Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Macro in Excel Document Aanpassen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 11 novLaatst gewijzigd: 15 nov8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een macro in een relatief eenvoudige excel kan aanpassen. Het gaat om een belasting berekening waarbij enkele zaken moeten gewijzigd worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor Aangifte Omzetbelasting

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 novLaatst gewijzigd: 9 nov11 reacties (gesloten)
Beste freelancers, De boekhouder die mijn omzet belasting en aangifte verzorgd gaat stoppen, ik lever altijd digitaal aan omdat ik vaak in het buitenland verblijf. Voor de omzetbelasting aangifte werkzaamheden kunt u rekenen op ongeveer 2 uur werk. (het gaat om verhuur van een perceel en soms wat dergelijke facturen) Graag wil een ik een vaste prijsafspraak per maand maken. Heb je interesse dan zie…

Boekhouding Stichting Jaarrekening en VOF

Budget: € 150 tot € 500Geplaatst: 1 novLaatst gewijzigd: 13 nov6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die mij meer uitleg kan geven over het boekhouden en jaarrekening van een stichting en een combinatie mogelijkheid met stichting en bedrijf. Ik zou daar graag wat meer informatie over willen hebben. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij het Opmaken van de Jaarrekening

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 novLaatst gewijzigd: 9 nov9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een eenmanszaak en en deze klein, hiervoor ben ik op zoek naar iemand die voor mij de jaarrekening over het afgelopen jaar kan opmaken. Ik werk vanuit de omgeving Rotterdam en zoek iemand met wie ik op locatie kan afspreken. Kan jij me daarbij helpen dan hoor ik graag wat de mogelijkheden zijn.

Opstellen Jaarrekeningen Eenmanszaak en V.o.f.

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 29 oktLaatst gewijzigd: 29 okt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn eenmanszaak (online marketing bureau) en voor een v.o.f. (online marketing) waar ik mede-eigenaar van ben zoek ik iemand die binnen één week van 3 jaren de jaarrekeningen kan opstellen op basis van mijn IB-opgaven. Deadline: Op korte termijn. Graag verneem ik van jullie reactie of dit mogelijk is en voor welk bedrag.

Boekhouder Inkomsten Aangifte

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 26 oktLaatst gewijzigd: 26 okt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor het doen van mijn inkomsten aangifte 2018, zoek ik een boekhouder die mij kan helpen gebruik te maken van de juiste voordelen. Ik ben sinds 3 jaar zzp'er in het grafische vak. Ik heb mijn administratie goed op orde en doe de btw aangifte ieder kwartaal zelf. Ik hoor graag of je me kunt helpen! Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor Planten en Tuinbenodigdheden

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 25 oktLaatst gewijzigd: 8 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor ons de boekhouding voor onze winkel in planten en tuinbenodigdheden zou kunnen doen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Financieel Administratief Medewerker (Spoed)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 25 oktLaatst gewijzigd: 29 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een  (tijdelijke) collega om te assisteren op de financiële administratie. Wij zijn een online marketing organisatie en werken vanuit de omgeving Almere. Heb jij kennis van boekhouden, werk jij zéér nauwkeurig en ben jij per direct beschikbaar? Neem dan contact met mij op. Het aantal uren is in overleg.

Boekhouder voor Overzicht Jaarcijfers (Spoed)

Budget: € 80 tot € 200Geplaatst: 22 oktLaatst gewijzigd: 22 okt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Om een lang verhaal kort te maken.. Om akkoord te krijgen voor mijn hypotheek heb ik met spoed een kort overzicht nodig van mijn voorlopige jaarcijfers t/m september 2018. Jaarcijfers 2016/2017 zijn al volledige aangeleverd. De akte passering is al 27 okt! Mijn huidige boekhouder kan dit niet op korte termijn doen. Helaas kreeg ik dit ook pas gisteren te horen. Wie kan mij helpen?…

Boekhouder voor Diverse Werkzaamheden

Budget: € 30 tot € 40 p.u.Geplaatst: 19 oktLaatst gewijzigd: 30 okt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder voor diverse werkzaamheden voor 16 uur per week naar eigen inzicht in te delen. Werkzaamheden:   verwerken bank mutaties inkomende / uitgaande facturen aangifte LB/BTW/ICP maand rapportage afstemmen rc verhoudingen met buitenlandse dochter maatschappijen aanleveren jaarstukken aan accountant Wij zien graag een reactie tegemoet.