Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Boekhouding Uitvoeren in Exact Globe

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 5 febLaatst gewijzigd: 6 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de boekhouding uit te voeren in Exact Globe. (crediteuren, debiteuren, banken, voorraad en inkoop, betalingen). Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in sensor systemen en secure services. Wij zien graag een reactie tegemoet.

ZZP-er voor de Boekhouding en Administratie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 febLaatst gewijzigd: 5 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een goede en betrouwbare man/vrouw voor de afhandeling van de administratie van ons bedrijf. Omgeving: Amsterdam. Uren: +/- 10 uur in de week. Periode: Voor langere tijd. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Salarisadviseur voor Administratiekantoor

Budget: € 35 tot € 75 p.u.Geplaatst: 31 janLaatst gewijzigd: 4 feb5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn momenteel op zoek naar een interim salarisadviseur wie kan adviseert ons op het gebied van wet- en regelgeving. Wij zijn een kleine administratiekantoor en heb loonadministratie in onze eigen beheer. Ik zie graag een reactie tegemoet.

BTW Aangifte voor Uitzendbureau (BV)

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 30 janLaatst gewijzigd: 31 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, In November wij zijn een uitzendbureau (BV) in Nederland gestart speciaal voor werknemers uit Bulgarije en Polen. Nu moeten wij aangifte btw voor kwartaal doen voor de Belastingdienst in Nederland. Wij zoeken hier hulp bij. Wie kan ons helpen en voor hoeveel? Engelse taal is beter. Wij hebben nog geen omzet. Alleen investeringen. Bij voorbaat dank.

Opstellen Jaarcijfers voor 2 BV's

Budget: € 100 tot € 750Geplaatst: 30 janLaatst gewijzigd: 13 feb6 reacties (match!)
Beste freelancers, Graag een prijsopgave voor opstellen en publiceren jaarcijfers en controle VPB voor 2 kleine BV’s. Wij leveren alles compleet aan. We zien graag een offerte tegemoet.

Excel Expert voor het Koppelen van Uren aan Werkbriefjes

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 29 janLaatst gewijzigd: 7 feb7 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Excel expert voor het koppelen van uren aan werkbriefjes. Wij hebben een klant in de uitzendbranche die de uren van zijn werknemer in Excel bijhoud. Wij krijgen maandelijks de uren door van klant om de salarissen te doen. Graag wil ik van u vernemen of het mogelijk is om de uren die de client bijhoudt in Excel te koppelen in de werkbriefjes in Excel? Wij…

Boekhouder voor Startende ZZP-er Administratie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 31 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Boekhouder voor mijn administratie. Ik ben een startende ZZP-er/ondernemer en zou graag advies willen over hoe ik mijn administratie het beste kan indelen en hoe ik optimaal gebruik maak van fiscale voordelen. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Berekenen van Winst (Excel)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 28 jan7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand voor het berekenen van winst in % in excel. Heb een excel bestand met daarin inkoopprijs, verzendkosten en invoerrechten. Wil van elk item weten wat de exacte winstmarge is. Betreft export, dus geen BTW van toepassing. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij Oprichten Stichting (Notaris)

Budget: € 30 tot € 90 p.u.Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 21 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Heb je ervaring met notariële werkzaamheden en het oprichten van een Stichting? Dan kan ik je hulp gebruiken! Ik heb e.a. uitgezocht en schat in dat het gaat om het volgende. Wellicht zie ik iets over het hoofd dus vul gerust aan. - Ik bereid voor: Bestuursleden en Doel(en) van de stichting - Ook heb ik al een passende conceptstatuut klaarstaan. Hulp nodig bij: - Statuten afronden…

Hulp bij Belasting Aangifte Achterstand

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 17 janLaatst gewijzigd: 23 jan9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen met de belasting aangifte vanaf 2013 tot 2018. Ik zie graag een reactie tegemoet.