Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Finance & Administratie
  3. > Den Haag

Freelance opdrachten:

Freelance Fiscaal Adviseur Gezocht

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 7 jun
Reacties: 3
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 9 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, In verband met een mogelijke overdracht of voortzetting van onderneming ben ik op zoek naar een fiscaal adviseur om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over een aantal fiscale mogelijkheden. Geen grote vraagstukken, maar meer op zoek naar een ondernemende adviseur die kritisch mee denkt en adviseert. Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Hulp met Aangifte Inkomstenbelasting

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 23 mei
Reacties: 3
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 23 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een correctie ontvangen van de belastingdienst omdat de aangifte niet helemaal in orde is. Ik ben op zoek naar iemand die mij daarbij kan helpen. Bedrag graag in overleg. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Jaarrekeningen met Spoed Nodig

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 3 feb
Reacties: 6
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 3 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een erkend accountant die voor mij mijn jaarrekeningen van 2019, 2020 en 2021 kan opstellen in een gewaarmerkt accountantsrapport. Ik heb dit nodig om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Ik ben werkzaam als zzp'er in de zorg .Er zit wel enig spoed bij dus zo snel als mogelijk. Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Jaarrekeningen Opstellen in Gewaarmerkt Accountantsrapport

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 28 jan
Reacties: 2
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 28 jan
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een erkend accountant die voor mij mijn jaarrekeningen van 2020 en 2021 kan opstellen in een gewaarmerkt accountantsrapport. Ik heb dit nodig om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Ik ben werkzaam als zzp'er/freelance redacteur en houd mijn administratie netjes bij. Bij voorkeur ontvang ik beide jaarrekeningen binnen twee weken. Wie kan mij hiermee helpen? Ik…

Boekhouder voor Aangifte Wereldinkomen (Den Haag)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 05-07-2021
Reacties: 0
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 05-07-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer (een boekhouder) in regio Den Haag die mij kan helpen voor eind juli met het invullen van een wereldinkomen aangifte. Heb je interesse? Reageer direct!

Freelance Boekhouder Gezocht voor Start-Up

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27-06-2021
Reacties: 4
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 01-07-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken een boekhouder voor het doen van belastingaangifte. Onze start-up doet nog geen omzet maar uiteraard wel kosten en we zoeken iemand die ons alvast kan helpen om de aangiftes te doen en boekhouding in te regelen. Interesse in deze klus? Dan zien wij graag een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelancer voor Bewijs van Inkomen inzake Huurvergunning

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29-06-2021
Reacties: 1
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 29-06-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor het huren van een huis heb ik onverwachts een inkomensverklaring nodig en ik ben op zoek naar een freelancer om deze voor mij op te stellen. Ik ben sinds 1 maart zelfstandig ondernemer en doe alle administratie zelf en heb dit goed op orde. Dit is nog eenvoudig omdat ik zzp-er zonder personeel en zonder inkoop van materialen ben. Tot 1 maart was ik loondienst. Ik kan wel een…

ZZP-er zoekt Financieel Administrateur voor Balans 2020

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25-02-2021
Reacties: 4
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 05-03-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik werk als ZZP-er en ben op zoek naar een freelancer die voor mij een balans kan opmaken voor boekjaar 2020. Het betreft een kleine administratie zonder specifieke extra financiële administratie. Kan jij mij hiermee helpen? Dan kom ik graag met je in contact en kan ik je voorzien van extra informatie.

Opzetten Boekhouding voor Stichting (Den Haag)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 18-11-2020
Reacties: 4
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 18-11-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Als sociaal maatschappelijke stichting van christelijk signatuur gaan we in 2021 behoorlijk professionaliseren. Dit betekent dat we onze boekhouding willen gaan opzetten in E-boekhouden of een ander makkelijk en betaalbaar systeem.  Wij zoeken een boekhouder die voor ons de beginboekhouding wil aanmaken en inrichten. De juiste freelancer kan ons vervolgens aansturen zodat we…

Financieel Plan Uitwerken voor Start Up

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25-06-2020
Reacties: 2
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 25-06-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij hebben een e-commerceplatform en zijn een start-up gevestigd in Den Haag. Onze missie is om een ??platform te creëren dat kleine bedrijven in Europa en Afrika helpt om toegang te krijgen tot binnenlandse en internationale markten. We willen de nummer één zijn voor producten en diensten gemaakt in Europa en Afrika. Ons doel is om een ??uniek platform op…