Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan Opstellen voor Bezorgservice (Horeca)

Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 31 jan6 reacties (match!)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een betrouwbare en efficiënte freelancer met inzicht en ervaring in het schrijven van een ondernemersplan in de horeca bezorgservice. Doelstelling: Het aanvragen van een lening bij de bank. Deadline: z.s.m. Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Wok Restaurant

Budget: € 400 tot € 600Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 28 jan7 reacties (match!)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een iemand die een ondernemingsplan kan opstellen voor een Wok restaurant. Na een aantal jaren in de horeca gewerkt te hebben wil ik wat voor mij zelf gaan beginnen in de horeca. Mijn idee is om een wok restaurant te beginnen (wok to go). Ik hoop dat iemand met ervaring mij hiermee verder kan helpen. Doelstelling: Aanvragen van een lening bij de bank. Budget:…

Bedrijfsplan Opstellen voor een Thuiszorginstelling

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 4 mrt3 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een thuiszorginstelling ben ik op zoek naar iemand die een bedrijfsplan kan opstellen. Het bedrijfsplan moet in ieder geval de volgende onderdelen bevatten:   visie op wijkverpleging beschrijving van het integrale en 24/7 uur zorgaanbod omzet- en liquiditeitsbegroting. Doelstelling: Contract met zorgverzekeraar Deadline: Zo snel mogelijk. Budget: In overleg / vaste prijs…

Interviews Coderen en Analyseren (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 28 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer om mijn kwalitatieve interiews te coderen en te analyseren. Ik heb hierbij snel hulp nodig. Belangrijk is verder dat het zowel engelstalige als nederlandse data betreft. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Catering/Foodtruck

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 7 feb7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan zou kunnen opstellen. Ik wil heel graag me eigen catering starten, eerst vanuit huis en dan een heel graag een foodtruck. Doelstelling: Aanvragen van een lening bij de bank. Budget: Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Bedrijfsplan Opstellen voor een Thuiszorg Bedrijf

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 25 jan5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een bedrijfsplan voor een thuiszorg bedrijf zou kunnen opstellen. Doelstelling: Moet gecontracteerd worden. Deadline: Zo snel mogelijk. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet  

Businessplan Opstellen voor een Bikinilijn

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 24 jan4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een businessplan kan opstellen voor mijn Bikinilijn. Doelstelling: Aantrekken van Investeerders. Deadline: Eind februari 2019 Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Overname Europees Restaurant

Budget: € 200 tot € 600Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 25 jan7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan zou kunnen opstellen. Het gaat hierbij om een overname van een bestaand horecabedrijf waarin een nieuw concept gelanceerd zal worden. Doelstelling van dit plan is het aanvragen van een lening bij de bank. Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Franchise Restaurant

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 22 janLaatst gewijzigd: 25 jan8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan zou kunnen opstellen. Het is voor een Fanchise Restaurant.   Doelstelling: Het aanvragen van een lening bij de bank.   Deadline: zsm nodig.   Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Consultant/Mediator voor Uniek Project

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 22 janLaatst gewijzigd: 24 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor een project in Kenia zoeken wij een consultant/mediator voor het verkrijgen van subsidie,(crowd)funding, donatie, sponsering, investeerders. Het gaat hier om een uniek project die voor een specifieke doelgroep geldt, die door genieten de bevolking in Afrika aan het werk,scholing,en een betere leef omgeving helpt. Het gaat hier om een vrij groot project waar alleen crowdfunding…