Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Shopify & Amazon expert Integratie en Optimalisatie voor Web

Opdracht ID: 55018

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29 apr
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12 mei
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze webshop zijn we op zoek naar een ervaren freelancer die ons kan helpen bij het verbeteren van onze Shopify en Amazon integratie. We hebben momenteel onze Shopify webshop succesvol gekoppeld met Amazon.nl, maar ondervinden problemen met verzendkosten en productmatching.Huidige UitdagingenVerzendkosten Instellingen: We slagen er niet in om correcte verzendkosten in te stellen voor onze producten op Amazon.Productinformatie Synchronisatie: Amazon koppelt onze producten vaak aan vergelijkbare maar kwalitatief mindere productpagina's van concurrenten. Wij willen dat Amazon onze eigen, nauwkeurige productinformatie uit Shopify gebruikt.

Doelstellingen


Per Merk Optimalisatie: Beginnend met het merk **, moeten de vermeldingen op Shopify en Amazon correct worden gesynchroniseerd. Dit omvat automatische prijsaanpassingen, correcte verzendkosten en instellingen.

Uitbreiding naar Andere Markten: Na succesvolle implementatie voor **, willen we andere merken aanpassen en uitbreiden naar Amazon.com, Amazon.be, en Amazon.de. Vertalingen voor de producten zijn beschikbaar.

VereistenUitgebreide ervaring met Shopify en Amazon, inclusief kennis van hun API's en integratietools.

Vermogen om strategieën voor internationale marktplaatsen te implementeren en te beheren.

Sterke communicatieve vaardigheden en aandacht voor detail.Wij BiedenEen fixed pricing deal, te onderhandelen afhankelijk van ervaring en de geschatte tijdsbesteding.We zoeken een proactieve en technisch vaardige freelancer die ons project van A tot Z kan managen. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een voorstel met jouw ervaring en hoe je deze uitdagingen zou aanpakken. Voeg referenties van soortgelijke projecten toe.Graag ontvangen we je reactie zsm, zodat we spoedig van start kunnen gaan met de optimalisatie van onze webshop.

Website bouwers die hebben gereageerd (2)

Onno
Onno
11-05-2024
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Dennis
Dennis
12-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

EA MT5 onwikkelaar

Geplaatst: 21 mei
Op zoek naar een EA MQL 5 ( metatrader 5 ) ontwikkelaar, prijs is nader overeen te komen.

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

MQL5 Metatrader 5 software programmeur

Geplaatst: 17 mei
Beste, Voor mijn handelssysteem zoek ik een software programmeur voor het trading platform Metatrader 5 ( MQL5 ) Het gaat om het programmeren van automatische handel op het bovengenoemde platform. Het ontwikkelen gaat in overleg met mij en het heeft geen haast. Ook de prijs is nog nader overeen te komen. Het werk hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden, het overleg kunnen we online doen via Zoom…

Part-time (front-end) WordPress-developer

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…

Online platform bouwen

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het bouwen van een Online platform. Een plek waar Nederlandse huishoudens een taak, vraag om oppas of bijvoorbeeld schoonmaak klus kunnen plaatsen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht