Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Hulp bij Administratie in Moneybird

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 6 meiLaatst gewijzigd: 10 mei7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor het eerst verwerken van onze administratie in Moneybird ben ik op zoek naar een freelancer die hier ervaring mee heeft. We maken de overstap naar ondersteuning van een traditionele boekhouder naar het (deels) geautomatiseerd verwerken van de administratie in Moneybird. Wij zien graag een reactie tegemoet.  

Boekhouder voor Jaarlijkse Aangifte en Advies

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 3 meiLaatst gewijzigd: 10 mei14 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder. Ik heb een webshop in Rotterdam en ik voer zelf de stukken in en doe zelf de BTW-aangiften. Maar voor de jaarlijkse aangifte heb ik een deskundige nodig. En soms voor advies. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor Aangiften en Jaarrekeningen (Yuki)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 5 mei5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance boekhouder die met Yuki werkt. Het gaat om het doen van de aangiftes en jaarrekeningen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Loonadministrateur voor Loonaangifte (Exact Online)

Budget: € 50 tot € 65 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 5 mei5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een loonadministrateur die de verloning inclusief loonaangifte op kan zetten in Exact Online. Het gaat om 3 BVs; 1+ 3+ 11 medewerkers die verloond moeten worden. De loonaangifte voor maart moet nog gedaan dus we zoeken iemand op korte termijn. Bedrijven zijn gevestigd in Amsterdam, maar opdracht mag ook van een externe locatie uitgevoerd worden. Wij zien graag…

Financieel Plan Doorrekenen en Controleren

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 1 mei7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze startup in de automotive branche willen wij een financieel plan bestemd voor ons bedrijfsplan laten doorrekenen en controleren door een professioneel. Mochten er vragen zijn omtrent de opdracht, stel ze gerust. Wij zien graag een reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Victor

Kwartaal 1 Omzetbelasting Verzorgen

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 28 aprLaatst gewijzigd: 1 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn een startend bedrijf en op zoek naar belastingconsulent of accountant die snel de kwartaal 1 omzetbelasting kan verzorgen. Gedaan voor 30 april. Niet veel. Alleen paar kosten en 1 verkoop. Daarna samenwerken op lange termijn. Ook moet loonheffing ingediend worden. Geen personeel. Aub profesioneel, niet om onze inloggegevens vragen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor Jaarlijkse Belasting Aangifte

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26 aprLaatst gewijzigd: 29 apr9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor het doen van de jaarlijkse aangiftes zoeken wij iemand met ervaring in het doen van aangifte voor een klein bedrijf. Wij doen zelf het invoeren van de stukken en de software maakt de concept jaarrekening. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Fiscaal Medewerker voor Jaarrekeningen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 1 mei9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar fiscaal medewerker die ervaring heeft met het opstellen van jaarrekeningen (Eenmanszaken, VOF’s, BV’s), indienen van bijhorende de IB-, en VPB aangifte's. De werkzaamheden bestaan uit:   Samenstellen/voorbereiden van jaarrekeningen Opstellen/voorbereiden van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting Meedenken met onze klanten en signaleren…

Administratieve Medewerker (Moerdijk)

Budget: € 32 tot € 46 p.u.Geplaatst: 14 aprLaatst gewijzigd: 16 apr2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn voor een project een administratieve medewerker aan het zoeken die ons vooral bij de urenadministratie zou ondersteunen. Het project zou asap starten en gaat tot midden Juni (Dus voor rond 8 weken). De werkzaamheden worden op een project in Moerdijk uitgevoerd en de geplande werkuren per week zijn rond de 45 uren (5 dagen a 9 uur). We zijn een Duits bedrijf maar spreken…

Notulist met Spoed Gezocht

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 14 aprLaatst gewijzigd: 15 apr1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek met spoed notulist voor 14 april om 16:00 uur. Ik zie graag een reactie tegemoet.