Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Websites & Applicaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Audio Tour App voor een Android

Budget: > € 2000Geplaatst: 7 novLaatst gewijzigd: 10 nov8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik wil graag een app met audio fragmenten. Het is het best vergelijkbaar met een audio tour in een museum. Audio fragmenten staan reeds op de smartphone, het gaat om een Android. In de app wordt een nummer ingetoetst waarna het fragment afgespeeld wordt. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Fulltime Python Developer Gezocht (Den Haag)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 4 novLaatst gewijzigd: 10 nov3 reacties (pauze)
Beste Freelancers, Wij zijn een opleidingsorganisatie die vernieuwingen wil doorvoeren in ons planningssysteem en het CRM systeem. De vernieuwingen moeten bij voorkeur in Python uitgevoerd worden. Hiervoor zoeken wij een fulltime developer die zowel bij op ons kantoor in Den Haag als op afstand development opdrachten voor ons kunnen uitvoeren. Heb je de nodige ervaring en ben je geïnteresseerd?…

Learndash Applicatie verder Uitbouwen

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 27 augLaatst gewijzigd: 27 aug3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een academy die is gebouwd in Learndash met Memberuim. Mijn bedoeling is om hierin meedere online-training te bouwen. Helaas is mijn kennis onvoldoende om dit zelfstandig uit te voeren. Ik zoek iemand die me hiermee kan helpen en die ervaring heeft met Learndash. Kan jij me helpen? dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Hulp bij Memberium Plugin (Online Membership)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 26 augLaatst gewijzigd: 3 sep7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag hulp bij het neerzetten van een online training in mijn online academy. Deze is neergezet met de WordPress Plugin Membrium. Er staat al een cursus in het werkt maar moet een nieuwe cursus? Verder hoe en wat bespreek ik graag. Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.

Ontwikkeling van Homebridge Plugin (Node.js)

Budget: € 50 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 julLaatst gewijzigd: 30 jul1 reactie (gesloten)
Ontwikkeling Homebridge plugin (Node.js) voor de aansturing van Infrarood panelen. Voor de aansturing van een groep infrarood panelen wordt nu gebruik gemaakt van een centrale regel unit die aan te roepen is via Android app en webinterface. Hieraan zou ik graag een Homebridge plugin willen toevoegen. Graag een reactie bij interesse.

Affiliate Website voor Woonbranche

Budget: € 200 tot € 1500Geplaatst: 17 julLaatst gewijzigd: 24 jul7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag website die geschikt is voor affiliate in de woonbranche. Ik heb al wat ideeën voor de website, de website van Ikea is een goed voorbeeld. Ik wil daarbij ook de mogelijkheid om extra functies te kunnen verwerken zoals registreren/inloggen/eigen account en het maken van een moodboard wat opgeslagen kan worden onder eigen account van de bezoeker. Ik zoek…

Redesign van Website (WordPress)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 junLaatst gewijzigd: 11 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn huidige website kan verbeteren. Het betreft een redesign uitgaande van de bestaande formaat en stijl van de site. Ik zoek iemand die het een frisse en moderne look geeft en de design implementeert (WordPress). Mijn budget is ca. €1000. Op aanvraag kan ik de link naar de site sturen. Graag zie ik jullie reacties tegemoet.   

Website Bouwen voor Recruitment Bedrijf (Spoed)

Budget: € 20 tot € 400Geplaatst: 3 junLaatst gewijzigd: 26 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een website developer voor het bouwen/ontwerpen van een website voor recruitment bedrijf in de zorg. Wel enige haast bij dus zoek iemand die direct beschikbaar is en aan de slag kan gaan. Het moet een visueel aantrekkelijke website zijn maar ook een zakelijke en professionele uitstraling hebben. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Omzetten Website naar Andere Url

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 22 meiLaatst gewijzigd: 31 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het overzetten van de website naar een nieuwe domeinnaam. (Oude alleen voor korte tijd laten omleiden en nieuwe website in benoemen) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Huisstijl Design en Informatieve Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 meiLaatst gewijzigd: 22 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een flexibele en ervaren website bouwer die ook kan helpen met mijn huisstijl. Voor mijn nieuwe bedrijf wil ik graag een nette informatieve website laten maken. De teksten, afbeeldingen en look & feel wordt door ons zelf bepaald. We zijn daardoor ook op zoek naar een freelancer die flexibel met ons meedenkt. Doelstelling is om geen uitgebreide website te…