Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Ondernemersplan Schrijver Gezocht voor Horecazaak

Budget: € 125 tot € 500Geplaatst: 15 julLaatst gewijzigd: 23 jul8 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het schrijven van een ondernemers/financieel plan. Voor een groot deel hebben we het zelf al gedaan maar zouden nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken om het professioneler te maken zodat we ermee naar de bank kunnen, met name het financiële plan is een struikelblok. Ons budget is maximaal 500,- euro. Graag een reactie…

Schrijven van een Bedrijfs- en Marketingplan

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 11 aprLaatst gewijzigd: 23 apr6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zoeken wij een financieel adviseur die ons bedrijfsplan wilt schrijven en een marketingplan met ons op kan stellen. Onze werkzaamheden bestaan uit Personal Styling opdrachten. Hiernaast zijn we nu bezig met het opzetten van een Fashion Tour in Rotterdam. Nadere informatie volgt bij interesse. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Koeriersbedrijf

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 3 aprLaatst gewijzigd: 12 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan. Ik heb een uitgebreid ondernemingsplan nodig voor een koeriersbedrijf (artiesten apparatuur). Doel van het plan is verkrijgen van financiering, en het aantrekken van o.a toekomstige zakenrelaties en ingeval nodig het verkrijgen van vergunningen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Complete Schoonheidsalon

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 21 mrtLaatst gewijzigd: 22 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan schrijven voor mijn toekomstige Schoonheidsalon. Doelstelling van het plan is het aanvragen van een lening. Deadline: Binnen 3 maanden gereed. Budget: Is in overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Kinderdagverblijf Opstellen

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 21 mrt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een ondernemingsplan voor een kinderdagverblijf van A tot Z  zou kunnen opstellen. Doelstelling van dit plan: Het aantrekken van investeerders, het aanvragen van een lening en het aanvragen van een vergunning. Deadline: Twee weken tot een maand. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Startend Incassobureau

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 12 febLaatst gewijzigd: 20 feb7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op dit moment werkzaam bij het incassobureau, en ik wil graag met een incassobureau voor mijzelf starten met een een eenmanszaak. Ik heb een beetje moeite met het schrijven van een ondernemingsplan dus ben ik op zoek naar een freelancer die mij hiermee kan helpen. Het wordt een klein bedrijf dus veel informatie zit er denk ik niet in. Graag vraag ik u om hulp om dat voor…

Onderwijs- en Examenontwikkelaar MBO Zorg en Welzijn

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 8 jangeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ons college is op zoek naar een onderwijs- en examenontwikkelaar Zorg & Welzijn voor 20 uur per week voor de vestiging Rotterdam, die in samenspraak met docenten zich gaat bezig houden met het ontwikkelen en schrijven van:   Lesmateriaal Ondersteunend materiaal Voortgangstoetsen (praktisch en theoretisch) Examenmateriaal (praktisch en theoretisch) Beoordelingsinstrumenten…

Businessplan Opstellen Party/Zalencentrum

Budget: € 300 tot € 500Geplaatst: 10-12-2018Laatst gewijzigd: 13-12-20186 reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik ga party- en zalencentrum in de omgeving van Rotterdam gaan opzetten. Mijn doelgroep is: Bewoners van Nederland met een buitenlandse komaf of achtergrond. 90% van zaalverhuur zal voor bruiloften zijn. Graag zou ik uw hulp ontvangen bij het opstellen van een ondernemingsplan (of geheel uitbesteden). Er is enigszins haast bij dus snelle reacties zijn zeer welkom! Ik zie graag een…

Ondernemingsplan Schrijven voor Marketing Bedrijf

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 04-10-2018Laatst gewijzigd: 14-10-20189 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren bedrijfskundig commercieel persoon die mijn idee kan vertalen en onderbouwen in een compleet businessplan voor mijn baas. Het gaat om een marketing bedrijf dat zich zal uitbreiden naar een andere vestiging. Het concept blijft hetzelfde, de manier van aanpak niet. Er is een budget van maximaal 700 euro beschikbaar. Ik zie graag een reactie tegemoet. 

Businessplan Laten Schrijven voor Online Platform

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 06-08-2018Laatst gewijzigd: 11-08-20189 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil door u een businessplan laten schrijven. Het gaat om een dienstverlenende onderneming voor particulieren. Omdat het om een online platform gaat, heeft u voorrang als u eerder een business plan heeft geschreven, waarin het platform onderdeel van is.  De deadline is half september. Graag een reactie bij interesse.