Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Websites & Applicaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Websites & Applicaties

Conversie Bestanden naar E-Pub Formaat

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 12 novLaatst gewijzigd: 12 novgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die kan werken met Comic Kindle Creator en kan zorgen voor een conversie naar e-pub bestanden. Kan jij hiermee overweg, dan voorzie ik je graag van meer informatie.

Wordpress Installeren op Bestaande HTML Website

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 12 novLaatst gewijzigd: 19 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die Wordpress kan installeren op onze bestaande HTML website. Op dit moment is onze website volledig in HTML opgebouwd. We zijn erg tevreden met de website, maar hij is lastig te onderhouden. Het budget is in overleg. Heb je interesse? Ik zie je reactie graag tegemoet.  

Website voor Organisatie in Secretariele Dienstverlening

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 11 novLaatst gewijzigd: 11 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een bedrijfje in de secretariële dienstverlening waarvoor ik nu een website heb die ooit in Drupal is gemaakt. Dit werkt helaas niet meer en ik krijg alleen maar foutmeldingen. Nu zou ik graag een nieuwe website willen die makkelijk te onderhouden is in Wordpress. Kan iemand me hiermee helpen? Ik zie graag je reactie voorzien van voorbeelden tegemoet.

PHP Upgrade van Website in Amersfoort (SPOED)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 11 novLaatst gewijzigd: 12 nov4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar iemand die de website van mijn bedrijf kan upgraden naar PHP7.2. Het upgraden vindt plaats in Amersfoort. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Python, Node en Go Developer voor SIDN Dropcatcher

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 11 novLaatst gewijzigd: 11 nov2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een Python/Node/Go developer die voor ons een SIDN Dropcatcher (script) kan maken, het is belangrijk dat wij op een makkelijke manier nieuwe domeinnamen kunnen toevoegen om te catchen. Deze domeinnamen moet in een wachtrij komen tot het moment van vrijkomen. Budget is bespreekbaar (maar zien graag een indicatie tegemoet). Kan jij ons helpen? Dan zien wij met belangstelling…

Website Aanpassen voor Consultancy Onderneming

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 11 novLaatst gewijzigd: 19 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een consultancy organisatie die zich bezighoudt met de implementatie van complexe bedrijfsinnovaties in ondermeer de afvalbranche. Hiervoor hebben wij momenteel een website actief, echter deze website willen wij naar de volgende fase ombouwen. We zoeken een freelancer die ons kan helpen met aanpassingen doorvoeren en een extra startpagina in verband met nieuwe werkzaamheden.…

Review Website voor Sportverenigingen Aanpassen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 11 novLaatst gewijzigd: 11 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die, het liefst via WordPress, onze website van de volgende aanpassingen kan voorzien:   Bezoekers moeten reviews kunnen schrijven over een sportvereniging. Hierbij dient men het volgende in te vullen; aantal sterren (4 v/d 5), toelichting review, klantvriendelijkheid, locatie beoordelen dmv sterrennaam en e-mail. Bezoekers moeten zelf sportverenigingen…

Applicatieontwikkelaar voor Platform Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 8 novLaatst gewijzigd: 28 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil een platform laten ontwikkelen waar opdrachtgevers en opdrachtnemers in een specifieke sector elkaar kunnen ontmoeten. Het is de bedoeling dat dit platform zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers zoveel mogelijk ontziet door automatisering. Een voorbeeldsite is beschikbaar. Een functioneel ontwerp kan hier afgeleid van zijn. De applicatie moet op alle besturingssystemen en…

PHP en HTML Programmeur voor aanpassen Emails

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 8 novLaatst gewijzigd: 8 nov7 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor een project van ons in PHP geschreven e-mails kan aanpassen. Er zullen na deze klus meerdere klussen aankomen waar we zeker hulp bij kunnen gebruiken. Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag je reactie tegemoet.

Audio Tour App voor een Android

Budget: > € 2000Geplaatst: 7 novLaatst gewijzigd: 10 nov8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag een app met audio fragmenten. Het is het best vergelijkbaar met een audio tour in een museum. Audio fragmenten staan reeds op de smartphone, het gaat om een Android. In de app wordt een nummer ingetoetst waarna het fragment afgespeeld wordt. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.