Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Begeleiding Software pakket STATA

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 14 meigeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan begeleiden met STATA. Ik ben een master student (Erasmus) met een economische achtergrond maar heb geen statistiek ervaring. Ik ben op zoek naar iemand die mij kan begeleiden/op weg kan helpen met het software pakket STATA en om tevens mijn interpretaties en werk te checken. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen (Huidtherapie)

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 10 meiLaatst gewijzigd: 14 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuw op te zetten huidtherapeutische onderneming. Doelstelling: Aanvragen van een lening Deadline: Binnen 2 weken gereed. Budget: In overleg. Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Winkel

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 3 meiLaatst gewijzigd: 10 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan. Ik wil een winkel in auto onderdelen starten en heb een ondernemingsplan nodig om een lening te kunnen aanvragen bij een bank. Deadline: Zo snel mogelijk. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen (Bewindvoerderskantoor)

Budget: € 350 tot € 400Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 6 jun4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren freelancer om voor mij een ondernemingsplan op te stellen. Ik ben op het moment bezig om een bewindvoerderskantoor op te starten en hiervoor heb ik hulp nodig van een deskundige die er ervaring mee heeft. Wie is bereid om het plan volledig te maken en te laten voldoen aan de gestelde voorwaarden? Het ondernemingsplan is bedoeld voor de aanvraag bij…

Basis Ondernemingsplan Opstellen (Fashionbranche)

Budget: € 350 tot € 500 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 10 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een basis ondernemingsplan voor mij zou kunnen opstellen. Ik ben fashion designer en ik ga jongeren begeleiden en les geven over kleding en kleur in Amsterdam zuidoost.  Doelstelling van het plan: Het aanvragen van een gemeente vergunning. Deadline: Zo snel mogelijk. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor een Foodtruck Opstellen

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 1 mei5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan opstellen voor een nieuw op te zetten Foodtruck onderneming. De basis gegevens zijn wel gemaakt en worden opgestuurd voor alle informatie wat in het ondernemingsplan moet worden opgenomen. Doelstelling van het plan: Aanvragen van een lening voor een bedrijfsauto. Deadline: Het liefst binnen 14 werkdagen gereed. Wij…

Docenten Nederlands voor Priveles (Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 aprLaatst gewijzigd: 29 apr2 reacties (gesloten)
Wij zoeken docenten Nederlands voor privéles in de regio Amsterdam. (Ook als je andere talen geeft, horen we graag van je!) Wij zijn een Duits bedrijf dat taaldiensten aanbiedt. Wij zijn gespecialiseerd in privéles in meer dan 50 landen. Onze cursisten zijn medewerkers van internationale bedrijven, die voor hun werk naar Nederland gekomen zijn of uitgestuurd werden naar het buitenland.…

Hulp Bij Stata Regressie

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 aprgeen reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met Stata kennis die mij kan begeleiden met de vervolgstappen zodat ik de juiste regressies maak. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn Master thesis. In mijn onderzoek maak ik gebruik van Stata en heb ik een excel bestand met alle informatie. In mijn studie heb ik regelmatig met Stata gewerkt, maar ik merk dat ik onzeker ben of…

Ondernemingsplan Bed en Breakfast

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 24 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een bedrijfsplan kan schrijven voor een B&B zodat ik een lening kan krijgen bij de bank. Graag iemand in de buurt van Hoogerheide / Bergen op Zoom. Het bedrijfsplan voor een andere locatie.  Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Bouwbedrijf

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 10 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Het is de bedoeling om een bouwbedrijf te starten Doelstelling van het plan: Lening aanvragen Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie tegemoet.