Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Financieel Plan voor Financieringskrediet Eenmanszaak

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 29 julLaatst gewijzigd: 4 aug9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die met lichte spoed voor mij een financieel plan kan opstellen voor een financieringskrediet van 11.000, heb al een principieel akkoord ontvangen van de bank. Ze vereisen alleen nog het financieel plan. Het is voor een eenmanszaak, kan iemand hierbij helpen?

Boekhouder Gezocht voor Meerdere ZZP'ers in Amsterdam

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 julLaatst gewijzigd: 18 jul8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die voor mij de boekhouding kan doen voor een groot aantal ZZP'ers ongeveer een halve dag per week, voor langere periode, moet op locatie in Amsterdam. Alvast bedankt voor jouw reactie.

Freelance Boekhouder (Halve Dag per Week)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 julLaatst gewijzigd: 17 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die voor mij de boekhouding kan doen voor een aantal zzp'ers. ongeveer een halve dag per week, voor langere periode, mag remote. Alvast bedankt voor jouw reactie.

Aangifte Inkomstenbelasting (ZZP)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 julLaatst gewijzigd: 12 julgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil vandaag graag mijn aangifte IB (ZZP) doen. De jaarcijfers liggen klaar en hoeven alleen maar ingevoerd te worden. Belangrijk is dat het zsm correct gedaan word gezien ik de aangifte snel nodig heb. Graag een reactie bij interesse.

Eenmalige Aangifte Vennootschapsbelasting

Budget: € 25 tot € 100Geplaatst: 11 julLaatst gewijzigd: 11 jul3 reacties (match!)
Beste freelancers, Eenmalig: Aangifte vennootschapsbelasting voor B.V. Bedrijf heeft geen winst of verlies gedraaid, eenvoudige aangifte. Deadline: 13 juli 2018 Budget: 100 euro

Boekhouder Gezocht voor Omzetbelasting en of Inkomstenbelastingen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 11 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een boekhouder die omzetbelasting en of inkomstenbelastingen voor ons kan indienen. Ik ben in loondienst en af en toe werk ik als ZZP'er. Alvast bedankt voor jouw reactie!

Trainer Gezocht voor Instapcursus Basis Salarisadministratie

Budget: € 25 tot € 150Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 26 jungeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een trainer die In Company of extern de training/cursus Instap Basis Salarisadministratie kan geven. Het gaat om één cursist, die nihil ervaring heeft op het gebied van het vak salarisadministratie. Voordat zij op cursus gaat hoe ze het programma moet gaan leren, willen wij haar eerst in één, twee of drie dagen de basisbegrippen van salarisadministratie…

Aangiftes Inkomstenbelasting (ook M-formulier)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 junLaatst gewijzigd: 27 jun3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen om de inkomstenbelasting in te dienen, het gaat om een M-formulier en een normale aangifte. Beide voor een eenmanszaak. Ik hoor graag wat hiervoor nodig is, wat dat mag kosten en een timeline. Alvast bedankt!

Prognose Opmaken voor Aanvraag Hypotheek

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 22 junLaatst gewijzigd: 23 jun4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben ZZP'er en ik wil een hypotheek aanvragen. Echter aangezien ik nog geen 3 jaar werkzaam ben als zzp-er heb ik voor de hypotheek aanvraag een prognose nodig voor het lopende jaar (2018). Wie kan mij hier zo snel mogelijk mee helpen?

Freelance Moneybird Boekhouder

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20 junLaatst gewijzigd: 28 jul3 reacties (match!)
Beste freelancers, Gezocht een boekhouder die werkt met Moneybird. Ik doe voornamelijk zelf de boekhouding en zoek dus iemand die over mijn schouder mee kan kijken en de jaarrekening kan mede-opstellen. Graag in de buurt van Amstelveen of Haarlem.