Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Amsterdam

Freelance opdrachten:

Webbouwer met Ervaring in Teksten Schrijven

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10 nov
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 24 nov
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan maken. Ik heb zelf al een begin gemaakt maar weet niet precies hoe het programma werkt dus ik heb wat hulp nodig. Ik denk dat het ongeveer 5 uur in beslag zal nemen en kan ook wat dingen zelf doen. Foto's, thema en teksten heb ik al. Hij moet alleen wat beter en mooier gemaakt worden. Interesse? Reageer direct!

User Experience Verbeteren van Koeriersbedrijf Website

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 31 okt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Eindelijk is de (WordPress) website voor mijn start-up koeriersbedrijf neergezet. Ik ben super tevreden over de look & feel, welke door m'n grafisch ontwerper mooi is neergezet. Echter de user experience, zoals het aanvraag en aanmeldformulier, verwerking van de pick-up & delivery (als de klant via de website iets wilt laten ophalen en bezorgen) tot aan de betaling is…

(Oudere) Filemaker Bestanden Compileren

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 22 aug
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 23 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen/compileren van verschillende (oudere) Filemaker bestanden (adressen, contactpersonen, projecten, artikelen, offertes en facturen) in één file zodat deze o.a. te gebruiken is met een webapp via Filemaker Server hosting omgeving. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Bootstrap5 Template Aanpassen

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 1 aug
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 22 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken een frontend developer voor het aanpassen van een gekocht template waarbij gebruikt is gemaakt van Bootstrap5. Er moeten een aantal pagina's worden aangepast/toegevoegd. Het liefst zien we dat jQuery eruit wordt gehaald en gebruik wordt gemaakt van alpine.js voor de dynamische elementen. Budget is tussen de € 500,- en € 1.500,- afhankelijk van de werkzaamheden…

Freelancer Gezocht voor een App

Budget: > € 2000
Geplaatst: 8 aug
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 16 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zou graag een app bouwen, soort gelijk aan Class Pass, met een credits systeem, verschillende soorten aanbieders en een abonnementsvorm. Hoor het graag!

Installatie Account Outlook in Amsterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 jul
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 4 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen. Ik heb problemen om mijn outlook te installeren met mijn office 365 account. Als je mij hiermee kan helpen hoor ik graag van je.

Hosting en Onderhoud

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25 jul
Reacties: 15
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 25 jul
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik wil mijn website laten overzetten naar een hostende partij die ook kleine wijzigingen en seo doet. Ik hoor graag van jullie.  

Front-End Joomla Developer - website bouwer / creatie

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 13 jul
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 18 jul
Status: Gesloten
Voor ons bedrijf zoeken we een front-end Joomla developer; met enige back-end kennis/skills. Design en creatie van onze sites is hierin leidend. Voor de ZZP-er die wij nu zoeken, hebben we (bij gebleken geschiktheid) werk voor de bouw van zo'n 10 15 website per jaar. Dit zijn kleine sites (4 onderliggende pagina's), gebouwd op een bestaande templates. Over het algemeen maximaal een dag werk…

Programma om declarabele uren bij te houden

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 20 jun
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 5 jul
Status: Gesloten
Het maken van een eenvoudig en overzichtelijk programma om uren te schrijven ( declarabele uren bij te houden) voor een juridisch advieskantoor van 3 personen. Functionaliteiten: uren/ tijdseenheden invoeren; omschrijving van bestede tijd invoeren, liefst met keuze uit een aantal standaardomschrijvingen; keuze uit een aantal verschillende uurtarieven per medewerker. Dit alles gaat normaal per dossier,…

Python Developer voor Integratie Dashboards

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 jun
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 26 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Python developer voor het integreren van 3 of meer online dashboards tot 1 overzicht. Interesse? Reageer direct!