Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan voor Nieuw Restaurant in Spanje

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 13 mrt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een basis ondernemingsplan. Wij zijn twee Amsterdammers die een nieuw en hip horeca concept gaan beginnen in Spanje (Valencia). Het idee is om een luxury fastfood restaurant te open gespecialiseerd in kip en shakes. Ons idee is om aan te sluiten bij de wensen van de stad. Hiermee bedoelen wij dat we easy eten en drankjes…

Ondernemingsplan voor Horeca Foodstand

Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 27 feb8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een horeca ondernemingsplan. Het bedrijf dat ik wil gaan starten betreft een Malaysian streetfood stand. Doelstelling van het plan: Het aantrekken van investeerders. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Cryo Salon

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 24 febLaatst gewijzigd: 26 feb5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen bij het opstarten van onze salon. Hiervoor hebben wij iemand nodig die ervaring heeft met het opzetten van een goed ondernemingsplan en financiering, en ervaring heeft met een crowdfunding campagne. Wij zien graag een reactie tegemoet.  

PRINCE2 Docent voor Cursus

Budget: € 50 tot € 100 p.u.Geplaatst: 22 febLaatst gewijzigd: 6 mrtgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een cursus-docent PRINCE2 die een middag in hoofdlijnen de PRINCE2-methodiek kan uitleggen op ons kantoor in Hoofddorp. Met de opleiding willen we kennis en inzichten krijgen van de PRINCE2 principes. Wij zijn een klein consultancybureau, gespecialiseerd in applicatiebeheer in de zorg, en bereiden ons op dit moment voor op het PRINCE2 examen (foundation 2017).…

Ondernemingsplan voor Zonnebankstudio

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 22 febLaatst gewijzigd: 23 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan. Ik wil graag een zonnebankstudio beginnen in een plaats waar +19000 mensen wonen maar geen zonnebankstudio is. Doelstelling van het plan: Een lening aanvragen bij de bank. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.  

Ondersteuning en Feedback bij Kleinschalig Onderzoek

Budget: € 80 tot € 100Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 7 mrt5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij ondersteuning en feedback kan geven bij een kleinschalig onderzoek. Momenteel ben ik bezig met een kleinschalig kwalitatief onderzoek naar veiligheidsbeleving van een groep vluchtelingen (6 respondenten). Ik voel me een beetje onzeker over wat ik tot nu toe heb. Ik moet mijn onderzoek zo snel mogelijk afronden vanwege gezondheidsklachten.…

Ondernemingsplan voor Winkel in Voeding en Sport

Budget: € 350 tot € 600Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 23 feb5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan maken voor een winkel in voeding supplementen en fitness en vechtsport artikelen. Doelstelling: Aanvraag van een lening bij de bank. Deadline: Zo snel mogelijk. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.  

Businessplan voor Vergunning van Coffeeshop (Spoed)

Budget: € 400 tot € 900Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 20 feb3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een businessplan voor de aanvraag van een coffeeshop vergunning. Hiervoor hebben wij met grote spoed (binnen 5 dagen) een ondernemingsplan nodig. Daarom zijn wij op zoek naar een professional die ons kan helpen aan een compleet plan dat wij voor de vergunningaanvraag kunnen gebruiken. De aanvraag dient voor het einde van de maand (februari) te worden ingediend.…

Ondernemingsplan voor Coffeeshop Opstellen

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 5 mrt4 reacties (match!)
Geachte freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een compleet ondernemingsplan zou kunnen opstellen. Het gaat hierbij om een ondernemingsplan voor het indienen van een aanvraag coffeeshop vergunning. Budget: Is in overleg. Deadline: Het ondernemingsplan heb ik zo snel mogelijk nodig. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Horecapand Overname

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 23 feb7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren freelancer voor het opstellen van een compleet ondernemingsplan. Wij zijn twee ondernemers die bezig zijn met het overname van een horeca pand. Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.