Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling

Freelance opdrachten:

Vertaler Nederlands - Pools

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24 apr
Reacties: 1
Locatie: Ankeveen
Laatst gewijzigd: 02:44
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een tekst van plusminus 110 woorden kan vertalen professioneel van Nederlands naar Pools.

Burgerschap inspanningsformulier schrijven

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22 apr
Reacties: 1
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 22 apr
Status: Open
Beste freelancers, Ik heb een opdracht voor Burgerschap en ik begrijp dat het niet zo goed. Daarom kan ik het zelf niet maken. Ik zoek iemand die mij wil helpen met schrijven.

Trouwspeeches schrijven

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22 mrt
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10 apr
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede schrijver voor mijn persoonlijke trouwspeeches welke ik als zelfstandig trouwambtenaar kan voorlezen tijdens de huwelijksceremonie, plm. 4000 woorden. Ik lever alle input aan. Budget per huwelijksceremonie is 250,00.

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Budget: > € 2000
Geplaatst: 7 mrt
Reacties: 15
Locatie: CH21
Laatst gewijzigd: 10 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Redigeren van verhaal

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 8 apr
Reacties: 9
Locatie: Alphen aan den Rijn
Laatst gewijzigd: 9 apr
Status: Gesloten
Geachte heer, mevrouw, Aangezien ik een eigen verhaal op papier heb gezet en hier in de toekomst wellicht een boekje van zou willen laten maken, is mijn vraag of iemand mijn verhaal zou kunnen na kijken op fouten, de juiste manier van plaatsen van punten en komma`s, de juiste alinea's en de juiste indeling voor een boekje. Welke kosten zijn hieraan verbonden? Met vriendelijke groet, Brigitte

Copywriting voor SEO

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 21 mrt
Reacties: 11
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 8 apr
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn oriënterend op hulp bij copywriting van de SEO-keywords. We zoeken ondersteuning bij het uitwerken van 4-5 teksten per maand van ongeveer 300-400 woorden. Keywords zoeken en deze monitoren etc doen we zelf, gaat puur om de copywriting van de teksten en daarbij de meta-omschrijvingen.

Onze home-pagina herschrijven

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 20 mrt
Reacties: 9
Locatie: Boxtel
Laatst gewijzigd: 6 apr
Status: Gepauzeerd
Beste mensen, Wij zijn op zoek naar iemand die onze home-pagina van onze website zo aantrekkelijk mogelijk kan maken zodat 'ie het beste converteert.

Vertaling N-E biografie

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 26 feb
Reacties: 5
Locatie: Zandvoort
Laatst gewijzigd: 4 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het schrijven van een biografie van 20.000 woorden, Nederlands > Engels. Geen deadline, aantrekkelijk tarief is belangrijker.   

Vertaling juridische tekst 389 woorden van NL > UK

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 3 apr
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 3 apr
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Juridische Nederlandse tekst (389 woorden) vertalen naar Engelse (juridische) tekst door een aantoonbaar beëdigd vertaler.

Gezocht tekstschrijver

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15 mrt
Reacties: 6
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Laatst gewijzigd: 30 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar en tekstschrijver die kan helpen en assisteren bij het schrijven en corrigeren van teksten welke we voornamelijk gebruiken in mailingen en nieuwsbrieven. Ook is het fijn indien er kennis en ervaring aanwezig is voor de opmaak van nieuwsbrieven. Niet in technische zin maar meer communicatie gericht.