Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vertaler Nederlands Frans

Opdracht ID: 53684

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30-08-2023
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 30-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste vertalers,

Onze Franse websites bevatten veel fouten in de teksten. Die dienen op locatie in Amsterdam (Sloterdijk) aangepast te worden. Het betreft teksten over tuinplanten en tuinieren. Graag zsm een freelancer in verband met het spoedig live gaan van de sites.

Freelance vertaalopdrachten

Beëdigd vertaling

Geplaatst: 26 jun
Beste freelancers, Vertalen van twee samenlevingscontracten van  13 pagina's. Daarbuiten nog 5 pagina's met amper tekst, zoals een naamswijziging. Alles moet beëdigd worden vertaald van Nederlands naar Engels en het liefst voor 1 juli.  

Tolk Mandarin - Nederlands

Geplaatst: 20 jun
Tolk Mandarin - Nederlands . Voor aanwezigheid bij cursus dag om professionele printer te kunnen bedienen

Vertaling website naar het Engels

Geplaatst: 5 jun
We zoeken iemand die onze Nederlandse website kan vertalen naar het Engels. Het is belangrijk dat het een professionele vertaling wordt, dus liefst een native speaker. Het gaat om een SaaS applicatie dus ervaring in die hoek en de bijbehorende termen is gewenst. Aanvullende vragen: Vertaling moet worden uitgevoerd door een beëdigd vertaler.: Nee Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met…

Parttime vertaler of voormalig medewerker van vertaalbureau

Geplaatst: 28 mei
Ben jij een vertaler of heb je als medewerker gewerkt bij een vertaalbureau? Dan ben ik op zoek naar jou! Mijn vertaalbedrijf is recent wat kleiner geworden en mijn vaste medewerker, die onmisbaar was voor het bureauwerk, heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij verlaat ons per 1 juli a.s. en daarom zoek ik iemand die op afstand kan ondersteunen met het bureauwerk.   Wie ben jij? Een enthousiaste…

Vertaalopdrachtje - dossier Nederlands naar Engels

Geplaatst: 27 mei
Ik heb mijn medisch dossier per e-mail ontvangen van mijn huisarts, maar ik heb het in het Engels nodig zodat mijn huisarts in Engeland mijn Dossier kan inzien. Ps via telefoon niet bereikbaar wel reageer ik snel via mail.

Vertaalopdracht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een bekwame en ervaren vertaler. De vertaler is verantwoordelijk voor het nauwkeurig vertalen van geschreven documenten van de ene taal naar de andere, met behoud van de oorspronkelijke betekenis en toon. De ideale kandidaat beschikt over een sterke beheersing van zowel de bron- als de doeltaal, evenals van culturele nuances, om nauwkeurige en cultureel gevoelige…

Vertaler Nederlands - Pools

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een tekst van plusminus 110 woorden kan vertalen professioneel van Nederlands naar Pools.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht