Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Nieuw Concept Boekhouder voor KB uit MKB

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 mrtLaatst gewijzigd: 22 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een nieuw concept ontwikkeld, speciaal voor de 700.000 kleine bedrijven, waarbij die bedrijven onder ons toezicht de stukken zelf invoeren. De software verzorgt de afschrijvingen, rekent met de KOR, doet de boekhoudcontrole en maakt de jaarrekening. Voor het fiscale deel wil ik overleggen met specialisten voor het KB uit 'MKB'. In eerste instantie graag telefonisch…

Kleine Bedrijfsadministratie Onderhouden

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 20 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een relatief kleine bedrijfsadministratie kan doen voor mijn bedrijf welke ik naast mijn vaste baan heb. Het gaat om een verhuur bedrijf van een springkussen, deze zal in de zomermaanden een aantal keer per maand verhuurd worden en in de winter maand vrijwel niet. Het gaat om kwartaal en jaar afsluiting. Omdat het een kleine administratie betreft kunnen de bonnen…

Hulp bij Poolse BTW Aangifte (NL-PL)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 6 mrtLaatst gewijzigd: 6 mrtgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Poolse freelancer en die mij kan helpen met het invullen van financiële documenten (Poolse BTW aangifte) en het voeren van eventuele benodigde telefoongesprekken. Deze documenten zijn in het Pools. De opdracht is periodiek. Ik weet alleen niet of ik in Polen maandelijks of jaarlijks of iets er tussenin moet aangeven. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Administratie op Orde Houden (Rotterdam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 5 mrtLaatst gewijzigd: 8 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die één keer per week onze administratie op orde wil houden. Wij zijn een bedrijf dat zowel online als offline verkoopt. Nu het eerste kwartaal alweer bijna is afgelopen, moet je deze na checken zodat wij deze op tijd en goed gesorteerd kunnen doorgeven aan de boekhouder. We gebruiken geen progamma's en werken nog op de ouderwetse manier.…

Inkomstenbelasting Invullen voor Ondernemer

Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 4 mrtLaatst gewijzigd: 11 mrt6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil inkomstenbelasting invullen, stap voor stap door de vragen. Voornamelijk betreft het, het zakelijke gedeelte. Ik ben het hele jaar ondernemer geweest. Alle administratie is in een E-book (Moneymonk) programma aanwezig. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor Diversen Bedrijven

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 3 mrtLaatst gewijzigd: 4 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Op korte termijn ben ik op zoek naar een boekhoudkantoor voor de volgende ondernemingen: 1 Eenmanszaak 2 VOF 3 BV (holding) We doen nu alle werkzaamheden zelf (inboeken, BTW aangifte) Echter zijn we opzoek naar een persoon die voor ons het jaarwerk kan doen ( jaarrekening, Aangifte prive ect) De boekhoud software in bespreekbaar. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor een Recent Gestarte Eenmanszaak

Budget: € 20 tot € 5000Geplaatst: 22 febLaatst gewijzigd: 22 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder voor onze hulpdienst. Ik ben recent een eenmanszaak gestart. Een online en telefonische hulpdienst voor 50 plussers. Op ons ondernemersplatform kunnen organisaties hun producten en diensten, tegen betaling beschikbaar stellen voor de doelgroep. Enerzijds helpen we de doelgroep met allerlei vraagstukken, anderzijds koppelen we de behoefte van de…

Ondernemingsplan Goedkeuren door NOAB Gecertificeerde

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 22 febLaatst gewijzigd: 22 feb1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een boekhouder of accountant die is geregistreerd bij het NOAB en die mijn ondernemingsplan van 15 A4-tjes kan goedkeuren voor een Rekening-Courantkrediet aanvraag bij de ING Bank. Wie kan dit op korte termijn voor mij uitvoeren? Bij een reactie graag de prijs erbij vermelden.

Hulp bij Boeken van Facturen en Dagafschriften (Exact Online)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 febLaatst gewijzigd: 21 feb9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij op weg kan helpen bij het boeken in Exact Online. Het gaat om in- en verkoop facturen en de dagafschriften van de bank. Plaats: Hendrik-Ido-Ambacht. Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Administratie Opzetten in Exact Online

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 21 feb6 reacties (match!)
Beste Freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een freelancer die ons kan ondersteunen bij het opzetten van onze financiële administratie in Exact Online. Hierbij is het van belang dat de oude administratie geïmporteerd wordt vanuit MoneyBird. Wie kan ons hiermee helpen? Wij zien graag een reactie tegemoet.