Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan voor Zonnebankstudio

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 22 febLaatst gewijzigd: 23 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan. Ik wil graag een zonnebankstudio beginnen in een plaats waar +19000 mensen wonen maar geen zonnebankstudio is. Doelstelling van het plan: Een lening aanvragen bij de bank. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.  

Ondersteuning en Feedback bij Kleinschalig Onderzoek

Budget: € 80 tot € 100Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 7 mrt5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij ondersteuning en feedback kan geven bij een kleinschalig onderzoek. Momenteel ben ik bezig met een kleinschalig kwalitatief onderzoek naar veiligheidsbeleving van een groep vluchtelingen (6 respondenten). Ik voel me een beetje onzeker over wat ik tot nu toe heb. Ik moet mijn onderzoek zo snel mogelijk afronden vanwege gezondheidsklachten.…

Ondernemingsplan voor Winkel in Voeding en Sport

Budget: € 350 tot € 600Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 23 feb5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan maken voor een winkel in voeding supplementen en fitness en vechtsport artikelen. Doelstelling: Aanvraag van een lening bij de bank. Deadline: Zo snel mogelijk. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.  

Businessplan voor Vergunning van Coffeeshop (Spoed)

Budget: € 400 tot € 900Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 20 feb3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een businessplan voor de aanvraag van een coffeeshop vergunning. Hiervoor hebben wij met grote spoed (binnen 5 dagen) een ondernemingsplan nodig. Daarom zijn wij op zoek naar een professional die ons kan helpen aan een compleet plan dat wij voor de vergunningaanvraag kunnen gebruiken. De aanvraag dient voor het einde van de maand (februari) te worden ingediend.…

Ondernemingsplan voor Coffeeshop Opstellen

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 5 mrt4 reacties (match!)
Geachte freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een compleet ondernemingsplan zou kunnen opstellen. Het gaat hierbij om een ondernemingsplan voor het indienen van een aanvraag coffeeshop vergunning. Budget: Is in overleg. Deadline: Het ondernemingsplan heb ik zo snel mogelijk nodig. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Horecapand Overname

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 23 feb7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren freelancer voor het opstellen van een compleet ondernemingsplan. Wij zijn twee ondernemers die bezig zijn met het overname van een horeca pand. Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Haargroei/Haaruitval Bedrijf

Budget: € 350 tot € 400Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 27 feb6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer om een ondernemersplan voor mij op te stellen. Het gaat om een onderneming in Microneedling in haargroei & Haaruitval. Doelstelling van het plan is de aanvraag van een lening. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Coderen en Labelen Kwalitatief Onderzoek

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 25 feb1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het labelen en coderen van 12 interviews met evt. behulp van het beschikbare theoretisch kader. Betreft dus een kwalitatief onderzoek. Het betreft vier setjes van drie interviews. Een setje zijn drie afzonderlijke interviews van een klant, zijn/haar behandelaar en zijn/haar vrijwilliger. De transcripties zijn bij opdrachtverlening reeds uitgewerkt.…

Ondernemingsplan voor Online Marketing Bedrijf

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 17 febLaatst gewijzigd: 23 feb7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan zou kunnen opstellen. Het gaat om een online marketing bedrijf. Ik heb een ondernemingsplan nodig voor de aanvraag van een bedrijfskrediet. (zo spoedig mogelijk, budget in overleg) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Woonzorghuis met Begeleiding

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 15 febLaatst gewijzigd: 4 apr5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Ik wil een woonzorghuis met begeleiding starten. Voor de doelgroep mensen die ik wil ondersteunen en begeleiden bestaat nog geen opvang. Het wordt een onderneming onmisbaar voor onze maatschappij, er zal een constante aanloop van cliënten zijn door het hele jaar heen. Een plek waar mensen…