Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Tijdelijke Salaris administrateur met BCS Kennis

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 8 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tijdelijke salaris administrateur/medewerker met ervaring in BCS online salarisadministratie pakket. Door langdurige ziekte zijn wij op zoek naar Salarisadministrateur met ruime ervaring in BCS online. Werkzaamheden zullen bestaan uit van afsluiten 2018 en invoeren/instellen van 2019. Thuiswerken is mogelijk, maar liefst wel 1 dag op kantoor. Uurtarief:…

Inkomstenbelasting op Orde Maken (Rotterdam)

Budget: € 100 tot € 225 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 11 jan4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag iemand die voor mij de belasting op orde kan maken, voornamelijk het invullen van inkomsten belasting. In totaal gaat het om 5 aangiftes. Door omstandigheden staan die nog open. Graag iemand die aan huis kan komen en met verstand van zaken, en iemand die zo snel mogelijk kan.

Bonnen Uitzoekwerk voor Stichting

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 4 janLaatst gewijzigd: 14 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die heel zorgvuldig alle bonnen van onze Stichting van het afgelopen jaar kan archiveren. Het is dus geen denkwerk maar moet wel heel keurig gebeuren.  Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor Nieuw Paardenbedrijf (Duitsland)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28-12-2018Laatst gewijzigd: 28-12-20183 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die ook in Duitsland een bedrijf kan oprichten. Het gaat dus niet om een ondernemersplan maar om de boekhoudkundige zaken te regelen en die bijvoorbeeld zou kunnen aangeven welke bedrijfsvorm het meest handig is. De adviezen die een boekhouder altijd geeft eigenlijk.   Er is geen deadline. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Accountant voor Diverse Werkzaamheden

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21-12-2018Laatst gewijzigd: 28-12-20187 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance accountant voor:   Jaarrekeningen opstellen Belastingaangifte verzorgen Verloning berekenen Fiscale adviezen geven Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor IB aangifte en Jaarrekening

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 19-12-2018Laatst gewijzigd: 19-12-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn eenmanszaak ben ik op zoek naar een Belastingadviseur die tevens ervaring heeft met B.V.'s en VpB etc. (dit omdat er in de toekomst waarschijnlijk een B.V. structuur opgericht gaat worden) en jaarlijks het volgende zou kunnen doen:   Aangifte IB (voor mij en mijn partner) Jaarrekening (betreft 1 verkoopfactuur per maand en +/- 5 á 8 kostenfacturen per maand)…

Boekhouder voor op Orde Krijgen van Administratie

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 18-12-2018Laatst gewijzigd: 20-12-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die mij kan helpen om orde in mijn administratie te krijgen. Het is een complete chaos! Ik ben een zelfstandige met een startende webshop en doe daarnaast af en toe freelance klusjes. Alles zit in de start fase en de administratie is niet goed bijgehouden. Wie kan mij helpen de administratie op orde te krijgen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Bijhouden Boekhouding (Inboeken in Afas)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17-12-2018Laatst gewijzigd: 19-12-20186 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor ons bureau in Amsterdam ben ik op zoek naar een parttime hulp voor de basis administratie. Het gaat om 1 a 2 dagen per maand voor het bijhouden van de boekhouding. Ervaring met het inboeken in Afas online is een pré. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhoud Expertise t.b.v. Balans Module Functionaliteit

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17-12-2018Laatst gewijzigd: 17-12-20183 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn een platform aan het ontwikkelen rond het zelf-managen van Verenigingen van Eigenaars. Een onderdeel in onze tool is een "balans" module. Deze functionaliteit is in ontwikkeling maar hiervoor ontberen wij zelf de juiste expertise. Wij zijn eigenlijk naar iemand opzoek die kan helpen deze functionaliteit goed (conform accountantsregels) te implementeren en te toetsen…

Boekhouder voor Achterstallige Belastingaangifte (Oost-Nederland)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11-12-2018Laatst gewijzigd: 13-12-20188 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die mijn achterstallige belastingaangifte kan indienen en mij in de toekomst van dienst kan zijn. Ik ben zz-per in de verkoop en heb sinds juli 2016 geen boekhouding meer gedaan. Alles is nu wel bijgewerkt in mijn boekhoud programma en up-to-date. Ik zoek bij voorkeur iemand uit de omgeving oost - Nederland. Ik hoor graag wat er mogelijk…