Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Websites & Applicaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Websites & Applicaties

Axure RP Kenner Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 aprLaatst gewijzigd: 28 apr3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze startup in de automotive branche willen wij een (complexe) webapplicatie bouwen en zijn op zoek naar een freelancer die voor ons het design wil professionaliseren.. Hiervoor zijn wij op zoek naar investeerders. Om de potentiële investeerders een idee te geven wat onze visie is, en een idee te geven hoe de toekomstige webapplicatie werkt, hebben wij een preview/presentatie…

Websites Bouwen voor Makelaars

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 1 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek per direct een web bouwer (HTML / CSS / JavaScript) voor een tijdelijke periode van waarschijnlijk 1 tot 3 maanden. Je gaat websites voor makelaars maken op basis van door onszelf ontwikkelde templates. Bij voorkeur 5 dagen in de week. Op locatie in Arnhem. Je bent een harde werker en hebt oog voor detail. Vergoeding in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Homepagina Ontwerpen (Mijnwebwinkel)

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 26 apr9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor aanpassingen in het design van Mijnwebwinkel website Voor een reeds bestaande Mijnwebwinkel zoek ik dus iemand die een mooie strakke professionele homepage design kan ontwerpen tegen een schappelijke prijs. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk en er is een budget van maximaal 250 euro. Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.

Website voor Subsidie en Fiscale Vraagstukken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 24 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een website kan ontwikkelen (subsidie en Fiscale vraagstukken). Mijn wens is een website waarbij de interactie groot is, geen advertentie website. Ik zoek iemand die procesmatig kan denken en die ruime kennis/ervaring heeft met Magento en API. Deadline: Dit jaar afronden. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Fashion Website Onderhouden en Beheren

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 1 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn WordPress website/webshop met fashion Musthaves regelmatig kan beheren en onderhouden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Programmeur voor Schrijven/Corrigeren Scripts

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 1 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben huisarts met interesse in webdesign. Ik maak zelf websites met html/css, javascript en gebruik ook WordPress (website links kan ik je toesturen) en ben op zoek naar een programmeur. Ik wil nu een stap verder om voor het medisch centrum waar ik werkzaam ben een ehealth systeem te ontwikkelen. Dit moet een online platform worden waar patienten veilig kunnen inloggen. Via het…

Mindfulness App Maken

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 24 apr9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor  mij een mindfulness app zou kunnen maken. Deze app dient soortgelijke mogelijkheden te hebben als de app " Meditation Moments van Michael Pilaryzcek ". Het beste is om deze app even te downloaden om te kijken wat ik wil qua mogelijkheden van de app. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Webdesigner met PHP, Laravel en JQuiry kennis

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 25 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een webdesigner betreft voor onze blockchain website (meerdere opdrachten mogelijk). Het is de bedoeling dat de website op onze back office word geplaatst. Je dient affiniteit met PHP, LARAVEL of JQUIRY. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Freelancer voor Eenvoudige Website

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 25 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een websitebouwer. Het gaat om een eenvoudige site. Homepages, met vier andere pagina's, een contactformulier en een eventuele webshop. Deadline: zo snel mogelijk Budget: In overleg Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.

Website voor Mindfulness Coach

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 18 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een website kan bouwen en kan zorgen voor een goede vindbaarheid van de website. In mijn woonplaats en in de omgeving daarvan bied ik mindfulness trainingen aan. Om echt onder de aandacht komen van mijn potentiële klanten heb ik een goede website nodig die goed vindbaar is in de hele regio. Ik laat mij graag adviseren. Het budget…