Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Boekhouder voor Technisch Bedrijf in Nijmegen (Lange Termijn)

Budget: € 40 tot € 50 p.u.Geplaatst: 16 julLaatst gewijzigd: 25 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder voor een technisch bedrijf bestaande uit 2 BV's (holding en werkmij) in de regio Nijmegen. Wie we zoeken 7+ jaar ervaring als boekhouder, tenminste 5 daarvan in een technisch/productie bedrijf Ervaring met het opzetten van en werken met Exact Software Ervaring met internationale structuren - zuster bedrijven in Duitsland en Italië, moederbedrijf…

Jaar Prognose Opmaken van Nieuw Bedrijf

Budget: € 30 tot € 200Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 10 aug3 reacties (match!)
Beste freelancers, Sinds maart 2019 heb ik een eigen bedrijfje waar ik tot op heden voor twee bedrijven videoproducties heb gemaakt. Omdat ik een nieuwe huurwoning zoek moet ik een recente inkomensverklaring van de accountant aanleveren met daarop de prognose van het huidige jaar of een jaarrekening van vorig jaar. Dit mag eventueel ook een aangifte of fiscaal rapport zijn. Ik ben daarom op zoek naar…

Administratie op Orde Brengen (Spoed)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 5 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek met spoed een freelancer die in samenwerking met mijn boekhouder mijn administratie op orde kan brengen voor 2018 en eerste helft 2019. Dit betekent: facturen maken, inboeken etc. Ongeveer 4-5 dagen werk in totaal, zo'n 40 uur. Budget is in overleg en een vaste prijs is gewenst. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij Financieel Plan Sportschool

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 8 jul6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ervaringen heeft met het opzetten van een sportschool en het schrijven van een financieel plan hiervoor, zodat we een helder inzicht krijgen in wat ons staat te wachten. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Accountant voor Jaarrekeningen

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 11 jul4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een accountant die voor 1 september onze jaarrekeningen wil maken. Het betreft 2 holdings zonder activiteiten en 2 BV's ( 1 klein en 1 groot). De administratie is uitbesteed en de boekingen zijn op orde. Ik zie graag een reactie en prijsindicatie tegemoet

Boekhouder voor Inkomstenaangifte 2017 - 2018

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 25 junLaatst gewijzigd: 26 jun1 reactie (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder (starter) die vóór het einde van de week (uiterlijk vrijdag) mijn inkomstenaangifte van 2017 en 2018 opnieuw kan opstellen voor een leuk prijsje. De door mijn ingevulde gegevens lijken niet te kloppen, mijn talenten liggen ergens anders ;) Alle gegevens van 2017 en 2018 zijn beschikbaar. Daarbij werk ik met het administratieprogramma:…

Exact Online Specialist/Consultant

Budget: € 35 tot € 45 p.u.Geplaatst: 25 junLaatst gewijzigd: 26 jun3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met opzetten van Uren en Facturen in Exact, Inrichten van projectadministratie, bouwen van diverse management rapportages en het adviseren over inrichten van autorisaties en workflow voor:   uren inkoop en verkoop facturen betalingen Wij zien graag een reactie tegemoet.

Administratieve ZZP'er voor Boekhoudtaken

Budget: € 30 tot € 45 p.u.Geplaatst: 20 junLaatst gewijzigd: 4 jul9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een flexibele,administratieve ZZP' (st)er voor eenvoudige uit te voeren boekhoudtaken voor onze klanten. Omgeving Den Bosch. U zal gebruik maken van onze systemen, dit met name omdat wij al erg ver zijn in de digitaliseringsprocessen, met het oog op de toekomst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Boekhouder/Fiscalist voor Aangifte en Startersregelingen

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 20 junLaatst gewijzigd: 21 jun6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben een starter en op zoek naar een goede boekhouder / belastingadviseur die alles van startersregelingen weet voor ZZPer's en aangifte kan doen. Graag iemand die een schappelijk bedrag rekent. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Opzetten Offerte Omgeving in Exact Online

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 17 junLaatst gewijzigd: 17 jun1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opzetten offerte module /omgeving in exact online. Graag iemand met veel ervaring die op een efficiente manier mijn offerte omgeving kan optimaliseren.  Ik zie graag een reactie tegemoet.