Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Basis Ondernemingsplan Opstellen (Fashionbranche)

Budget: € 350 tot € 500 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 10 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een basis ondernemingsplan voor mij zou kunnen opstellen. Ik ben fashion designer en ik ga jongeren begeleiden en les geven over kleding en kleur in Amsterdam zuidoost.  Doelstelling van het plan: Het aanvragen van een gemeente vergunning. Deadline: Zo snel mogelijk. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor een Foodtruck Opstellen

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 1 mei5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan opstellen voor een nieuw op te zetten Foodtruck onderneming. De basis gegevens zijn wel gemaakt en worden opgestuurd voor alle informatie wat in het ondernemingsplan moet worden opgenomen. Doelstelling van het plan: Aanvragen van een lening voor een bedrijfsauto. Deadline: Het liefst binnen 14 werkdagen gereed. Wij…

Docenten Nederlands voor Priveles (Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 aprLaatst gewijzigd: 29 apr2 reacties (gesloten)
Wij zoeken docenten Nederlands voor privéles in de regio Amsterdam. (Ook als je andere talen geeft, horen we graag van je!) Wij zijn een Duits bedrijf dat taaldiensten aanbiedt. Wij zijn gespecialiseerd in privéles in meer dan 50 landen. Onze cursisten zijn medewerkers van internationale bedrijven, die voor hun werk naar Nederland gekomen zijn of uitgestuurd werden naar het buitenland.…

Hulp Bij Stata Regressie

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 aprgeen reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met Stata kennis die mij kan begeleiden met de vervolgstappen zodat ik de juiste regressies maak. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn Master thesis. In mijn onderzoek maak ik gebruik van Stata en heb ik een excel bestand met alle informatie. In mijn studie heb ik regelmatig met Stata gewerkt, maar ik merk dat ik onzeker ben of…

Ondernemingsplan Bed en Breakfast

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 24 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een bedrijfsplan kan schrijven voor een B&B zodat ik een lening kan krijgen bij de bank. Graag iemand in de buurt van Hoogerheide / Bergen op Zoom. Het bedrijfsplan voor een andere locatie.  Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Bouwbedrijf

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 10 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Het is de bedoeling om een bouwbedrijf te starten Doelstelling van het plan: Lening aanvragen Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Ondernemingsplan Schrijven voor Baby-Spa

Budget: € 350 tot € 400Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 23 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Ik wil een eigen baby-spa beginnen. Nu moet ik eerst een geweldige overtuigende ondernemingsplan hebben voor investeerders/kredietverstrekkers. Deadline: Liefst voor 15 mei 2019. Kunt u mij helpen? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.

Businessplan Compleet Maken voor Paardenhouderij

Budget: € 250 tot € 1000Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 18 apr8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mijn bedrijfsplan compleet kan maken. Het grootste gedeelte is al klaar, het gaat om een bedrijfsplan voor het starten van een paardenhouderij.  Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Overnamedeskundige Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 aprLaatst gewijzigd: 12 apr3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb samen met 3 anderen een app laten ontwikkelen en ben dus een bedrijf gestart en ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het bepalen van de waarde van mijn aandeel in het bedrijf (ivm mogelijke verkoop/overname). Graag hoor ik of iemand mij hiermee kan helpen en zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Tattooshop voor Lening

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 12 aprLaatst gewijzigd: 15 apr5 reacties (match!)
Beste freelancer, Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan maken voor een nieuwe onderneming. Het idee is om een tattooshop te openen en daarvoor hebben wij iemand nodig die een ondernemingsplan in elkaar kan zetten zodat wij een lening kunnen krijgen om te kunnen beginnen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. De klanten heb ik al en de tattooshop draait al, een ondernemingsplan heb ik dus eigenlijk…