Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies Den Haag

Ondernemingsplan voor Personal Trainer

Budget: € 300 tot € 500Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 22 jul9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een PT op zoek naar een eigen fitness-studio. Hier wil ik personal training geven aan mijn cliënten. Ik heb reeds een leuke locatie in gedachten. Heb op dit moment behoefte aan een waterdichte ondernemingsplan met 3-jaars financiële prognose. Graag hoor ik van u terug. Budget 50.000 euro (voor komende 3 jaar)

Facebook Marketing Trainer/Coach

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 5 jul2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een expert op het gebied van Facebook Marketing die mij in een korte tijd, op wekelijkse basis kan trainen om een expert te worden. Ik heb al ervaring en lopende ads die ik heel graag met je bespreek maar ik wil er veel beter in worden. We zouden elke week een uurtje kunnen skypen maar als er een andere manier is hoor ik dat ook graag. Ik leer het graag van een…

Hulp Bij Behalen van NEN7510

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 9 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een software bedrijf gevestigd in Den Haag. Wij zijn opzoek naar een expert die ons kan helpen in het behalen van de NEN7510. Alle benodigde documenten hebben wij ingekocht van een adviesbureau, echter moeten deze nog aangepast worden naar onze situatie. Kan jij:   een risicoanalyses maken stakeholders in kaart brengen word documenten bewerken autorisatiematrixen maken…

Ondernemingsplan voor Klussenbedrijf Opstellen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 29 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Ik ben voornemens een klussenbedrijf te openen(via BBZ). Doelstelling plan: Lening Aanvraag. Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Horeca Foodstand

Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 27 feb8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een horeca ondernemingsplan. Het bedrijf dat ik wil gaan starten betreft een Malaysian streetfood stand. Doelstelling van het plan: Het aantrekken van investeerders. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Laserontharingskliniek

Budget: € 350 tot € 850Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 28 jan7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan opstellen voor een startende onderneming (laserontharingskliniek). Doelstelling:Lening aanvragen bij de bank. Deadline: Graag voor maart 2019. Budget: Is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Interviews Coderen en Analyseren (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 28 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer om mijn kwalitatieve interiews te coderen en te analyseren. Ik heb hierbij snel hulp nodig. Belangrijk is verder dat het zowel engelstalige als nederlandse data betreft. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Businessplan Schrijven voor Nieuwe Webshop

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 16 feb3 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een opdracht zoek ik iemand die deze week een businessplan kan schrijven t.b.v. het opzetten van een webshop (exclusieve merkkleding). Opdracht omschrijving en criteria zijn aanwezig. Doelstelling: aantrekken van investeerders Budget: een standaard plan volstaat, en het budget is 150 euro. Deadline: deze week 22-01-2019 Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Schrijven voor Evenementenbureau

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 23 jan6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een evenementenbureau. (Voornamelijk organiseren van indoor feesten/ concerten.) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Surinaamse Toko

Budget: € 200 tot € 600Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 24 jan12 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen voor een nieuwe Surinaamse Toko (levensmiddelenzaak). Doelstelling: aanvragen van een lening bij de bank of investeerders Deadline: rond 20 februari 2019 Budget: in overleg Ik zie graag een reactie tegemoet.