Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Bedrijfsplan voor Horeca Onderneming Rotterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 29 mrtLaatst gewijzigd: 29 mrt5 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Het zal gaan om een onderneming in de horeca, denk hierbij aan een afhaal/bezorg restaurant. Graag zou ik de offertes (met totaalprijs) hiervan willen ontvangen.

Bedrijfsplan voor Bewindvoerderskantoor

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10 febLaatst gewijzigd: 10 feb4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op het moment bezig om een bewindvoerderskantoor op te starten en willen het schrijven van het ondernemingsplan uitbesteden. Hiervoor willen wij een beroep doen op een deskundige die er ervaring mee heeft en op korte termijn een gedegen bedrijfsplan kan opleveren. Bij interesse horen we graag van je.

Ondernemersplan Schrijver Gezocht voor Horecazaak

Budget: € 125 tot € 500Geplaatst: 15-07-2019Laatst gewijzigd: 23-07-20198 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het schrijven van een ondernemers/financieel plan. Voor een groot deel hebben we het zelf al gedaan maar zouden nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken om het professioneler te maken zodat we ermee naar de bank kunnen, met name het financiële plan is een struikelblok. Ons budget is maximaal 500,- euro. Graag een reactie…

Schrijven van een Bedrijfs- en Marketingplan

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 11-04-2019Laatst gewijzigd: 23-04-20196 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zoeken wij een financieel adviseur die ons bedrijfsplan wilt schrijven en een marketingplan met ons op kan stellen. Onze werkzaamheden bestaan uit Personal Styling opdrachten. Hiernaast zijn we nu bezig met het opzetten van een Fashion Tour in Rotterdam. Nadere informatie volgt bij interesse. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Koeriersbedrijf

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 03-04-2019Laatst gewijzigd: 12-04-201910 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan. Ik heb een uitgebreid ondernemingsplan nodig voor een koeriersbedrijf (artiesten apparatuur). Doel van het plan is verkrijgen van financiering, en het aantrekken van o.a toekomstige zakenrelaties en ingeval nodig het verkrijgen van vergunningen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Complete Schoonheidsalon

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 21-03-2019Laatst gewijzigd: 22-03-20198 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan schrijven voor mijn toekomstige Schoonheidsalon. Doelstelling van het plan is het aanvragen van een lening. Deadline: Binnen 3 maanden gereed. Budget: Is in overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Kinderdagverblijf Opstellen

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 20-03-2019Laatst gewijzigd: 21-03-20194 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een ondernemingsplan voor een kinderdagverblijf van A tot Z  zou kunnen opstellen. Doelstelling van dit plan: Het aantrekken van investeerders, het aanvragen van een lening en het aanvragen van een vergunning. Deadline: Twee weken tot een maand. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Startend Incassobureau

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 12-02-2019Laatst gewijzigd: 20-02-20197 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op dit moment werkzaam bij het incassobureau, en ik wil graag met een incassobureau voor mijzelf starten met een een eenmanszaak. Ik heb een beetje moeite met het schrijven van een ondernemingsplan dus ben ik op zoek naar een freelancer die mij hiermee kan helpen. Het wordt een klein bedrijf dus veel informatie zit er denk ik niet in. Graag vraag ik u om hulp om dat voor…

Onderwijs- en Examenontwikkelaar MBO Zorg en Welzijn

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 08-01-2019Laatst gewijzigd: 08-01-2019geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ons college is op zoek naar een onderwijs- en examenontwikkelaar Zorg & Welzijn voor 20 uur per week voor de vestiging Rotterdam, die in samenspraak met docenten zich gaat bezig houden met het ontwikkelen en schrijven van:   Lesmateriaal Ondersteunend materiaal Voortgangstoetsen (praktisch en theoretisch) Examenmateriaal (praktisch en theoretisch) Beoordelingsinstrumenten…

Businessplan Opstellen Party/Zalencentrum

Budget: € 300 tot € 500Geplaatst: 10-12-2018Laatst gewijzigd: 13-12-20186 reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik ga party- en zalencentrum in de omgeving van Rotterdam gaan opzetten. Mijn doelgroep is: Bewoners van Nederland met een buitenlandse komaf of achtergrond. 90% van zaalverhuur zal voor bruiloften zijn. Graag zou ik uw hulp ontvangen bij het opstellen van een ondernemingsplan (of geheel uitbesteden). Er is enigszins haast bij dus snelle reacties zijn zeer welkom! Ik zie graag een…