Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Boekhouder voor Diverse Werkzaamheden

Budget: € 30 tot € 40 p.u.Geplaatst: 19 oktLaatst gewijzigd: 30 okt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder voor diverse werkzaamheden voor 16 uur per week naar eigen inzicht in te delen. Werkzaamheden:   verwerken bank mutaties inkomende / uitgaande facturen aangifte LB/BTW/ICP maand rapportage afstemmen rc verhoudingen met buitenlandse dochter maatschappijen aanleveren jaarstukken aan accountant Wij zien graag een reactie tegemoet.  

Boekhouder voor Administratie en Aangiften IB

Budget: € 250 tot € 800Geplaatst: 18 oktLaatst gewijzigd: 25 okt9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een achterstallige administratie en aangiften inkomsten belasting. Het betreft:   opvragen van aangifte IB 2013 bij belastingdienst van daaruit zakelijke kosten en inkomsten op juiste posten boeken op basis van bank boekingen en aangiften BTW (weinig tot geen bonnen en inkoopfacturen meer beschikbaar), geen boekhoudprogramma…

Boekhouder voor Belastingaangiftes Oppasservice

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 8 oktLaatst gewijzigd: 9 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Onze Landelijke nanny en oppasservice Madelief zoekt een nieuwe boekhouder. We zijn een oppasservice met een franchise model in 19 steden in Nederland en 5 steden in het buitenland. Kan jij ons helpen met onze boekhouding en belastingaangiftes? Wij zien graag een reactie tegemoet.

Financieel Adviseurs Adviesbox voor Makelaar

Budget: € 500 tot € 2500Geplaatst: 3 oktLaatst gewijzigd: 22 okt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een intensieve samenwerking met zelfstandige Financieel Adviseurs die in het bezit zijn van de relevante WFT-diploma's en (willen gaan) werken met Adviesbox met als werkgebied bij voorkeur Noord-Holland-Noord. Ook startende adviseurs zijn van harte welkom. Wij bieden vakkundige begeleiding, een uitgebreid aanbod banken/verzekeraars en een zeer aantrekkelijk makelaarconcept…

Boekhouder en Accountant voor Bouwbedrijf

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 1 oktLaatst gewijzigd: 29 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken voor een bouwbedrijf een boekhouder die digitaal werkt voor de administratie voor een Holding, B.V. en loonadministratie die daar bij komt kijken. Die jaarcijfers kan opmaken en de bovengenoemde zaken met de belasting kan regelen. Ook willen we de overgang vanuit onze oude boekhouder soepel laten verlopen en er zelf geen omkijken naar hebben. Wij ontvangen graag uw reactie!

Hulp bij Berekenen Beslagvrije Voet

Budget: € 25 tot € 150Geplaatst: 28 sepLaatst gewijzigd: 1 okt2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen bij het berekenen van mijn beslagvrije voet. De originele opdracht omschrijving is in het Engels:  My wage is being seized and they are taking more than 50% of my salary, leaving me with EUR1250 p/m. I need some help to make a calculation and send it to the bailiff because only my rent is EUR1600 so i wouldnt know how…

Boekhouder voor Exact Online Administratie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26 sepLaatst gewijzigd: 27 sep7 reacties (match!)
Beste freelancers, Opdracht: administratie maandelijks online organiseren in Exact Online en geordend houden. Het gaat om maandelijks maximaal 4 uur werk. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Administratief Medewerker met Exact Kennis

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 sepLaatst gewijzigd: 5 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancer, Heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden? Wij zoeken iemand voor ons bedrijf die ons kan ondersteunen voor ongeveer vier uur per week.   Het betreft het opmaken van facturen. Het maken van kosten analyses en het controleren van systemen. Contact met klanten en medewerkers omtrent administratieve zaken. Updates en analyses opmaken. Advies om administratieve processen…

Boekhouder voor Aangiften en Vorderingen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 sepLaatst gewijzigd: 3 okt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die voor ons de belasting op orde kan krijgen het gaat om aangiften en onterechte vorderingen tot 4 jaar terug. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor Jaarrekening Spaar-bv

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 sepLaatst gewijzigd: 2 okt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die voor mijn Spaar-BV een eenvoudige jaarrekening kan opstellen. Gaarne iemand in mijn buurt (Duiven, Gelderland). Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.