Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan Schoenenwinkel

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 25 jun5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan maken. Mijn plan is om een schoenenwinkel te starten gericht op mensen met een eigen identiteit ,lekker vrolijk, beetje gekkig. Dan kunt u denken aan merken als ed hardy ,irregular choiche, iron fist maar ook wat gangbare merken. Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet  

Ervaren Docent/Kunstenaar Acrylverf

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 5 jul2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een docent / kunstenaar (m/v) acrylverf die buiten de lijntjes durft te kleuren en zin heeft om iets nieuws te proberen. Neem even contact met me op voor meer informatie. Gaat om een project van ergens tussen de 20 en 40 uur. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Afmaken en Controleren Ondernemingsplan (Spoed)

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 17 junLaatst gewijzigd: 18 jun7 reacties (gesloten)
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een freelancer voor het afmaken en controleren van een ondernemingsplan. Het liefst vandaag nog. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Bijles Geven in Basis Solidworks

Budget: € 30 tot € 45 p.u.Geplaatst: 14 junLaatst gewijzigd: 14 jun2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij bijles kan geven in de basis van solidworks. Rustig helpen met dingen maken. 20/30 euro per uur prima. 3/4 lesjes in totaal. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondenemingsplan Wasstraat

Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 9 junLaatst gewijzigd: 10 jun5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een bedrijfsplan voor onze wasstraat en was boxen Graag zou ik in het bedrijfsplan ook een marketingplan en een financieel plan terug willen zien. Ik heb het plan nodig voor een financieringsaanvraag, en zou het graag zo snel mogelijk gerealiseerd willen hebben. Ik zou graag iemand willen hebben die al iets…

Bedrijfsplan en Financieel Plan Opstellen (Entertainment)

Budget: € 250 tot € 600Geplaatst: 6 junLaatst gewijzigd: 12 jun5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een bedrijfsplan en een financieel plan. Het betreft een nieuwe onderneming in de entertainment branche. Met het bedrijfsplan en financieel plan wil ik graag investeerders zoeken.  Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Docent voor Spaanse Les

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 3 junLaatst gewijzigd: 3 jungeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Vanwege een reis naar Colombia en Colombiaanse roots, zijn wij op zoek naar iemand die ons minimaal 1 keer per week Spaanse les kan geven. Budget is in overleg en een vaste prijsafspraak is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

STATA Hulp voor Logistic Panel Data

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 30 meiLaatst gewijzigd: 30 meigeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn master thesis ben ik op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen met het kwantitatieve gedeelte. Aangezien ik een Finance studie doe, werk ik met STATA. Voor mijn thesis wil ik een early warning system construeren om op die manier te kijken naar of er een bubbel is in de huidige huizenmarkt. Mijn onderzoek is grotendeels gebaseerd op Dreger and Kholodilin (2013). My…

Stata Hulp DID Regressie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 meiLaatst gewijzigd: 29 meigeen reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met Stata kennis die mij kan begeleiden met mijn scriptie. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn Master thesis over airline mergers. Ik wil gebruik maken van een difference-in-difference estimation en ik heb wat problemen met het aanmaken van variabelen in mijn dataset. Ik hoor graag of mij iemand mij kan helpen en ik zou graag…

Hulp bij Capaciteitentest

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 27 meiLaatst gewijzigd: 27 meigeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die hulp kan bieden met betrekking tot een capaciteitentest. Deze test bestaat uit cijferreeksen, figuren reeksen, logisch redeneren, rekenvaardigheden, verbale analogieën. Ik zie graag een reactie tegemoet.