Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Websites & Applicaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Websites & Applicaties

WordPress Website op Siteground

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 20 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met de start van een WordPress website. Het betreft een website voor wijn en premium hospitality packaging. De website moet uiteindelijk op Siteground (webhosting) geplaatst worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website Functie Prijs Verbergen Inbouwen

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 15 mrt8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die een functie voor ons kan inbouwen op onze B2B website. De bedoeling is dat uiteraard wanneer men ingelogd is de prijzen zichtbaar zijn maar dat er een "knop" komt om de prijzen te verbergen zonder dat men uitlogd als er een klant meekijkt. Wij zien graag een reactie tegemoet.

WooCommerce Aantal Pakbonnen Per Bestelling

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance WooCommerce specialist. Ik heb 2 soorten producten op mijn webwinkel. Afhankelijk van hoeveel er besteld wordt komt de levering op een aantal pallets. Daarnaast heb ik een bijproduct dat zo klein is dat het altijd op de pallet kan worden meegestuurd. Ik wil graag per pallet een pakbon. Ik wil dus graag dat woocommerce zelf uitrekent hoeveel pakbonnen…

Applicatiebouwer voor Rekentool

Budget: € 2000 tot € 5000Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 20 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Als startup zijn wij op zoek naar een applicatiebouwer. De applicatie zet geüploade mutaties uit Exact (xml, CSV of Excel beschikbaar) om in een overzichtelijke kolommen, volgens door ons vooraf geformuleerde zoekwaarden. Zoals in Excel gebeurd met de functie SOMMEN.ALS met twee criteria. Het omzetten en categoriseren is al gerealiseerd in Excel en deze Excel file is beschikbaar.…

Hulp Bij FTP en Website Bouw

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt10 reacties (pauze)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een expert die naar mijn FTP kan kijken en tevens WordPress zou kunnen installeren. Bij het bouwen van mijn tweede site loop ik vast, ik heb per ongeluk de root gewist in mijn FTP-programma en weet niet hoe ik die er weer op krijg. Ik weet wat het probleem is, maar ben geen expert  in de technische kant van een website bouwen en heb mijn tijd hard nodig…

PHP Developer voor WordPress Werk (Doorlopend)

Budget: € 30 tot € 60 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een aankomende opdracht zijn wij op zoek naar een PHP Developer voor Wordpress back-end werkzaamheden. Het gaat om het (door)-ontwikkelen van bestaande functionaliteiten binnen een website. Het betreft werkzaamheden op opdracht basis, dus doorlopend werk is mogelijk. Belangrijk voor ons: Flexibiliteit & snelheid. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Nagellak Website/Shop Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 11 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een website/webwinkel met speciale elementen voor mij kan maken. Ik ga namelijk nagellak verkopen, en dan wil ik als iemand een kleur kiest het in een overzicht zichbaar is voor welke kleur er gekozen is, zodat als ze meerder kleuren kopen dit overzichtelijk is. Vaste prijs is gewenst. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Websitebouwer en Samenwerking

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar websitebouwer met verstand van website optimalisatie. Het gaat om een soort van samenwerkingsverband waarbij je mij zaken kan leren en waarbij je ook opdrachten zelfstandig uitvoert. Ik ben zelf een beginner maar heb al wel opdrachten op gebied van website optimalisatie en leer elke dag meer. Ik zoek iemand die mij daarbij kan helpen, natuurlijk tegen betaling…

WHMCS Inrichten en Hostfact Migreren naar WHMCS

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer om een complete WHMCS systeem in te richten. Ook moet Hostfact gemigreerd worden naar WHMCS. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Custom Functions WP-All-Export

Budget: € 20 tot € 70 p.u.Geplaatst: 8 mrtLaatst gewijzigd: 18 mrt7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een PHP/WordPress specialist die 2 custom functions kan toevoegen aan een wp-all-export file (WP-all-export plugin). We hebben documentatie hoe je dat kan toevoegen. Kunnen alleen zelf niet programmeren. Wie zou hierbij kunnen helpen? (per uur mogelijk, graag een inschatting/ totaalprijs ook een optie) Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.