Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Financieel Plan Opstellen (Online Aanbieder)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 4 sepLaatst gewijzigd: 6 sep4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een financieel plan kan samenstellen voor een online aanbieder. Dit plan is nodig om een lening te verkrijgen bij een financiële instelling (bank o.i.d.) t.w.v. 25.000 euro.

Inrichting HR-Workflow van Softwarepakket Nmbrs

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 30 augLaatst gewijzigd: 30 auggeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een zzp'er die mij kan helpen met de inrichting van de HR Workflow in HR- & Salarissoftwarepakket Nmbrs. Het is de bedoeling dat je ons helpt met: HR-case aanmaken, HR-taken, inrichten sjablonen, stellen digitale ondertekening Naar verwachting neemt dit maximaal 4-5 uur in beslag, we hebben iemand nodig die ons op korte termijn kan helpen bij ons op locatie (regio…

GL Accountant voor Amerikaanse Retail Bedrijf (Amsterdam)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 28 augLaatst gewijzigd: 28 aug3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn voor een periode van 3 maanden op zoek naar een GL accountant bij ons op kantoor in de regio Amsterdam. Het betreft een Amerikaans bedrijf in de Retail Sector. Deze tijdelijke rol is puur het bewaken van de huidige werkzaamheden en draaiend houden van de rol. De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden: FX and derivatives accounting; GL accounting (VAT,…

Boekhouder voor Jaarcijfers ZZP'er (Spoedopdracht)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 27 augLaatst gewijzigd: 13 sep8 reacties (match!)
Beste freelancers, Wie kan met spoed een jaarrekening opstellen voor een ZZP'er? Het gaat om een balans, winst-en verliesrekening en toelichting. Het is in het kader van BBZ, het hoeft niet heel uitgebreid, maar een beknopte versie van een jaarrekening. Graag spoedig een reactie.

Hulp Gezocht bij Inkomstenbelasting en Jaaropgaaf

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 26 augLaatst gewijzigd: 17 sep10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder voor mijn inkomstenbelasting en jaaropgaaf van 2018. Dit zou plaatsvinden rond februari 2020. Wie kan mij hierbij helpen? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.  

Hulp van Boekhouder Gezocht voor W&V

Budget: € 30 tot € 45 p.u.Geplaatst: 5 augLaatst gewijzigd: 7 aug9 reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Voor de aangifte inkomstenbelastingen heb ik de balans opgemaakt van mijn eenmanszaak, echter loop ik vast bij de rondrekening van het eigen vermogen. Ik ben op zoek naar een boekhouder die bekend is met privé opnames en stortingen en die de aansluiting kan maken met de W&V. De administratie staat overzichtelijk in Excel en is recht toe recht aan, geen activa of LL, 10…

Boekhouder voor Opstellen Jaarcijfers 2018 (Spoed)

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 24 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, In verband met de uitval van de eigen boekhouderzijn wij nu met spoed op zoek naar freelancer voor het opstellen van de jaarscijfers 2018. Omzet rond de 1,2 miljoen. Holding met meerdere bv's.  Jaarcijfers voorgaande jaren uiteraard aanwezig.  Wij zien graag een reactie tegemoet.

Administratief Medewerker voor Benaderen van Kranten

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 10 meiLaatst gewijzigd: 15 mei4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance administratief medewerker voor het benaderen van kranten. Het gaat om het publiceren van een rechtbankverslag in eerste instantie te plaatsen in lokale kranten. (in Amsterdam en later eventueel uitbreiden naar andere regio's) Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Loonadministrateur voor Loonaangifte (Exact Online)

Budget: € 50 tot € 65 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 5 mei5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een loonadministrateur die de verloning inclusief loonaangifte op kan zetten in Exact Online. Het gaat om 3 BVs; 1+ 3+ 11 medewerkers die verloond moeten worden. De loonaangifte voor maart moet nog gedaan dus we zoeken iemand op korte termijn. Bedrijven zijn gevestigd in Amsterdam, maar opdracht mag ook van een externe locatie uitgevoerd worden. Wij zien graag…

Boekhouder voor Jaarlijkse Belasting Aangifte

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26 aprLaatst gewijzigd: 29 apr9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor het doen van de jaarlijkse aangiftes zoeken wij iemand met ervaring in het doen van aangifte voor een klein bedrijf. Wij doen zelf het invoeren van de stukken en de software maakt de concept jaarrekening. Wij zien graag een reactie tegemoet.