Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies Den Haag

Hulp Bij Behalen van NEN7510

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 9 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een software bedrijf gevestigd in Den Haag. Wij zijn opzoek naar een expert die ons kan helpen in het behalen van de NEN7510. Alle benodigde documenten hebben wij ingekocht van een adviesbureau, echter moeten deze nog aangepast worden naar onze situatie. Kan jij:   een risicoanalyses maken stakeholders in kaart brengen word documenten bewerken autorisatiematrixen maken…

Ondernemingsplan voor Klussenbedrijf Opstellen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 29 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Ik ben voornemens een klussenbedrijf te openen(via BBZ). Doelstelling plan: Lening Aanvraag. Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Horeca Foodstand

Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 27 feb8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een horeca ondernemingsplan. Het bedrijf dat ik wil gaan starten betreft een Malaysian streetfood stand. Doelstelling van het plan: Het aantrekken van investeerders. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Laserontharingskliniek

Budget: € 350 tot € 850Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 28 jan7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan opstellen voor een startende onderneming (laserontharingskliniek). Doelstelling:Lening aanvragen bij de bank. Deadline: Graag voor maart 2019. Budget: Is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Interviews Coderen en Analyseren (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 28 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer om mijn kwalitatieve interiews te coderen en te analyseren. Ik heb hierbij snel hulp nodig. Belangrijk is verder dat het zowel engelstalige als nederlandse data betreft. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Businessplan Schrijven voor Nieuwe Webshop

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 16 feb3 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een opdracht zoek ik iemand die deze week een businessplan kan schrijven t.b.v. het opzetten van een webshop (exclusieve merkkleding). Opdracht omschrijving en criteria zijn aanwezig. Doelstelling: aantrekken van investeerders Budget: een standaard plan volstaat, en het budget is 150 euro. Deadline: deze week 22-01-2019 Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Schrijven voor Evenementenbureau

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 23 jan6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een evenementenbureau. (Voornamelijk organiseren van indoor feesten/ concerten.) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Surinaamse Toko

Budget: € 200 tot € 600Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 24 jan12 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen voor een nieuwe Surinaamse Toko (levensmiddelenzaak). Doelstelling: aanvragen van een lening bij de bank of investeerders Deadline: rond 20 februari 2019 Budget: in overleg Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Turks Restaurant

Budget: € 100 tot € 600Geplaatst: 17-12-2018Laatst gewijzigd: 5 jan7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die in de buurt van Den Haag woont en die een businessplan zou kunnen opstellen voor een Turks restaurant die ik wil openen in een winkelcentrum. Solvabiliteit, haalbaarheid, ervaring en financiele gegevens zijn criteria’s waar veel waarde wordt gehecht volgens de manager van het winkelcentrum.  Deadline: zo snel mogelijk Budget: in…

Businessplan voor Restaurant (Financieel)

Budget: € 150 tot € 250Geplaatst: 14-12-2018Laatst gewijzigd: 15-12-20185 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij een businessplan voor een restaurant, vooral het financiële stuk, de projecties, berekeningen en eventuele onderbouwingen marktonderzoek, grafieken etc wat betreft de visie, product, personeel en marketing kan ik zelf. Budget: 100-250 euro. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.