Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling

Freelance opdrachten:

Tekstschrijver voor Dakdekker Branche

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 5 dec
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 9 dec
Status: Open
Beste freelancers, Voor de website in de dakdekker branche zijn we op zoek naar een tekstschrijver. Graag horen we: wie je bent, wat je ervaring is, de levertijd, een voorbeeld van een eerder geschreven pagina en je tarief. Pas je binnen ons gewenste profiel, dan willen we graag een proeftekst laten schrijven. Uiteraard betaald. Bevalt dit? Dan gaan we graag een langdurige samenwerking met je aan.…

Tekst Vertalen van NL naar EN

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25 nov
Reacties: 6
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 7 dec
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een tekst op een website van het Nederlands naar het Engels. Er is een vertaal tool gekoppeld echter pakt deze niet altijd de juiste tone of voice. Het gaat om ongeveer 6000 woorden. Interesse? Reageer direct!

Tekstschrijver voor Website Uitzendbureau

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29 nov
Reacties: 6
Locatie: Capelle aan den IJssel
Laatst gewijzigd: 7 dec
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance tekstschrijver voor onze website. Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver op projectbasis voor onze nieuwe website. Het gaat om 5 A4'tjes en de tekst dient geschreven te worden met een jonge en frisse toon. Teksten dienen afgerond te zijn voor 15 december 2022. Over ons Wij zijn een eigentijds uitzendbureau in Rotterdam. We…

Tekstschrijver Gezocht in Zuid Holland

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 dec
Reacties: 1
Locatie: Zwijndrecht
Laatst gewijzigd: 5 dec
Status: Open
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance tekstschrijver die voor ons een klantcase (klant-referentie casus) kan doen. Type: Journalist. Pre technisch schrijver/affiniteit met de techniek in de regio Zuid-Holland/Rotterdam. Over ons Wij zijn specialist in het invullen van technische projecten binnen het bedrijfsleven en bij de overheid. Wij matchen opdrachtgevers met de juiste technisch professionals,…

Perfectionistische Schrijver Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 4 dec
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij mijn boek wil schrijven. Ik zoek iemand die professioneel en perfectionistisch is, die veel ervaring heeft, een goed verhaal kan opbouwen met emotie, intensief met mij wil samenwerken aan een bestseller, zich kan laten leiden, zelf creatief is en met mij mee kan meedenken. Herken jij jezelf hierin? Dan hoor ik graag van je.

Coderen van 5 Interviews

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 2 dec
Reacties: 0
Locatie: Zuid-Beijerland
Laatst gewijzigd: 2 dec
Status: Open
Beste freelancers, Ik ga 5 interviews afnemen welke ik de komende twee weken tot en met het transcriberen af wil hebben. Nu moeten de interviews ook gecodeerd worden (open, axiaal, selectief). Ik zoek iemand die voor 31-12-2022 deze 5 interviews voor mij wil coderen. Ik hoor graag van jullie.

Redacteur voor Engels Vertaald Boek

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 10 nov
Reacties: 8
Locatie: Aerdenhout
Laatst gewijzigd: 1 dec
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een redacteur voor een door mij in het Engels vertaald boek, waar storende fouten uitgehaald worden. Het boek is toegankelijk geschreven. Het taalgebruik is eenvoudig. Geen ingewikkelde zinnen. De exacte opdracht kan het best telefonisch of in een gesprek uitgelegd worden. Ik hoor graag van jullie.

Engels Sprekende Copywriter voor YouTube Kanaal

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30 nov
Reacties: 1
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 1 dec
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Engels sprekende copywriter. Hieronder de opdracht ook in het Engels: We are looking for an experienced scriptwriter that can create high-quality scripts in English for videos for our YouTube Channel about crime. We would like to have 3 scripts per week, of 1500-1800 words each (8+ minutes videos). Requirements for the scripts: - Begin the script with the…

Vertaler Engels Duits Gezocht

Budget: > € 2000
Geplaatst: 24 nov
Reacties: 1
Locatie: Nederweert
Laatst gewijzigd: 25 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler. Hieronder de opdracht in het Engels: I'm looking to hire a translator to handle a project. This project's description focuses on translating from English to German accurately and with good attention to detail. Interesse? Dan zie ik je reactie ook graag in het Engels tegemoet.

Vertaler Nederlands Engels Gezocht

Budget: > € 2000
Geplaatst: 22 nov
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 23 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler. Hieronder de opdracht in het Engels: I'm looking to hire a freelancer to help translate a document from English to Dutch. I would like every applicant to be skilled in basic English. Ik zie jullie reacties graag in het Engels tegemoet.