Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Vertaler/tolk

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Vertalen Website Motorbeheersing (NL -FR)

Budget: € 25 tot € 350Geplaatst: 15 julLaatst gewijzigd: 18 jul2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een klant van ons hebben wij een website ontwikkeld die zich focust op het geven van trainingen voor mensen met een motorrijbewijs om meer uit de machine te halen. De website moet vanwege een landelijke campagne nog vertaald gaan worden naar het Frans (betreft NL/FR). Het gaat dan om een kleine 10 pagina's (verschillend qua content). Belangrijk is wel dat de vertaler…

Vertalen Marketingteksten Internationale Webshop (NL-DE)

Budget: € 20 tot € 2000Geplaatst: 15 julLaatst gewijzigd: 22 jul4 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor onze webshop zijn we op zoek naar een vertaler voor het vertalen van how-to teksten/reviews en informatieve topics van het Nederlands naar Duits. Het betreft ongeveer 38.000 woorden. We zullen gebruik maken van een tarief per woord. Wij werken intern met vertaalmanagement software genaamd wordbee. Een vereiste is dat jij hier ook in gaat vertalen. We zullen je vragen een proefvertaling…

Vertalen Loonstroken plus Jaaropgave (NL-DU)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 julLaatst gewijzigd: 18 jul4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij 3 loonstroken plus jaaropgave kan (omzetten) vertalen naar het Duits. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Vertalingen van Motorgerelateerde Teksten (Eng -NL)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 10 jul3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ben jij een ervaren tekstschrijver, copywriter en/of vertaler en heb je bewezen affiniteit met motoren en motormerken, dan hoor ik graag van je. Ik zoek iemand die motorgerelateerd vertaalwerk ENG-NL van mij wil overnemen als ik zelf niet kan. Bij interesse graag even mailen met een toelichting en eventueel je website of portfolio. Alvast bedankt! Budget in overleg.

Vertaling Dyslexie Verklaring (NL - Eng)

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 9 jul8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb twee dyslexieverklaringen van mijn zoons die in het Engels moeten worden vertaald. Ik heb de verklaringen nodig voor een buitenlandse taalreis, verklaringen bestaan uit ca. 2 A4-tjes. Wie kan mij op korte termijn helpen?

Beedigd Vertaler Nederlands-Spaans Gezocht

Budget: € 500 tot € 1200Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 4 julgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een beëdigd vertaler voor het vertalen van vijf documenten van het Nederlands naar Spaans voor Spaanse belastingdienst. Vertaling moet gebeuren door een beedigd vertaler en voorzien worden van apostille. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Landingspaginas Website Vertalen (NL-EN)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 15 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance vertaler voor het vertalen van 25 landingspagina's over consumenten verpakkingen van het Nederlands naar Engels. Ongeveer 350 - 500 woorden per tekst. Budget 0,05 - 0,10ct per woord. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Portugees Document Vertalen (NL of EN)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 2 jul2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag wil ik van u een prijsopgave ontvangen voor het vertalen van Portugese brontaal documenten naar de Nederlandse of Engels als doeltaal.  De vertaling moet uiterlijk 15 juli 2019 geleverd zijn. Wilt u mij zo spoedig mogelijk laten weten of u geïnteresseerd bent in het aanleveren van een offerte en wanneer u deze denkt klaar te hebben. Verdere details en document kan…

Vertaling Linkedin Tekst NL - Eng

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 1 julLaatst gewijzigd: 1 jul9 reacties (match!)
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met de vertaling van een tekst van het Nederlands naar het Engels. Het gaat in totaal om 544 woorden en betreft een marketingtekst door tekstschrijver geschreven (een Linkedin profiektekst) Ik zou het graag donderdag 4 juli as. willen hebben. Kan jij mij op deze korte termijn aan een professionele Engelstalige tekst helpen dan zie ik je reactie met totaalprijs…

Beedigd Tolk - Passeren van Koopwoning

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 28 junLaatst gewijzigd: 28 jungeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tolk (Nederlands - Engels) voor het passeren van een koopwoning bij de notaris in Den Haag. Passeer datum eind juli 2019. Ik zie graag een reactie tegemoet.