Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Salarisadviseur voor Administratiekantoor

Budget: € 35 tot € 75 p.u.Geplaatst: 31 janLaatst gewijzigd: 4 feb5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn momenteel op zoek naar een interim salarisadviseur wie kan adviseert ons op het gebied van wet- en regelgeving. Wij zijn een kleine administratiekantoor en heb loonadministratie in onze eigen beheer. Ik zie graag een reactie tegemoet.

BTW Aangifte voor Uitzendbureau (BV)

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 30 janLaatst gewijzigd: 31 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, In November wij zijn een uitzendbureau (BV) in Nederland gestart speciaal voor werknemers uit Bulgarije en Polen. Nu moeten wij aangifte btw voor kwartaal doen voor de Belastingdienst in Nederland. Wij zoeken hier hulp bij. Wie kan ons helpen en voor hoeveel? Engelse taal is beter. Wij hebben nog geen omzet. Alleen investeringen. Bij voorbaat dank.

Opstellen Jaarcijfers voor 2 BV's

Budget: € 100 tot € 750Geplaatst: 30 janLaatst gewijzigd: 13 feb6 reacties (match!)
Beste freelancers, Graag een prijsopgave voor opstellen en publiceren jaarcijfers en controle VPB voor 2 kleine BV’s. Wij leveren alles compleet aan. We zien graag een offerte tegemoet.

Excel Expert voor het Koppelen van Uren aan Werkbriefjes

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 29 janLaatst gewijzigd: 7 feb7 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Excel expert voor het koppelen van uren aan werkbriefjes. Wij hebben een klant in de uitzendbranche die de uren van zijn werknemer in Excel bijhoud. Wij krijgen maandelijks de uren door van klant om de salarissen te doen. Graag wil ik van u vernemen of het mogelijk is om de uren die de client bijhoudt in Excel te koppelen in de werkbriefjes in Excel? Wij…

Boekhouder voor Startende ZZP-er Administratie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 31 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Boekhouder voor mijn administratie. Ik ben een startende ZZP-er/ondernemer en zou graag advies willen over hoe ik mijn administratie het beste kan indelen en hoe ik optimaal gebruik maak van fiscale voordelen. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Berekenen van Winst (Excel)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 28 jan7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand voor het berekenen van winst in % in excel. Heb een excel bestand met daarin inkoopprijs, verzendkosten en invoerrechten. Wil van elk item weten wat de exacte winstmarge is. Betreft export, dus geen BTW van toepassing. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij Oprichten Stichting (Notaris)

Budget: € 30 tot € 90 p.u.Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 21 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Heb je ervaring met notariële werkzaamheden en het oprichten van een Stichting? Dan kan ik je hulp gebruiken! Ik heb e.a. uitgezocht en schat in dat het gaat om het volgende. Wellicht zie ik iets over het hoofd dus vul gerust aan. - Ik bereid voor: Bestuursleden en Doel(en) van de stichting - Ook heb ik al een passende conceptstatuut klaarstaan. Hulp nodig bij: - Statuten afronden…

Hulp bij Belasting Aangifte Achterstand

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 17 janLaatst gewijzigd: 23 jan9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen met de belasting aangifte vanaf 2013 tot 2018. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Tijdelijke Salaris administrateur met BCS Kennis

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 8 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tijdelijke salaris administrateur/medewerker met ervaring in BCS online salarisadministratie pakket. Door langdurige ziekte zijn wij op zoek naar Salarisadministrateur met ruime ervaring in BCS online. Werkzaamheden zullen bestaan uit van afsluiten 2018 en invoeren/instellen van 2019. Thuiswerken is mogelijk, maar liefst wel 1 dag op kantoor. Uurtarief:…

Inkomstenbelasting op Orde Maken (Rotterdam)

Budget: € 100 tot € 225 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 11 jan4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag iemand die voor mij de belasting op orde kan maken, voornamelijk het invullen van inkomsten belasting. In totaal gaat het om 5 aangiftes. Door omstandigheden staan die nog open. Graag iemand die aan huis kan komen en met verstand van zaken, en iemand die zo snel mogelijk kan.