Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies

Freelance opdrachten:

Ondernemersplan voor Aanvraag AFM Vergunning

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 28 mrt
Reacties: 3
Locatie: Bellingwolde
Laatst gewijzigd: 28 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb het bestaande bedrijf, bestaat 70 jaar van mijn ouders onlangs overgenomen Nu moet ik voor de AFM vergunning een ondernemersplan schrijven om als financieel dienstverlener te mogen werken. Wie kan mij hier op zeer korte termijn mee helpen? Er moet ook een financieel plan worden opgesteld. Wij richten ons met ons assurantiekantoor, makelaardij, hypotheken en RegioBank…

Ondersteuning voor mijn Kinderboek

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 mrt
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 28 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die ook lerares of leraar is (geweest) op een basisschool en heeft gewerkt met kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. Het gaat erom dat degene die ik zoek mij kan helpen met belangrijke punten in mijn komende boek. Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Ondernemingsplan voor Installatie Branche

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 25 mrt
Reacties: 2
Locatie: Hellevoetsluis
Laatst gewijzigd: 27 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik wil graag een compleet ondernemingsplan laten maken met een financieel plan voor de installatie branche. Graag een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Ondernemingsplan Online Spiritueel Coaching Platform

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 17 mrt
Reacties: 4
Locatie: Thuiswerken
Laatst gewijzigd: 25 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ondernemingsplan nodig voor een online spiritueel coaching platform. Dit is een bekende (lang) bestaande branche waar wij een nieuwe twist aan gaan geven vanuit een moderne optiek en visie. De financiële documenten waaronder jaarrapport 2019-2021, prognose 2022 zijn reeds beschikbaar. Het doel van het ondernemingsplan is om mogelijke (particuliere) investeerders aan te trekken…

Ondernemersplan voor Horeca Frietkar

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15 mrt
Reacties: 6
Locatie: Roosendaal
Laatst gewijzigd: 25 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die voor mij een ondernemersplan wil schrijven betreffende een frietkar. Het plan moet compleet zijn inclusief een financieel plan. Het gaat om een frietkar die niet zelfrijdend is. Daarnaast zou ik het fijn vinden als de freelancer mij advies zou kunnen geven betreft het ondernemingsplan. Ik heb met name hulp nodig in het financiële gedeelte, dus liquiditeitsbegroting,…

Ondernemingsplan voor een Nieuw Indonesisch Restaurant

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 mrt
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 21 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een deskundige freelancer die ons kan helpen om een ondernemingsplan te schrijven. Wij hebben namelijk een plan om Indonesisch restaurant te openen in Amsterdam. Het budget is nader overeen te komen en thuiswerken is mogelijk. Kunt u ons helpen? Dan zien we uw reactie graag tegemoet.

ZZP Schilder Ondernemingsplan

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 mrt
Reacties: 2
Locatie: Spijkenisse
Laatst gewijzigd: 18 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij een compleet ondernemingsplan wil maken voor zzp schilder. Het ondernemingsplan is nodig voor de  aanvraag van financiering via bank , gemeente, crowdfunding. Er moet ook een financieel plan worden opgesteld. Graag kom ik met je in contact via Hoofdkraan.nl.

Ondernemingsplan Schrijven voor Bedrijf in Cosmeticabranche

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 mrt
Reacties: 3
Locatie: Thuiswerken
Laatst gewijzigd: 14 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die samen met mij een ondernemingsplan kan schrijven voor het aanvragen van een financiering. Het gaat om mijn nieuwe onderneming dat zich bezighoudt in de cosmeticabranche/esthetische chirurgie. Ik wil graag een compleet businessplan inclusief, financieel plan. Ben jij de freelancer die mij kan helpen? Reageer dan direct!

Ondernemersplan voor Aanvraag Financiering bij de Bank

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 4 mrt
Reacties: 3
Locatie: Geldrop
Laatst gewijzigd: 9 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een succesvolle ondernemersplan kan schrijven. De juiste freelancer heeft al enkele jaren ervaring en kan mij adviseren bij het aanvragen van een financiering bij de bank voor beginnende supplementen onderneming. Heb je ervaring en kan je mij helpen? Stuur dan een reactie.

Ondernemingsplan voor Franchise Kapper Vestiging

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17 feb
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 21 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ondernemingsplan voor een franchise vestiging kinki kappers dat in mei door mij gepresenteerd kan worden. Niet al te uit gebreid maar wel voldoende info natuurlijk die ik samen met degene ga uitvoeren! Er moet ook een financieel plan worden opgesteld. Graag een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik hoor graag van je via een reactie op Hoofdkraan.nl.