Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Almere

Freelance opdrachten:

Twee WordPress Websites Bouwen

Budget: > € 2000
Geplaatst: 27 jan
Reacties: 14
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 16 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze huidige website over wil gaan zetten in een nieuwe template. Dit is al door ons gekozen omdat onze andere websites dit template ook gebruiken. Kwestie van Demo data downloaden en alles netjes overzetten incl. URL's (we werken met WP-engine). Het gaat om Enfold van Krisi. Daarnaast willen we nog een tweede WordPress website laten maken voor…

Website Bouwen voor Stichting

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 21 jan
Reacties: 15
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 7 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zijn een ideële stichting en zouden graag in contact willen komen met iemand die ons wil helpen met een begin te maken van ons nieuw op te zetten website onder WordPress. We houden ons bezig met onderwerpen als filosofie, spiritualiteit, yoga, enz. en de content is er al. We zoeken iemand die de opzet van de website voor ons kan maken volgens een bepaalde indelingsstructuur.…

Custom Design Website Live Zetten

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 jan
Reacties: 5
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 3 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn custom design website “live” kan zetten via mijndomein.nl. De ontwerper van de website is helaas met vaderschapsverlof en heeft op dit moment geen tijd en interesse om er aan te werken. Het gaat om een Laravel framework. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Website Live Zetten en Secties uit Code Halen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 06-12-2022
Reacties: 14
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 24-12-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Ik heb een website die ik live wil zetten vanuit mijn domein en ik wil een aantal secties verwijderen. De website heeft ook meerdere pagina’s die verwijderd mogen worden en een simpele one pager mag overblijven. In de zip file is alles aanwezig om het live te kunnen plaatsen. Ik hoor graag van jullie.

Stukje Script Bouwen voor Api Connectie

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 05-12-2022
Reacties: 1
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 06-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, We hebben een script/programma nodig dat alerts van Tradingview (buy/sell signalen) automatisch kan laten uitvoeren op een crypto platform door middel van hun API. Het script moet dus automatisch op het platform een trade uitvoeren wanneer volgens de strategie van Tradingview een buy of sell order gegeven wordt en ook het sluiten bij een oppositie trade (dat wil zeggen, sell positie…

Bestaande Bedrijfsfilm Plaatsen op Websites en Mobiele Site

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 02-12-2021
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 06-12-2021
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die voor ons een bedrijfsfilmpje van 32 seconden op onze website kan plaatsen. Het gaat in totaal om 4 verschillende Wordpress websites. Het filmpje is al gemaakt en draait zelfs al op de homepagina, echter helaas het filmpje alleen te zien via de desktop en niet via een mobiele telefoon. De bedoeling is dus dat het bedrijfsfilmpje ook te…

React Native Freelancer Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15-06-2021
Reacties: 2
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 15-06-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Gezocht: React Native freelancer Wij zijn een professionele studio voor communicatie, marketing, grafische vormgeving, webdesign, fotografie, video en artist impressions. We zijn op zoek naar een React Native freelancer die een module kan maken die koppelt met Mollie. Ben jij beschikbaar voor deze klus? Dan zien wij graag via Hoofdkraan.nl een reactie tegemoet.

List/Directory Plugin in WordPress Aanpassen (Spoed)

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 12-05-2021
Reacties: 6
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 21-05-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance PHP/MySQL programmeur die op korte termijn een List/Directory plugin in WordPress kan aanpassen. Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Koppelen van Automatisch Incasso via iDEAL

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 01-03-2021
Reacties: 3
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 02-03-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een eigen Wix website en ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het koppelen van een automatische incasso via iDEAL. Het lukt mij alleen met creditcard. Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Tekst op Website Duidelijker Zichtbaar Maken

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15-02-2021
Reacties: 6
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 15-02-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een freelancer nodig voor een korte opdracht. Op mijn website verschijnen in de koptekst rode balken. Het lukt mij zelf niet om die weg te krijgen. Ik zoek een freelancer die de onderliggende tekst zichtbaar krijgt door die rode balken transparant te maken.  Kan jij mij helpen? Stuur direct een reactie!