Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Videograaf voor Bruiloft in Katwijk Gezocht
Budget: € 50 tot € 450Geplaatst: 11:05Laatst gewijzigd: 17:332 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zoeken een videograaf voor onze bruiloft te Katwijk op 16 juni 2017 gemeente. Filmen van 12.00 tot 21.30. Ons budget is rond de 350 euro. We zoeken iemand die dus wil filmen en ook wel bewerken. We hopen dat het ondanks ons beperkte budget, toch mogelijk is om een offerte voor ons uit te brengen. We horen graag wat er wel en niet mogelijk is voor dit budget.
Huwelijksvideograaf Gezocht (7 juli 2017, vanaf 12.00 uur)
Budget: € 50 tot € 450Geplaatst: 10:45Laatst gewijzigd: 17:363 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf die ons huwelijk vast wil leggen op 7/7/2017.  Wij willen de mooie momenten vastleggen, zoals het ophalen van de bruid, de plechtigheid en het toastmoment. Wij trouwen om 15u in Beachclub Lake 7 in Zevenhuizen.  Wij hebben een beperkt budget beschikbaar, dus we horen graag wat er wel en niet mogelijk is.
Bedrijfsnaam Bedenken voor Online Magazine
Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 10:25Laatst gewijzigd: 12:513 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor een nieuw bedrijf (online magazine) dat ik ga opstarten heb ik een korte, pakkende bedrijfsnaam nodig. Wie heeft hier ervaring mee en kan mij hiermee helpen? Budget €100,- tot 300,-
cPanel Expert Gezocht met Spoed
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10:05Laatst gewijzigd: 10:05geen reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn een klein hosting bedrijfje die met spoed (dit weekend nog) op zoek is naar een cPanel expert, om onze nieuwe infrastructuur dicht te spijkeren, alles na te lopen en waar nodig goed in te stellen. En mee te denken. Denkt u dat u hiervoor geschikt bent en houdt u van een uitdaging, stuur dan een reactie. Het kan vanaf kantoor of u kan thuis werken, wat u fijner vindt.
Cartoon Maken en in Word Template Verwerken
Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 9 decLaatst gewijzigd: 9 dec3 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor school moet ik regelmatig werkstukken inleveren. Omdat ik de standaard MS Word opmaak documenten een beetje saai vind zoek ik iemand die een mooie Word template kan maken voor mijn werkstukken. Ook wil ik er graag een cartoon illustratie van mezelf bij waar ik aan het werk ben. Omdat ik in de spoorbouw werk zou ik graag een cartoon van mezelf werkend aan de bovenleiding in…
WordPress Freelancer Gezocht (Student)
Budget: € 10 tot € 12 p.u.Geplaatst: 9 decLaatst gewijzigd: 9 decgeen reacties (nieuw)
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer.Onze website verwerkt 50.000 pageviews per dag. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien. Daarnaast voeg je functionaliteiten toe om de site nog beter te maken en zet je designs om naar pagina’s. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een hbo/wo-student die ervaring…
Promotiefilmpje voor Kinder Kledingmerk
Budget: € 10 tot € 15 p.u.Geplaatst: 9 decLaatst gewijzigd: 09:4010 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor het promoten van een nieuwe merk (babykleding) zoek iemand die een promotiefilmpjes kan maken die ik via Instagram en Facebook kan verspreiden. Het promotiefilmpje moet bestaan uit teksten en foto's van mijn kleding. Ik maak zelf de foto's van de kleding. Het idee dat ik gedachte heb is vrij simpel. Ik heb zelf ook voorbeelden hoe ik het wil hebben. Filmpjes duren maar…
Grafisch Ontwerper Gevraagd (T-shirt Merk, Unieke Doelgroep)
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 decLaatst gewijzigd: 9 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een allround grafisch specialist. Van gekke illustraties tot strakke logo's. Iemand die mee kan denken en ook echt kan creëren. Ik heb meerdere concept ideeën die ik graag uitgewerkt heb Opdracht komt vanuit bedrijfsvorm, niet particulier. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact op.
Herschrijven van Nederlandse Webtekst
Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 9 decLaatst gewijzigd: 9 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, We hebben een nieuwe website en de tekst moet hiervan worden herschreven. Het gaat om de Nederlandse tekst van de website. Doelstelling is dat deze duidelijk moet zijn, makkelijk te lezen en begrijpelijk voor een breed publiek. Wie kan ons helpen?
3D Tekening van Tafel
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 decLaatst gewijzigd: 15:596 reacties
Beste freelancers, Ik wil een klein tafeltje op de markt brengen en wil hiervoor 3D/CNC tekeningen laten maken. Wie kan voor mij drie proefmodellen produceren (CNC) met deze tekening. Prijsopgave graag inclusief essen, eikenhout of bamboe, instelkosten en productie. Het werk bij voorkeur bij ons op locatie uitvoeren in de regio Hilversum. Alvast bedankt.

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad