Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties

Freelance opdrachten:

Aanpassen van Bestaande Code

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 6
Locatie: Blaricum
Laatst gewijzigd: 31 okt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een bestaande code in Flutter. Wij hebben een document opgesteld met een paar punten (spellingfouten,knopjes en interfaces) die anders moeten in de app. Wij verwachten dat dit ongeveer tussen de 10-15 uur zal duren. Interesse? Reageer direct!

Website voor Shiatsu Praktijk

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 15
Locatie: Beverwijk
Laatst gewijzigd: 31 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een eenvoudige website t.b.v. een shiatsu praktijk Interesse? Reageer direct!

Shopify naar WooCommerce

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 4
Locatie: Katwijk
Laatst gewijzigd: 31 okt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek iemand die ervaring heeft met het overzetten van 10 producten + orders + accounts van Shopify naar WooCommerce. Interesse? Reageer direct!

User Experience Verbeteren van Koeriersbedrijf Website

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 31 okt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Eindelijk is de (WordPress) website voor mijn start-up koeriersbedrijf neergezet. Ik ben super tevreden over de look & feel, welke door m'n grafisch ontwerper mooi is neergezet. Echter de user experience, zoals het aanvraag en aanmeldformulier, verwerking van de pick-up & delivery (als de klant via de website iets wilt laten ophalen en bezorgen) tot aan de betaling is…

C++ Microchip Pic18F Applicatie

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 0
Locatie: Tegelen
Laatst gewijzigd: 31 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb software opdrachten voor een ZZP'er of freelancer voor een C++ microchip pic18F applicatie. Gaat om bestaande software uit te breiden en te verbeteren van de zender als ook voor de ontvanger. Wil beginnen met de softwareroutines voor de MCP25625 toe te voegen aan de software voor de ontvanger. Maken van functie die een analoge waarde van een joystick over de Canbus verstuurd.…

Webshop Maken in het Engels en Arabisch

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20 okt
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 28 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een webshop kan bouwen in het Engels, en ook een vertaling kan maken in het Arabisch (Dubai). Wij hebben zelf al onze huisstijl en het gaat om weinig producten. Graag horen we wie dit kan.

Zendesk Klantenservice Inrichten

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 okt
Reacties: 1
Locatie: Purmerend
Laatst gewijzigd: 27 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van onze Zendesk klantenservice omgeving. Instellen van Triggers, Tags etc et cetera. Wie kan ons helpen?

WooCommerce Overzetten naar Shopify

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 18 okt
Reacties: 7
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 25 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, We hebben onze hairextension webshop in WooCommerce staan en willen dit overzetten naar Shopify. Graag zou ik willen weten of dit voor veel problemen gaat zorgen in rankings (seo) en hoe het gaat met variabele producten? Wat zou ongeveer prijs zijn? We hebben 300 producten en 300 pagina's. Ik hoor graag van jullie.

Maatwerk voor Nieuw te Realiseren Website

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 4 okt
Reacties: 11
Locatie: Arnhem
Laatst gewijzigd: 13 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ben jij een freelance developer die onze huidige WordPress website en React App kan vervangen door maatwerk die optimaal in de zoekmachines gaat werken en nog beter als mobiele versie werkt? Wij zijn opzoek naar iemand die zelfstandig een complete frontend kan bouwen, gevoel voor ontwerp en ervaring heeft met aanroepen van externe API’s. Onze API en backend is gemaakt…

UX Ontwerpen en Landingspage Implementeren

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26 aug
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben per direct op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het (UX) ontwerpen + implementeren van een landingspage in webflow/wordpress voor mijn bedrijf. Het is voor mijn sociale kunst+tech-bedrijf waar ik culturele instellingen, creatieven, kunstenaars adviseer over nieuwe recente digitale ontwikkelingen, maar ook nieuwe en bestaande klanten adviseer bij het kopen van traditionele…