen van de lening?

OP en OR voor Bewind, Curatele en Mentorschap

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 25 febgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij hebben ons OP al grotendeels af en willen dit in zijn geheel laten maken/aanpassen. Budget 500 euro. bewindvoering/mentorschap en curatele kantoor. OR nodig voor kantonrechter die goedkeuring moet geven. Er moet ook een financieel plan worden opgesteld. Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.

Ondernemingsplan voor Make-up Lijn

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 24 febLaatst gewijzigd: 25 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil een ondernemingsplan plan laten maken voor mijn eigen make-up lijn. Het doel van het plan is om financiering te krijgen voor het opzetten van deze lijn. Ik kom graag in contact om samen te kijken wat hier precies voor nodig is. Heb jij ervaring met het schrijven van ondernemingsplannen? Dan ontvang ik graag een reactie.

Business Plan voor Vastgoed Onderneming

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 24 febLaatst gewijzigd: 24 feb5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben sinds 2016 in het bezit gekomen van inmiddels 2 panden waarin totaal 14 appartementen zijn gevestigd en 2 commerciële ruimtes. Ik doe dit nu op particuliere basis, maar omdat ik heb gemerkt dat ik er veel plezier heb en succesvol in ben, heb ik besloten hier ook beroepsmatig mee aan de slag te gaan. Vanaf dit jaar ga ik een bv opstarten, (of eigenlijk een bv welke in…

Ondernemersplan Vastgoed Project Aruba

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 26 feb4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag wil ik een ondernemersplan laten maken voor een financiering van een vastgoed project in Aruba. Wil dit bestaande project overnemen, het gene wat ik nodig heb om dit te financieren bedraagt 1,3 miljoen euro. Uiteraard wil ik graag weten wat het gaat kosten, maar het gaat me ook om de klik met iemand. Wellicht vind ik dat wel belangrijker! Hoor graag zsm van jullie!

Ondernemingsplan Bungalowpark Curacao

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 4 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag wil ik een ondernemingsplan laten maken voor een bungalowpark op Curaçao. Deze wil ik gaan overnemen met een financiering van rond de 650.000. Hoeveel gaat het kosten om een ondernemingsplan op te stellen en wanneer kan het af zijn? Ik zie jullie reacties graag tegemoet.  

Ondernemingsplan Startend Taxi Bedrijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 14 febLaatst gewijzigd: 14 feb4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ga een nieuw taxibedrijf starten en hiervoor heb ik een ondernemingsplan nodig. Het doel hiervan is om een financiering te krijgen bij de bank. Ik zoek dus een freelancer die voor mij een ondernemingsplan inclusief financieel plan kan opstellen waarmee ik m'n lening bij de bank krijg. Als jij me kan helpen dan zie ik je reactie graag tegemoet.