Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Prognose voor Huurwoning (SPOED)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 8 junLaatst gewijzigd: 1 jul5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een geprognosticeerde resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning. Ik heb een pas startende eenmanszaak en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten, weinig kosten en geen inventaris en voorraden e.d.). Het gaat…

Controleren van een Consolidatie Balans

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 4 junLaatst gewijzigd: 9 jun5 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die zo snel mogelijk naar een balans, consolidatie balans en jaarrekening kan kijken. Het gaat om een project in Afrika. Alles is inmiddels afgerond en verwerkt, het gaat dus hoofdzakelijk om de controle van de gegevens. Ben jij per direct beschikbaar en kan jij ons helpen dan hoor ik graag van je.

Controle Deponering Jaarrekening BV (Spoed)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 2 junLaatst gewijzigd: 2 jun4 reacties (match!)
Beste freelancers, Het is de eerste keer dat ik de jaarrekening deponeer bij de KvK. De BV valt in de categorie micro en is te omschrijven als een lege BV. Ik heb alles ingevuld, maar wil graag even een check van een specialist die hier naar kan kijken vanuit zijn/haar expertise. Het zal maximaal 1,5 uur van je tijd in beslag nemen. Het betreft wel een spoedklus die bij voorkeur vandaag (2 juni) of…

Salarisadministratie met Exact Online

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 28 meiLaatst gewijzigd: 30 jun5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die in Exact Online onze salarisadministratie kan inrichten voor 3 werknemers. Dit zou voor het einde van de maand moeten gebeuren. Kan je mij helpen? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Voorbereiden Jaarrekening (Spoed)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 19 meiLaatst gewijzigd: 20 mei6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben met grote spoed op zoek naar een freelancer die de jaarrekeningen van 2019 kan voorbereiden voordat het naar de RA gaat. Het is inclusief consolidatie balans en winst-en verliesrekening. Onze deadline is om dit voor eind mei 2020 bij de bank in te dienen.   Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je bericht graag tegemoet.

Samenstellingsverklaring en Aangifte Venootschapsbelasting

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 19 meiLaatst gewijzigd: 19 mei4 reacties (match!)
Beste freelancers, Verzoek voor het opmaken van een samenstellingsverklaring 2019. Graag zien we de jaarrekening ook gedeponeerd worden bij de KVK. Er dient voor 2019 ook aangifte dividend te worden gedaan, op basis van de jaarrekening. Het gaat om een kleine omzet, bijgehouden in EXACT. Ik zie je reactie graag tegemoet.

Inkomensverklaring ZZP (Partner Visum)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 18 meiLaatst gewijzigd: 19 mei1 reactie (match!)
Beste freelancers, Voor het aanvragen van een partner visum ben ik op zoek naar een gecertificeerde accountant die een inkomensverklaring voor ZZP kan invullen en ondertekenen. Het betreft een eenvoudige recht toe recht aan opdracht die m.i. hooguit een uur zou moeten kosten. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder Gezocht (Ecommerce)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 16 mei5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een internationale online shop voor streetwear. Wij zijn op zoek naar een boekhouder die gespecialiseerd is in e-commerce! Heb jij interesse in deze opdracht? Dan zien wij graag een reactie tegemoet.

Jaarrekening en Accountantsverklaring Opmaken

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 18 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Verzoek voor het opmaken van jaarrekening 2019 inclusief accountantsverklaring. Graag zien we de jaarrekening ook gedeponeerd worden bij de KVK. Er dient voor 2019 ook aangifte dividend te worden gedaan, op basis van de jaarrekening. Het gaat om een kleine omzet, bijgehouden in EXACT. Ik zie je reactie graag tegemoet.

Data Entry van PDF naar Excel (Spoed)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 13 meiLaatst gewijzigd: 13 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die voor mij gegevens vanuit een PDF documenten handmatig kan overzetten in een Excel bestand. De data wil ik gaan gebruiken voor een mailing, het gaat dan ook om de velden: Emailadres, Voornaam, Achternaam, Bedrijfsnaam. In totaal betreft het bijna 800 contactgegevens, die ik met spoed nodig heb. Kan jij mij helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.