Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan voor Stomen van Auto's

Budget: € 150 tot € 300Geplaatst: 5 augLaatst gewijzigd: 8 aug4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ondernemingsplan met alles er op en eraan denk aan begrotingen voor het opstarten van een klein bedrijf in het stomen van auto's, op de langere termijn willen we graag gaan groeien door middel van een franchise module, dit zal plaats gaan vinden wanneer de vraag er naar is en dit dus ook relevant is. Gelieve contact via de mail dit i.v.m. werkzaamheden…

Financieel Plan voor Vastgoed Project

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 julLaatst gewijzigd: 2 aug7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancers die ons kan helpen met een financieel plan / businessplan. Het gaat om de uitrol van een vastgoed project in Nederland daarnaast willen we graag een plan voor een camping in Canada. Heb je interesse dan voorzien wij je graag van meer informatie.

Ondernemingsplan voor Personal Trainer

Budget: € 300 tot € 500Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 22 jul9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een PT op zoek naar een eigen fitness-studio. Hier wil ik personal training geven aan mijn cliënten. Ik heb reeds een leuke locatie in gedachten. Heb op dit moment behoefte aan een waterdichte ondernemingsplan met 3-jaars financiële prognose. Graag hoor ik van u terug. Budget 50.000 euro (voor komende 3 jaar)

Ondernemersplan Schrijver Gezocht voor Horecazaak

Budget: € 125 tot € 500Geplaatst: 15 julLaatst gewijzigd: 23 jul8 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het schrijven van een ondernemers/financieel plan. Voor een groot deel hebben we het zelf al gedaan maar zouden nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken om het professioneler te maken zodat we ermee naar de bank kunnen, met name het financiële plan is een struikelblok. Ons budget is maximaal 500,- euro. Graag een reactie…

Ondernemingsplan voor Gezondheidszorg

Budget: € 100 tot € 600Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 10 jul7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een uitgebreid ondernemingsplan nodig voor een kliniek/alternatieve geneeskundige gebouw waar verschillende diensten zullen worden aangeboden. Alles is met een achterliggende positieve doel.  Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Bedrijfsplan Autohandel Inkoop en Verkoop

Budget: € 400 tot € 500Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 8 jul6 reacties (gesloten)
Beste freelancer, Leuk dat u mijn aanvraag bekijkt, ik ben op zoek naar een freelancer die ervaring heeft in het opstellen van een bedrijfsplan. Ik wil binnen nu en enkele maanden een onderneming starten en daarbij hoort uiteraard een bedrijfsplan. Ik heb een bedrijfsplan nodig ivm een financiering bij de bank en uiteraard om goed voorbereid te kunnen beginnen aan mijn bedrijf. Bent u handig en beschikt…

Facebook Marketing Trainer/Coach

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 5 jul2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een expert op het gebied van Facebook Marketing die mij in een korte tijd, op wekelijkse basis kan trainen om een expert te worden. Ik heb al ervaring en lopende ads die ik heel graag met je bespreek maar ik wil er veel beter in worden. We zouden elke week een uurtje kunnen skypen maar als er een andere manier is hoor ik dat ook graag. Ik leer het graag van een…

Ondernemingsplan Bloemen/Planten Branche

Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 3 julLaatst gewijzigd: 4 jul4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een ondernemingsplan inclusief een financieringsplan gebaseerd op marktonderzoek.   Branche: Bloemen/Planten detailhandel. Doelstelling: Lening aanvraag. Deadline: Graag klaar binnen 1 week. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Businessplan Schrijven voor Diverse Bedrijven

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 7 jul7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een businessplan voor meerdere ondernemingen/startups die gelieerd zijn aan een new business ecosysteem. Het Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Begeleiden in Behalen ISO 27001 Certificaat

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 2 julgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan begeleiden in het behalen van een ISO 27001 certificaat. Wij zijn als IT dienstverlener gespecialiseerd in Cloud services en het beheer van de netwerk omgeving. Prijs in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.