Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Finance & Administratie

Freelance opdrachten:

ZZP Inkomensverklaring prognose 2022 + w&v 2021 verklaring

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13 jun
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 14 jun
Status: Gesloten
Ik heb voor een nieuwe huurwoning een inkomensverklaring prognose 2022 nodig. Daarnaast heb ik een winst- & verliesrekening 2021 nodig. Heb al meerdere jaren een Moneybird boekhouding voor mijn zzp onderneming, dus het is vanuit daar op te stellen. Belangrijk is dat het officiële documenten zijn, met stempel en handtekening van de boekhouder/accountant.

Boekhouder ExactOnline

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14 jun
Reacties: 1
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 14 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor de korte termijn zoeken wij versterking voor het inboeken van administraties in Exact Online. Het betreft mede administraties van e-commerce bedrijven, dus kennis van koppelingen met Paypal/Stripe/Shopify is een pré. Het werk kan online gedaan worden maar mag ook bij ons op kantoor in Rotterdam. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet. Roel  

Freelancer voor Opstellen Inkomensverklaring

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 3 jun
Reacties: 4
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 13 jun
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder (of accountant dan wel administratiekantoor). Mijn boekhouding doe ik al jaren met veel zorg zelf. Momenteel ben ik bezig met het zoeken naar een nieuwe huurwoning, en ik heb daar veelal een inkomensverklaring voor nodig, opgesteld door een externe boekhouder. Het zou dan een verklaring moeten worden van mijn bruto omzet over 2021, en een prognose…

Freelance Fiscaal Adviseur Gezocht

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 7 jun
Reacties: 3
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 9 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, In verband met een mogelijke overdracht of voortzetting van onderneming ben ik op zoek naar een fiscaal adviseur om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over een aantal fiscale mogelijkheden. Geen grote vraagstukken, maar meer op zoek naar een ondernemende adviseur die kritisch mee denkt en adviseert. Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Accountant voor Jaarrekening Zorgmedewerker

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30 mei
Reacties: 6
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 3 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder/accountant die een jaarrekening kan opstellen. Als het van beide kanten goed bevalt dan is het een vaste opdracht, ook voor de administratie en belastingaangiften voor de toekomst. Ik werk al jaren als ZZP'er in de zorg, dus ervaring met een ZZP'er in de zorg zou wel fijn zijn. Ik hoor graag van jullie.

Boekhouder Gezocht voor Controle Boekjaar

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30 mei
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 3 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder die aan het eind van een boekjaar een controle uitvoert en aangifte IB en de nodige suppletie omzetbelasting regelt. Wij werken met boekhoudprogramma digibtw. Interesse? Reageer direct!

Jaarprognose voor ZZPer (Spoed)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31 mei
Reacties: 4
Locatie: Valkenswaard
Laatst gewijzigd: 1 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Om in aanmerking te komen voor een huurwoning moet ik, omdat ik deels ZZP'er ben, een jaarprognose aanleveren voor mijn verwachte inkomsten over 2022. Ik doe mijn boekhouding via een online programma, maar ze willen dat de prognose door een professionele accountant/boekhouder is opgesteld. Wie zou mij hier zo spoedig mogelijk mee kunnen helpen? En wat zijn de kosten hiervan?…

Prognose Eenmanszaak 2022

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 4 mei
Reacties: 4
Locatie: Enschede
Laatst gewijzigd: 27 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Prognose lopend boekjaar 2022 tbv hypotheek verstrekking. Startende ondernemer sinds september 2022. De administratie is keurig en volledig bijgehouden in boekhoudprogramma Jortt door mijzelf maar een officiële prognose van boekhouder/accountant is nodig. Er is enige haast bij. Dezelfde week de prognose aan kunnen leveren heeft de voorkeur. Graag bij reactie ook het tarief…

Belastingaangifte voor het Jaar 2021

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 mei
Reacties: 3
Locatie: Hillegom
Laatst gewijzigd: 24 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mijn aangifte voor de belasting kan doen voor het jaar 2021. Tevens ben ik opzoek naar iemand die mijn administratie kan nakijken. Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Hulp met Aangifte Inkomstenbelasting

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 23 mei
Reacties: 3
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 23 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een correctie ontvangen van de belastingdienst omdat de aangifte niet helemaal in orde is. Ik ben op zoek naar iemand die mij daarbij kan helpen. Bedrag graag in overleg. Interesse? Dan hoor ik graag van je.