Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Ondernemingsplan voor Coffee & More Formule

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan op kan stellen voor een "coffee & more" formule. Het moet gaan om een kleine horeca onderneming die zich bezighoudt met voornamelijk koffie, verse sappen en smoothies. daarbij serveren wij ook ontbijt en lunch. in de ochtend zal onze focus op de koffie to go liggen en het ontbijt. middags op de de…

Ondernemingsplan Goedkeuren

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn ondernemingsplan van 13 pagina's op zeer korte termijn kan goedkeuren. Het moet wel iemand zijn die bij het NOAB geregistreerd staat. Wie zou dit voor me willen doen? Een vaste prijs is gewenst. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Nieuw Restaurant in Spanje

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 13 mrt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een basis ondernemingsplan. Wij zijn twee Amsterdammers die een nieuw en hip horeca concept gaan beginnen in Spanje (Valencia). Het idee is om een luxury fastfood restaurant te open gespecialiseerd in kip en shakes. Ons idee is om aan te sluiten bij de wensen van de stad. Hiermee bedoelen wij dat we easy eten en drankjes…

Ondernemingsplan Schrijven voor Gala Kledingwinkel

Budget: € 50 tot € 350Geplaatst: 1 febLaatst gewijzigd: 7 feb1 reactie (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan schrijven. Ik heb een kleine onderneming (Gala kledingwinkel) en zou deze graag willen uitbreiden. Doelstelling: Lening aanvraag bank. Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Schrijven voor Bestaande Horeca Onderneming

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 janLaatst gewijzigd: 2 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ervaring heeft in het schrijven van ondernemingsplannen, een pré is horeca en crowdfunding. Het gaat om een bestaande onderneming. Inclusief financiële onderbouwing. Er dient een helder ondernemingsplan met een financiële onderbouwing gemaakt te worden waaruit een crowfundings campagne kan worden opgezet, inclusief de teksten…

Businessplan Opstellen voor een Bikinilijn

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 24 jan4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een businessplan kan opstellen voor mijn Bikinilijn. Doelstelling: Aantrekken van Investeerders. Deadline: Eind februari 2019 Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Autogarage (Spoed)

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 23 jan4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag wil ik een ondernemingsplan laten schrijven. Het ondernemingsplan heb ik nodig om een lening aan te vragen voor mijn autogarage. De volgende punten wil ik graag terugzien in het plan:  Het doel van de garage. Wat het doet. Inkoop/verkoop Onderhoud/reparatie De deadline is zo spoedig mogelijk, uiterlijk dinsdag 22 januari. Wie kan mij hiermee helpen?

Schrijven van Beleidsdocumenten binnen Financiële Sector

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21-12-2018Laatst gewijzigd: 21-12-20183 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn per direct op zoek naar hulp bij het schrijven van verschillende beleidsdocumenten binnen een nieuw op te richten bedrijf binnen de financiële sector. Hiervoor moeten beleidszaken worden beschreven rond ondermeer de volgende onderwerpen: Compliance Risicobeheersingskader Business Continuity Management  Ervaring binnen de financiële sector is dus zeker…

Ondernemingsplan Schrijven voor Utiliteitsbouw

Budget: € 300 tot € 600Geplaatst: 04-12-2018Laatst gewijzigd: 06-12-20186 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren iemand voor het opstellen van een uitgebreid ondernemingsplan inclusief een goed uitgewerkt financieel plan. Het gaat om de branche bouw en utiliteitsbouw. Deadline: 15 december 2018 Wie kan mij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Bussinesplan Juice/Saladebar in Amsterdam

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 22-08-2018Laatst gewijzigd: 29-08-201810 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen met het opzetten van een businessplan inclusief een financieel plan. Het businessplan is bedoeld om toestemming te krijgen van de huisbaas/VVE voor een juice/saladebar die wij willen openen in Amsterdam West. Wie kan ons hiermee helpen?