Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Vertaler/tolk

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Bouwgerelateerde Artikelen Vertalen (NL-ENG/DU)

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 25 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het vertalen van diverse, bouwgerelateerde technische artikelen vanuit het Nederlands naar Engels en Duits. Voor nu gaat het om 3 a 4 A4 pagina's, bij een goede samenwerking zal het gaan om twee artikelen per maand. Het budget is in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Boek Vertalen naar het Engels

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 18 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn boek kan vertalen naar het Engels. Het boek is het eerste deel van twee boeken (tweede deel komt eind dit jaar uit). Het zijn ca 88.000 woorden en mijn budget is klein. Ik woon zelf in Spanje maar ben regelmatig in Nederland. Ik zie graag een reactie tegemoet.

SEO Tekstschrijver Duits voor Reisbranche

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 11 apr2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever in de reisbranche ben ik op zoek naar een SEO tekstschrijver Duits met het liefst Duitse roots en uitstekende schrijfvaardigheden. Bij voorkeur ervaring met SEO en bloggen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Brief en CV Vertalen Nederlands - Mandarijn

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 10 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler voor het vertalen van een Introductie brief en CV voor een Chinese firma van het Nederlands naar Manderijn. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Zakelijke Website Pagina Vertalen (NL-EN/DE)

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 8 aprLaatst gewijzigd: 10 apr8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een bestaande zakelijke website pagina kan vertalen in het Engels en het Duits. Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Vertalen van Zakelijke Rapportage (EN-NL)

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 8 aprLaatst gewijzigd: 9 apr8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een zakelijk rapportage (duurzaamheidssector) voor de gemeente Amsterdam zijn we op zoek naar een vertaler van Engels naar Nederlands. Wij (non-profit in Amsterdam) werken met een internationaal team dus het rapport is op dit moment in Engels geschreven. Voor onze client (gemeente Amsterdam) moet er een volledige vertaling van het rapport worden gedaan naar het Nederlands.…

Vertalen Productbeschrijvingen van Engels naar Nederlands

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 7 aprLaatst gewijzigd: 14 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij productbeschrijvingen kan vertalen van Engels naar Nederlands en ook verstand heeft van SEO. Het gaat ongeveer om 75 productbeschrijvingen van 500 a 1000 tekens. Ik wil graag een vaste prijs afspraak maken. Graag een reactie bij interesse.

Vertaler/Redacteur Engels Gezocht

Budget: € 50 tot € 5000Geplaatst: 28 mrtLaatst gewijzigd: 9 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler/redacteur Engels. Ik ben zelf ook vertaler (ENG-NED & NED-ENG) en redacteur (Engelse teksten) en vanwege soms een teveel aan opdrachten ben ik op zoek naar iemand die me af en toe wil helpen met klussen. Ik werk vooral met politieke en rechtsfilosofische teksten. Voor vertalingen betaal ik 8 cent per woord en voor redactiewerk 14 cent per 10…

Spel en Spelhandleiding Vertalen (NL-ENG)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 20 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler voor het vertalen van een spel met 80 kaartje dus 80 zinnen en een spelhandleiding van ongeveer 5000 woorden, van het Nederlands naar Engels. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Beedigd Tolk (NL-CN) Helmond

Budget: € 50 tot € 300Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 20 mrtgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een beëdigd tolk (Nederlands - Chinees ) om te assisteren bij het passeren van levering van akte (aankoop huis). Locatie van het notariskantoor is Helmond, datum 3 juli 2019. Ik zie graag een reactie tegemoet.